sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Ihoa kaunistavaa CC suojaa aurinkoa vastaan
Sain keväällä aivan sattumalta käsiini pienen näytepussukan, joka ei kadonnut pohjattoman suuren näytelaatikon pohjalle - niin kuin yleensä käy, vaan päätyi kasvoilleni. Tuote oli niin ihana, että leukani suorastaan loksahti auki. Voide teki ihostani tasaisen ja hehkuvan - ja sitä hehkua kesti aamusta pitkälle iltaan saakka. Mitä ihmettä?
Kyseessä oli Bottega Verde CC Cream, joka lupaa myös kosteuttaa ihoa päivävoiteen tavoin orvokki- ja riisiuutteen avulla. Voin puhtain sydämin allekirjoittaa ihoa kirkastavan ja punaisuutta rauhoittavan vaikutuksen. Voide sopii täydellisesti raikastamaan ja kaunistamaan aikuista ihoa. Eikä sen alle tarvitse laittaa edes kosteusvoidetta. Minulla oli testissä vaalein sävy, joka voi vaikuttaa aluksi tummalta, mutta alkuvaikutelma hämää. Sävy on todella luonnollinen ja onnistunut - se vastaa kevyttä päivetystä. Sopii mainiosti kesään, sillä tuote sisältää myös SPF 20 aurinkosuojan.

 Bottega Verde BB Cream eroaa CC:stä peittävyydessä eli BB peittää kevyemmin. CC voide puolestaan tasoittaa hyvin ihon epätasaisuuksia, kuten pigmenttiläiskiä ja couperosaa. Voide myös levittyy kasvoille helposti sormin tai siveltimellä ja se kannattaa kiinnittää kasvoille puuterilla, näin meikistä tulee kestävä.

Ja tuoksu on aivan oma lukunsa, se on ihastuttava - mieto ja puuterinen. En muista tuoksutelleeni koskaan aikaisemmin näin hyväntuoksuista meikkivoidetta :)

Jos kaipaat kasvoillesi kestävän ja tasaisen meikkipohjan lisäksi kaunista hehkua, kunnon suojaa ja kosteutta, niin tämä tuubi kannattaa korkata. Ehdottomasti. Joskus sitä vaan yksinkertaisesti rakastuu meikkivoiteeseen - näin kävi mulle <3. Eikä hintakaan ole paha - n. 18 eur / 30ml.

Lisätietoa sarjasta löydät Bottega Verde nettisivuilta. Sarjalla ei ole suomalaisia luonnonkosmetiikan sertifikaatteja, mutta ainakin osalla tuotteista on vastaava italialainen - jos ymmärsin oikein. Sarjan jälleenmyyjiä ovat nettikaupan lisäksi apteekit.


Suloista sunnuntaita <3

16 kommenttia:

 1. Voi miten mahtavalta kuulostaa! Oikeastiko peittää couperosaa? Jos näin on, tuota on pakko kokeilla:) Kiitos tästä vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Poskipäilläni on vähän couperosaa ja se peittyy kokonaan. Voidetta voi myös kerrostaa. Tämä on tosi peittävä - aivan toisenlainen kuin uusi Hauschkan meikkivoide. Loistava tuote aikuiselle iholle :)

   Poista
  2. Kokeile ensin se näytepussi :)

   Poista
  3. Selvä! Hauschka ei kyllä peitä meikäläisellä, vaikka muuten olisi ollut mieleinen. Annoin tyttärelle:)

   Poista
 2. Kuulostaa just sellaiselta tuotteelta, mitä kesällä kaipaa. :)

  VastaaPoista
 3. Sattuikin sopivasti: nyt tiedän, mitä katselen Bottega verden kaupasta:)

  VastaaPoista
 4. Bottega verdellä on muutamia tosi ihania tuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on kokemusta vain kolmesta tuotteesta, mutta kaikki ovat olleet tosi hyviä :)

   Poista
 5. Kuulostaa niin hyvältä että pakko hankkia. Linkin kautta löytyi kaksi sävyä. Tiedätkö onko olemassa useampia? Minkä sävyn testasit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on vaalein sävy. Se ei ole hirmu vaalea, vaan pikemminkin vastaa kevyttä päivetystä :)

   Poista
 6. Tunnen voiteen tuoksun tänne asti :) Niin hyvin sitä kuvailit.
  Oi, olisi varmasti mullekin hyvä voide!
  Pitääkin katsastaa paikallisten tavaratalojen valikoimat....vai myydäänkö sitä vain joissain kemppareissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpointa on ostaa nettikaupasta, mutta sarjaa myy myös apteekit. En löytänyt jälleenmyyjä-listaa. Täytyy kysyä maahantuojalta ja palata asiaan hetken päästä :)

   Poista
 7. Kiitos! Nettikauppaa googlasinkin heti kysyttyäni sulta ostopaikkaa...;)......hätäinenkö...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain kyselyyni vastauksen. Sarjaa myy Suomessa kuulemma jo lähes 100 apteekkia. Listaa ei ole saatavilla, mutta kysellä voi p. 040-7599757

   Poista