Sivut

torstai 20. elokuuta 2015

Kesäkaveri




Olen tänä kesänä reissannut vain ihan pienesti kotimaassa. Tässä tapauksessa pieni ei tarkoita huonoa, onnetonta tai mitätöntä, vaan sopivaa ja mukavaa pikkupyrähdystä pois kotoa. Suomessa on vielä paljon tutkimatonta maaperää ja nähtävää. Matkalla minulla on mukana ainakin tempur-tyyny ja hyvä kasvovoide. Niillä pääsee jo aika pitkälle.




Tämän kesän paras yövoide on ollut VICHY Idéalia Skin Sleep, joka on kuin tehty pintakuivalle sekaiholleni. Se todella kaunistaa ihoni yön aikana. Hyvin nukutun yön ja kunnon voiteen jälkeen iho tuntuu kimmoiselta ja pehmeältä ja aamu on valmis alkamaan hyvin. 

Päivävoiteen tarkoitus on suojata ihoa ulkoiselta rasitukselta kuten mm. auringolta. Yövoiteen tarkoitus taas on mm. ravita ja uudistaa ihoa levossa. Skin Sleep yövoide sisältääkin ihoa kosteuttavia, ravitsevia ja vahvistavia ainesosia. Mukana on mm. kosteutta ihoon sitovaa hyaluronihappoa, virkistävää kofeiinia, ravitsevaa aprikoosin siemenöljyä ja vahvistavaa B3-vitamiinia. Vichyn Idéalia linja sopii herkälle iholle.




Voide on koostumukseltaan geelimäistä, sen ihotuntuma on kostea ja viileä. Geeli imeytyy ihoon sopivan hitaasti, joten se kosteuttaa ihoa pitkäaikaisesti - juuri niin kuin hyvän yövoiteen kuuluukin. Voide tuoksuu nenääni raikkaalta ja kevyesti hedelmäiseltä. Levitän voiteen aina iltapesun jälkeen, jolloin iho on puhdas ja sopivan nahkea.

Minulla on tapana antaa kosmetiikkalahjoja ystävilleni. Ja toivon toki myös, että he ilahtuisivat lahjoistani. Skin Sleep voiteen sai ihana lapsuudenystäväni, jonka iho on herkkä ja pintakuiva juuri samaan tapaan kuin omani. Toivotaan, että hän piti lahjasta. Käytimme lapsena paljon samanlaisia vaatteita, nyt meillä on samat yövoiteet :)

Vichyn tuotteita voi ostaa apteekeistä ja netissä täältä.

Kesä jatkuu vielä.. ihanaa <3





Lehdistönäyte.

8 kommenttia:

  1. Tykkään myös tän sarjan yövoiteesta, se on tosi hyvä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja samoin päivävoide. Olen käyttänyt sitä pienen näytepurkillisen, mutta voisin ostaa lisää. Ihana herkän ihon linja :)

      Poista
  2. Minulla ei ole Vichyn voiteista juurikaan kokemusta, mutta nyt alkoi kutkuttamaan, että josko pitäisi tutustua paremmin. Tulisikohan unikin paremmin, kun kasvoilla olisi viilentävä yövoide?! :) Vaikuttaa joka tapauksessa ihanalta.

    PS. Kosmetiikkalahjojen antaminen on ihanaa! <3 Toivottavasti myös saajat ovat niistä yhtä ilahtuneita kuin antajansa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tykännyt Vichyn tuotteista, joten voi suositella kokeilemaan. Skin Sleep tuntuu levitettäessä kivan viileältä, mutta hetken päästä tunne on ennen kaikkea pehmeä.

      Ilahdun itsekin kosmetiikkalahjoista, joten kuvittelen myös muiden tykkäävän niistä. Voi toki olla, että antaja ilahtuu saajaa enemmän :)

      Poista
  3. Olen itse myös joskus kokeillut tuota näytepurkillisen verran ja tykkäsin:)

    VastaaPoista
  4. Ihanan tuntuinen ja mikä tuoksu, tykkään kovasti <3

    VastaaPoista