Sivut

perjantai 6. marraskuuta 2015

LivBox Marraskuu sinetöi jatkotilaukseni



Taas on se aika vuodesta, jolloin on aika päättää jatkuuko LivBox -tilaukseni tästä eteenpäin seuraavat kuusi kuukautta. Jos Marraskuun LivBox näyttää huonolta, vihellän pelin poikki ja käytän rahat paremmin. Hyvin yksinkertaista. Samalla loppuu jo perinteeksi muodostunut LivBox-esittelyjeni sarja - tämä on muuten jo postaus numero 37. En edes jaksa ajatella niitä kymmeniä työtunteja, jotka olen käyttänyt näiden postausten tekoon. Kertokaahan, onko tässä mitään järkeä? Kiinnostaako LivBox teitä vielä kun uutuudenviehätys on poissa ja ihastus on muuttunut kiintymykseksi?

Boxi tuli minulle myöhässä Postin lakkoillessa tällä viikolla. Netin seurantajärjestelmä kertoi karua kieltään paketin seisomisesta lietapeilla. 
Kurjaa, odottavan aika kun on pitkä.




Painava boxi kertoo mukana olevan runsaasti täysikokoisia tuotteita, hieno juttu. Tuotteet ovat myös olleet perinteisesti jollain tapaa ajankohtaisia, joko uutuuksia tai muuten vuodenaikaan sopivia. Kokoelma näyttää tällä kertaa erittäin monipuoliselta - löytyy mm. bb-voidetta, hammaslankaa ja hilseshampoota.. 
jep, en voi olla hymyilemättä :)





Marraskuun parhaat olivat..

Olen käyttänyt Rich Pure Argan Oil Rejuvenating Elixir hiusöljyä jo puoli pullollista, sen perusteella voisin kehua tuotetta loistavaksi. Tämä taltuttaa kuivan huispehkoni hetkessä. Lentoon lähtevä korppu on poissa ja tilalle tulee pehmeys ja kiilto. Öljyä voi käyttää sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin. Boxin pullo on kooltaan 30ml, kun täysikokoinen 70ml maksaa 16,90-.

LABELLO Care & Colour huulivoide onkin minulle jo tuttu. Pantenolia sisältävässä voiteessa on kaksi kerrosta, joista toinen antaa huulille kevyen sävyn. Sain sävyn Red, toinen on hennon vaaleanpunainen Rose. Ovh 2,75-

Lumene & LivBox on ihan hyvä yhdistelmä, sillä Lumenen tuote on ollut usein paras boxin pelastaja. Nyt mukana on minulle tuttu Lumene Bright Now Vitamin C heleyttävä BB voide, joka hoitaa ihoa ja antaa kaunista heleää pintaa. Jos peittävyys ei riitä, päälle voi laittaa vielä meikkivoiteen. Ovh 14,90-
 
Jordan Hammaslankaimia oli kiva saada lisää, sillä käytän lankaa päivittäin. Ovh 3,70-
 
Mukana oli toki myös RFSU liukuvoidetta, jota täytyy ehdottomasti testata.  
Hauska yllätys. Ovh 7,95-/150ml 

Calvin Klein Eternity Now EdP on jo tuttu, postauskin on viimeistelyä vaille valmis. Kuulette tästä lisää hetken päästä.  
 

Ja ne muut..

 Head & Shoulders Classic Clean Shampoo pikkupullo.

Nivea Daily Essentials Double Effect Eye Make-Up Remover silmäneikinpoistoaine on uutuustuote, joka poistaa jopa vedenkestävän silmämeikin tehokkaasti. Käytän paljon misellivesiä, joten en nyt jaksa innostua tästä. Ostaisin paljon mielummin lisää Nivean misellivettä, jota olen käyttänyt jo yhden pullollisen verran. Ovh 5,25- 



Tämä oli ihan hyvä lähetys, joten päätin jo jatkaa tilaustani.
Vau.. kuusi tähteä!


Tykkäsittekö Marraskuusta?









20 kommenttia:

  1. Nyt meidän mielipiteet eroaa :D, tää oli mun mielestä kaikkien aikojen huonoin paketti. Mitään uutta ei oikein ole, ennenki kaikkia tullut kokeiltua. Silmänpuhdistusaineesta turpos silmät. Liukuvoiteelle ei ole tarvetta kun ei ole sitä rakastakaan (oikein isku vyön alle). Seuraavan paketin on oltava parempi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kuulla, että olet kokeillut jo kaikkea. Itse pidin kovasti matkakokoisesta hiusöljystä ja tuoksusta. Hammaslankaimia oli myös kiva ostaa näin. Lumene BB on hyvä..

      Tuntuu silti hullulta sitoutua taas kuudeksi kuukaudeksi, kun joukossa on aina myös huonoja boxeja..

      Ihanaa viikonloppua Jessika :)

      Poista
  2. No, oma paketti on noutoa odottamassa, eipä tarvitse kiirehtiä. Liukuvoidetta? Hilseshanpoota? Taaaaas huulirasvaa? Hammaslankaa? No voihan prkle, etten paremmin sano.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku sai liukuvoiteen tilalla Herbinan tuotteen, joten nyt täytyy toivoa, että sulle on tulossa se. Hilseshampoota en ymmärrä alkuunkaan..

      Poista
  3. Minusta tuo liukuvoide oli todella hauska yllätys ja nauroin ääneen boxia avatessani :D
    Valitettavasti tässäkin boxissa oli muutama itselleni sopimaton tuote, mutta mielestäni boxi oli parempi kuin muutaman edellisen kuukauden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä.. pidin liukuvoiteesta. Hauska ylläri :)

      Poista
  4. Taisin saada saman paketin kuin Sinä. Jatkoja mietin myös ja tilaankin vain 3 kk jaksoissa. Paketin esittelyssä sain sellaisen kuvan että jotain mukavaa on tulossa, no ihmettelin sisältöä juurikin noita hilseshampoota, liukuvoidetta. hammaslankaa... No toivotaan että seuraavassa olisi jotain ilahduttavampaa.

    Mukavaa viikonloppua Ninni! Saikkuilen kotona nyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikaista paranemista Saila <3

      Muistelen, että kuuden kuukauden tilauksessa saa yhden kuukauden ilmaiseksi, silkkaa säästöä. Toi hilseshampoo oli pahin..

      Poista
  5. Minullekin tämä paketti näyttäytyi tylsimpänä ikinä. Ei puuttunut kuin hammastahna...
    Ja silti huulivoide on ihan kivaa, silmämeikinpuhdistusaineen otan mielelläni käyttään joskus jne. Lumenen vanhaa BB- voidetta en ymmärrä ollenkaan, luulisi boxissa markkinoitavan enemmän uutuuksia. Myin sen kympillä kaverille, koska ennestäänkin oli laatikossa täysi samanlainen, väärää väriä sekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki toivovat kovasti uutuuksia.. niin minäkin. Tavaran vähentämisprojektini on edennyt jo kosmetiikkaan. Tästä eteenpäin lähti jo shampoo, silmämeikin puhdistusaine ja BB. En enää jemmaa mitään pahan päivän varalle. LivBox sopii huonosti yhteen projektini kanssa..

      Poista
  6. Täytyy sanoa etten pitänyt. Joulukuussa tulee tällä erää viimeinen boksi ja jos se ei räjäytä tajuntaa, lopetan tilaamisen. Itsekin laskin montako lootaa on tullut ja tämä oli numero 32.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moni vanha tilaaja on jo poistunut joukostamme. Minullakin on vahva tunne siitä, että LivBox on jo nähty juttu..

      Poista
  7. Minäkään en tykännyt yhtään. Ja liukuvoide sinkulle tuntui lähinnä vittuilulta. Huonoin boksi ikinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liukuvoide jakaa mielipiteitä, osa tykkää ja osa vihaa. Oli muuten aika suuri riski laittaa boxiin täysikokoinen liukuvoide, lähes mikä tahansa muu olisi sopinut paremmin..

      Poista
  8. Oi ihana paketti! Mulle tuli lokakuussa, mutta pakkohan on tilata uudelleen jatkoon! :)

    VastaaPoista
  9. Näyttää hyvältä. Välistä kun näitä paketteja katsoo, niin tekisi mieli tilata. Vielä olen kuitenkin jättänyt tilaamatta.

    VastaaPoista
  10. Itse sain nimenomaan tuon Herbinan kasvonaamion. En tiedä millä perusteella valikoiduin enemmän kasvonaamio- kuin liukuvoideihmiseksi, mutta ihan tyytyväinen olen näin.
    Mutta tuo hiusöljy! Rakkaus<3 Eipä oo tugee ollu aikoihin näin siloinen ja helposti käsiteltävä kuin nyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu siltä, että aika moni olisi ottanut mielummin Herbinan naamion :)

      Ja kyllä, toi hiusöljy on aivan mahtava <3

      Poista