Sivut

lauantai 12. joulukuuta 2015

L'OCCITANE joulukalenteri 12 päivää
Lupasin vilauttaa teille joulukalenteriani uudelleen jossain välissä. Nyt on kalenterin puoliväli eli 12 luukkua on jo avattu, päivät kulkevat huimaa vauhtia kohti joulua. Yhdeksässä on ollut L'Occitane kosmetiikkaa ja kolmessa muuta sälää. Onneksi  täytesälää on ollut vain vähän, sekin tosin olisi voinut olla kosmetiikkaa.
Luukuista on löytynyt kolme 35ml:n pikkupulloa. Pääsen kokeilemaan L'Occitane shampoota, hiustenhoitoainetta ja suihkugeeliä. Hiustenhoitotuotteet ovat tarkoitettu kuiville ja käsitellyille hiuksille, joten ne sopivat varmasti aika monelle. 
Olen saanut myös neljä 10ml:n voidetuubia, kolme käsivoidetta ja yhden kasvovoiteen. L'Occitanen käsivoiteet ovat yleensä hyviä, joten ajattelin käyttää nämä heti pois. Voiteissa on ihana ulkoasu ja tuoksu.
Mukana on ollut myös kaksi 50g:n palasaippuaa, jotka vaikuttavat reilun kokoisilta. En ole mikään suuri palasaippuoiden ystävä, mutta nämä vaikuttavat kivoilta. 

Olen muuten joka aamu ollut aivan innoissani avaamassa päivän luukkua,
 tulee ihan lapsuus mieleen :) 4 kommenttia:

  1. Kalenterin sisältö vaikuttaa kyllä hyvältä...

    VastaaPoista
  2. Moikkista! Empäs olekkaan käynyt täällä pitkään aikaan ! Loccitane on ihan huippu vaikken sitä ole ostanutkaan..Taisin nyysiä joskus jostain hotellista ja rakastuin :) Muksaa joulunodotusta sinne!

    VastaaPoista