Sivut

maanantai 26. syyskuuta 2016

Kauneusuutisia - 5 uutuutta + alevinkki



Kauneusuutisia on aina kiva lukea, joten ajattelin tehdä oman koosteen tuotteista, joita pidän tänä syksynä tutustumisen arvoisina, näissä on hinta-laatusuhdekin kauniisti kohdallaan.

Tiesittekö, että Rimmel London ja Kate Moss ovat tehneet yhteistyötä jo 15 vuoden ajan? Juhlan kunniaksi on ilmestynyt kuusi upeaa huulipunaa, josta kolmessa hehkuu värien voima, kun taas toinen kolmikko on sävyltään nude. Harvoin näkee yhtä hehkuvaa oranssia, joten se on suosikkini. Rimmel on yllättävä meikkisarja, siinä kohtaa hinta ja laatu varsin mainiolla tavalla. Punissa löytyy kestoa ja pigmenttiä vaikka muille jakaa. 




Ripsiä, ja nyt myös kulmia, voi yrittää pidentää tai tuuheuttaa monella tavalla, mutta yksi helpoimmista on lisätä niihin kuituja. Yleensä kuidut tulevat mascaran mukana, mutta nyt niitä voi ostaa myös erikseen. Divaderme Lash Extender II -lupaus on luoda ripsipidennysten kaltainen lopputulos ilman liimoja ja huoltokuluja. Kuidut harjataan ripsiin mascaran yhteydessä. Suositeltavaa on käyttää sarjan omaa Fiber Wings Mascaraa, joka myös hoitaa ripsiä ja lupaa niiden vahvistuvan 4-6 viikossa. Tämä on mielestäni erittäin hyvä vaihtoehto ripsipidennyksille, joten suosittelen kokeilemaan. Kuitujen kanssa ei kannata kuitenkaan liioitella, muuten ikävä roskan tunne jää vaivaamaan koko päiväksi. Kulmakarvoille tarkoitettu tuote on nimeltään Divaderme Brow Extender II, jota on saatavana kolmessa eri sävyssä. Nämä ovat myynnissä Id Hair nettikaupassa, josta kannattaa kurkata lisätietoa ja jälleenmyyjät.





 Max Factor tuntuu uudistuvan koko ajan. Nyt kauppoihin on putkahtanut Miracle Workers Smooth Miracle Primer, jonka sanotaan olevan täydellinen pari MF Miracle Worker -meikkivoiteille. Primer kosteuttaa ja tasoittaa ihon pintaa tavalla, joka antaa hyvän pohjan meikkivoiteelle, näin jälki on kaunista ja kestävää. Voi kokeilla käyttää myös muiden sarjojen meikkivoiteiden kanssa.
30ml:n pullolla on hintaa n. 17 euroa.




Ihonhoidon puolella olen erityisen ihastunut yksittäispakattuihin kasvonaamioihin, joista voi valita oikean juuri käsillä olevaan hetkeen ja ihon kuntoon. Pussi pitää naamion tuoreena ja toimivana. Tällä hetkellä minulla on käytössä MISSHA Sheet Mask Set, joka sisältää kuusi naamiota. Kangasnaamion käyttö on helppoa - pakkaus auki, liina puhtaille kasvoille noin vartiksi, huuhtelua ei tarvita. Ainoa huono puoli näissä on koko. Kangas riittää hyvin kasvoille, muttei kaulan alueelle. Ratkaisin haasteen kiepauttamalla kankaan vartin jälkeen vielä hetkeksi kaulalle.  
Tätä settiä myy bearel.fi, alle 10 euron hintaan.




Kesän aikana sain tilaisuuden tutustua myös uuteen SO BIO Etic - sarjaan, joka on ranskalainen luonnonkosmetiikkasarja. Hehkutin kesällä sarjan BB-voidetta, nyt tapetilla on Cleansing Toning Lotion eli tuttavallisemmin misellivesi, joka puhdistaa kasvot lempeästi, mutta tehokkaasti. Iholle jää puhdas ja kosteutettu tunne, jota varsinkin kuivaihoinen rakastaa. Sopii kaikille ihotyypeille. Tuotteen hinta-laatusuhde on erittäin hyvä, sillä 500 ml jättipullo maksaa alle 10 euroa täällä. Sarja vaikuttaa kokonaisuudessaan aivan mahtavalta, voin suositella.



 

FLOW kosmetiikalla on menossa pakkausuudistus, 
jonka johdosta osa tuotteista myydään -20% edullisemmin. 
Lisäksi kuivan ja herkän ihon Tyrni & Puolukka kosteusvoide on -50% alessa, joten kannattaa olla hereillä.


Onko teillä samoja suosikkeja?







4 kommenttia:

  1. Mulla on (vain) yksi Kate Moss huulipuna Only One Lipstick sävy 700 ja se on aivan mielettömän upea ja tuntuu huulilla todella kosteuttavalta, vaikka on vähän mattamainen tuntu. Jos ei olisi muita vastaavanlaisia syyspunia niin tolkuttomasti hamstrattuna, ostaisin varmasti useamman Rimmelin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivan pigmenttisiä ja kestäviä punia, eikä hintakaa ole paha :)

      Poista
  2. Ihania uutuuksia tulossa blogiin! SO Bio Etic tuotteet ovat itsellekin tuttuja, ja nuo kangasnaamiot ovat myös houkutuslistalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ranskassa osataan tehdä mahtavaa kosmetiikkaa - SO Bio Etic <3

      Poista