Sivut

sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Taikavoide - uskallatko elää ilman?



Kesä on vasta alussa, mutta meillä on jo hoidettu auringon polttamaa ihoa. Tämä on kyllä aikamoinen saavutus, kun ottaa huomioon, ettei meiltä todellakaan puutu aurinkosuojia. Mutta miten toimitaan tilanteessa, jossa vahinko on jo tapahtunut, iho punoittaa ja kesii?




Haastetta voi lähestyä varmasti monella tavalla, mutta minulle helpoin polku oli tällä kertaa testiin saatu Egyptian Magic -voide, joka sisältää vain muutamaa luonnollista ainesosaa - oliiviöljyä, mehiläisvahaa, hunajaa, mehiläisten siitepölyä, kuningatarhyytelöä ja kittivahauutetta. Voide saattaa kuulostaa tutulta, sillä sitä on myyty jo ainakin parinkymmenen vuoden ajan. Se on saavuttanut myös laajaa hehkutusta ympäri maailman, joten aika moni on jo päätynyt ostamaan purkin ja tuntenut taian ihollaan.




Olen siis käyttänyt voidetta rauhoittamaan auringon polttamaa. Aine siveltiin iholle illalla ja punoitus oli kadonnut, uskomatonta kyllä, aamuun mennessä. Olen myös huomannut, että voide sopii hoitamaan kuivaa ihoa, kynsinauhoja ja kantapäitä. Kosteuttavan vaikutuksen tuntee heti, ja iho paranee paljon nopeammin kuin se paranisi esim. apteekin perusvoiteella. Tuotetta kannattaa kokeilla myös ihottumien hoitoon ja rauhoittamaan ihoa karvanpoiston tai parranajon jälkeen. Käyttötavat ovat todellakin moninaiset, vain mielikuvitus on rajana. Itse ajattelin seuraavaksi kokeilla voidetta kuivan ihon kasvonaamiona se käsivoiteena ennen ja jälkeen pihahommien.

Koostumus näyttää ehkä hieman vaseliinilta, mutta sormituntuma on ihanan kirkas ja pehmeä. Vedetön voide tekee ihosta pehmeän, eikä kerrostu ikäväksi kalvoksi ihon pinnalle. Hyvin mieto tuoksu tekee tuotteesta monikäyttöisen koko perheen lempipurkin, johon on vaikea olla rakastumatta. Voide muuten valmistetaan Yhdysvalloissa, eikä Egyptissä, kuten nimestä voisi ehkä päätellä.




Löytyykö kaapistasi jo monikäyttöinen taikapurkki?


Netissä Egyptian Magic -voidetta myy 
mm. Hyvinvoinnin tavaratalo.








Mainoslinkki.

7 kommenttia:

  1. En ole moisesta kuullutkaan mutta tiedn että ainakin Oriflamella on vähän samantyyppinen tuote, ainakin sitä käytetään samoihin "vaivoihin" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä Maiccu :). Mulle tuli tästä mieleen Moa The Green Balm, joka on hyvin samantyyppinen ja 100% luomu, vaikka ainesosat ovatkin hieman erilaiset. Postaukseni vuodelta 2012 löytyy täältä..
      http://kosmetiikkatesti.blogspot.fi/2012/12/moa-green-balm-ihmevoide.html

      Poista
  2. Löytyy, tuoksu tässä on sellainen, mistä en hirveästi pidä, mutta muuten loistava monitoimituote. :)

    VastaaPoista
  3. En ole kokeillut, koska en lähtökohtaisesti pidä tuotteista,joissa on hunajaa tai mehiläisvahaa, koska ne vaan tuntuvat vastenmielisiltä täysin irrationaalisista syistä, tietysti;) Hintakin on aika korkea, mutta jalkojen rasvaamiseen olisi varmaan omiaan. Tykkään tönköistä ja täyteläisistä jalkavoiteista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä hinnasta, joka vaikuttaa korkealta, vaikka tuote onkin hyvä. Ja sinuna etsisin jokun vastaavan tuotteen ilman hunajaa yms :)

      Poista
  4. Juuri sain testiin ja odotan innolla, että ehdin purkin kimppuun kunnolla. :)

    VastaaPoista