Sivut

sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Samettista pehmeyttä koko perheelle



Olen lapsesta asti ollut kuivaihoinen aina ongelmaksi asti. Ihoni suorastaan pölisee kuivuuttaan, jos en muista rasvata sitä tunnollisesti lähes joka ilta. Kevyet emulsiot eivät ole minun juttuni, sillä ne eivät kosteuta tarpeeksi tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Käytän mieluimmin kermaisen pehmeää, vähän paksumpaa voidetta, joka jättää ihoni pehmeäksi suihkun jälkeen, aina seuraavaan rasvauskertaan asti. Voide ei kuitenkaan saa jäädä pyörimään iholle, vaan toivon sen imeytyvän nopeasti. Olen kantapään kautta oppinut ostamaan käyttömukavia voiteita, eikä rasvaus maistu enää niin pakkopullalta.





Käytän toki monenlaisia voiteita, mutta suurin osa niistä taitaa tälläkin hetkellä olla luomua. Voimakkaan tuoksuiset voiteet eivät ole minun juttuni, vaan kevyt ja mieto tuoksumaailma on kaikkein paras, se voittaa jopa täysin tuoksuttoman tuotteen. Tuoksu on itse asiassa hyvin tärkeä ominaisuus, se voi pahimmassa tapauksessa pilata koko nautinnon ja tuote päätyy jätteeksi.

Nurme Rich Shea and Almond Cream on luomulaatuinen mantelivartalovoide, jonka kolme peruspilaria ovat esittelytekstin mukaan shea- ja kaakaovoi sekä manteliöljy, inci-ykkönen näyttää kuitenkin olevan auringonkukkaöljy. Purkista nousee nenääni vain miellyttävän kevyt mantelin tuoksu, ei enempää. Jännä huomio, sillä kyseessä on hajusteeton tuote. Sanomattakin on selvää, että voide kosteuttaa ja ravitsee ihoa hyvin. Purkin puoleen onkin helpottavaa kääntyä vaikka joka ilta, ja siitä voi tarvittaessa sipaista voidetta kaverinkin punoittaviin käsitaipeisiin.

Lisätietoa virolaisesta Nurmesta voit lukea täältä. 




Kuiva- ja herkkäihoinen ilahtuu varmasti voiteen kermaisuudesta, nopeasta imeytymisestä ja pitkäkestoisesta pehmeydestä. Iho ei tunnu rasvaiselta, vaan mukavan samettiselta. Purkin ulkoasu on jotenkin vanhanaikaisen kaunis katsella, joten sen voi jättää huolettomasti notkumaan vaikka kylppärin hyllyyn. Tuote sopii mainiosti koko perheelle, joten purkki ei taatusti jää käyttämättä. Hintaa 150 ml:n purkilla on noin pari kymppiä. Maksaisin summan ihan kiltisti, sillä pidän tuotteesta. Maksaisitko sinä? Voisitko kuvitella, että ostaisit voiteen lahjaksi?

Lisätietoa nhs.


Kaunista talvipäivää <3









Näyte. Mainoslinkki.



11 kommenttia:

  1. Tämä on kerrassaan aivan ihana tuote!! <3

    https://blingershimmer.blogspot.fi/2018/01/kermaista-kosteutusta.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos linkistä Mira :). Tykkään tästä tosi paljon.

      Poista
  2. Vartalolle voisi olla omaan makuun liian tuhtia, mutta yöksi käsivoiteeksi. <3 Muutenkin tykkään säilyttää yöpöydällä enemmän tällaisia purkkimaisia tuotteita siihen tarkoitukseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä ei itse asiassa ole kovin tuhti, tai ei ainakaan tunnu iholla liian paksulta ja täyteläiseltä. Ja voi toki käyttää käsivoiteenakin (ei tahmaa) :)

      Poista
  3. Ihana on tuote ja just se kevyt tuoksu on just niin kuin pitää! Kivaa alkavaa viikkoa☀️

    VastaaPoista
  4. Tää on aivan ihana! <3 Tykkään älyttömästi.

    VastaaPoista
  5. Tää vaikuttaa soppelilta tuotteelta mullekin. Mää jään vaan aina empimään sen kanssa, että jos tuotteessa on tuoksu, ku astman takia mun iholle tulevilla tuotteilla ei sais olla juuri mitään tuoksua, ettei henki mee ahtaalle. Oiskohan tästä olemassa jotain pientä testeriä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on vain hyvin hento raaka-aineiden tuoksu. Itse tykkään käyttää tuoksutteluun kaupan testereitä. :)

      Poista