Sivut

torstai 1. maaliskuuta 2018

Testissä Benecos luomumeikitLöytyykö meikkipusseistanne luomua? Minulle meikissä tärkeintä on toimivuus, eli käytän tietysti sitä, joka toimii kasvoillani parhaiten. Innostun aina välillä kokeilemaan myös luonnonkosmetiikan vaihtoehtoja. Haluaisin toki korvata kaikkein tujuimmat kemikaalit miedommilla, mutta samaan aikaan toivon, että vaikkapa ripsiväri pysyy paikoillaan koko päivän, ei varise tai levähdä silmien alle. Kaikkein paras käyttämäni luomumascara on muuten ollut Zuii, joka mm. erotteli ripset kauniisti (toimiva harja), antoi ripsille runsautta ja kesti kauniina koko päivän.

 Onneksi tarjolla on myös edullisia luomuvaihtoehtoja kuten saksalainen Benecos, johon on ainakin hintansa puolesta helppo kaupassa tarttua, sillä kaikki maksaa reilusti alle kympin. Sain testiin muutamia Benecosin meikkejä, joten tänään olisi tarkoitus kertoa kokemuksia niistä, eli pohtia luomun toimivuutta meikissä. Benecos näyttää kauniilta ja trendikkäältä, joten tähän testiin on mukava lähteä. 

Benecos Natural Mascara Super Long Lashes levittyy ripsiini tasaisesti, ilman paakkuja. Olen kuitenkin tyytyväinen vasta kolmannen kerroksen jälkeen. Lopputulos näyttää hyvältä, mutta jää rehellisesti sanottuna hieman vaatimattomaksi omaan makuuni. Väri kuitenkin kestää ripsissä siistinä aamusta iltaan, joten hinta-laatusuhde vaikuttaa erinomaiselta. 

Benecos Natural Eyeshadow Base -pohjustus levittyy tasaisesti luomelle, luomi jää aavistuksen tahmeaksi. Hylsy näyttää kullansävyiseltä huulikiillolta, mutta erikoinen värisävy toimii hyvin ja antaa luomelle kivan hohteen. Luomiväri kestää pohjustuksen ansiosta paremmin, mutta en saa pohjustusta toimimaan testipaketissani olevan värin kanssa. 

 Benecos Natural Eyeshadow -luomiväripaletti sisältää neljä kaunista, maanläheistä mattasävyä. Väri tarttuu kuitenkin luomilleni huonosti, myös kestävyys on heikkoa. Raskaat luomet kuluttavat värin pois nopeasti. Luomiväri ei siis toiminut minulla, mutta jollakin toisella se varmasti voisi toimiakin.
Yksi tuote sai minut huokailemaan ihastuksesta, se oli pienen testipakettini kruunu. Benecos Natural Trio Blush Fall In Love on kolmen värin trio, joka sopii kevääseen ja raikastaa kasvoja. Hintaa paletilla on vain 7 euroa.

Kenelle luomumeikki sopii? Varmasti ihan kaikille, mutta itse voisin ostaa näitä erityisesti nuorelle. Benecosilta löytää varmasti edullisia helmiä, joita voi käydä katsomassa vaikkapa Hyvinvoinnin tavaratalosta*. 


Kaunista maaliskuuta <3 

Näytteitä, mainoslinkki*

6 kommenttia:

 1. Benecosilla on hyviä silmänrajauskyniä. Niiden lisäksi olen kokeillut vain yhtä peiteainetta tummille silmänalusille, mutta se ei oikein toiminut siinä hommassa, koska teki silmäaluset todella kuivannäköisiksi. Tekisi mieli kokeilla poskipunia. Tuo trio on todella nätti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä Sari :). Voisin kokeilla kyniä.

   Poista
 2. Mä rakastan Benecosin huulipunia, ihan harmittaa, et luonnollisina menevät nopeammin pilalle, koska ne ovat ihania! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, punat on tosi hyviä. Pitää käyttää nopeasti pois :)

   Poista
 3. Poskipuna näyttää kauniilta! Tuo Benecosin luomivärinpohjustaja oli mulle aikoinaan iso ihastus, toimi mulla tosi hyvin :) Taisi olla niitä aikoja, kun vasta hiljalleen tutustuin luonnonkosmetiikan meikkivalikoimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että tarjolla on myös luonnonkosmetiikan vaihtoehtoja. Poskipuna on todellinen benecos-helmi :)

   Poista