Sivut

torstai 8. maaliskuuta 2018

Bette Box Maaliskuu
Kaunista Naistenpäivää <3

Yksittäinen päivä hujahtaa ohi hetkessä, kun on mukavaa tekemistä, mutta nyt olen kadonnut kymmeniä päiviä, jopa kokonaisen kuukauden. Helmikuun Bette Box oli käsissäni vain hetki sitten, ja nyt on jo maaliskuun vuoro. Helmikuun ehdoton tähti oli muuten Bio2you Ravitseva 24H Tyrnivoide Pantenolilla, johon olen kuivaihoisena ihastunut. Odotukset ovat toki korkealla myös maaliskuun suhteen. Toivoisin taas jotain kivaa kuivalle talvi-iholle - joko kropalle tai kasvoille. :)

Maaliskuun Bette Box tuntuu käteen painavalta, kiva. Silmääni osuu heti tuttu tuote viime syksyltä, joka on selvästi myös tämän boxin kallein. Nivea Cellular Anti-Age Volume Filling Pearls Serum on perus hyvä ihoa kosteuttava seerumi, jonka helmimäinen koostumus näyttää hauskalta ja sekoittuu käytössä geelimäiseksi. Kahden kympin hintaluokassa liikkuva tuote on seerumiksi edullinen, mutta varmasti sarjan kalleimpia tuotteita, joten tähän on luultavasti panostettu hyvin. Tuote vannoo ihoa pitkäkestoisesti tehokosteuttavan hyaluronihapon nimeen.
 Lumene Lähde Pure Arctic Miracle Bi-Phase Micellar Water 50 ml oli kiva saada näin. Olisin todennäköisesti joka tapauksessa ostanut tämän, joten erittäin tervetullut tuote kuivalle ja herkälle iholle. Misellivedessä on kaksi faasia, joten pulloa kannattaa ravistaa ennen käyttöä, jotta öljy sekoittuu kunnolla.
Ovh 4,90- / 50 ml.

 Tiedän jo etukäteen, etten jaksa säätää vauvaöljyn kanssa (edes suihkussa), joten Natusanin First Touch Baby Oil oli minun kohdallani täysin turha tuote, sen olisi voinut jättää kokonaan pois. Käyttääkö joku oikeasti tätä? Ovh 3,20- / 200 ml

Ziajaa sen sijaan on aina mukavaa päästä testaamaan, ja nämä pikkukoot ovat oikein mainioita siihen. Natural Olive Cream Light Formula / Oliivi kevyt kasvovoide sopii kuivalle ja normaalille iholle, ja on muuten tosi hyvä matkakoko. Täysikokoisen ovh 9,90- / 100 ml

SB12 Mild -suuvesi jää minun kohdallani varmasti käyttämättä, sillä en käytä suuvesiä. Tästä olisi riittänyt pieni näytekoko. Mutta joku ilahtuu varmasti tästäkin. 
Ovh 15,20- / 250 ml.  

Saluksen Floradix -ravintolisä on sen sijaan aivan loistava tuote, olisin ilahtunut täysikokoisesta - näytekoko on luultavasti vain maistelua varten. Minulla Floradix-pullollinen nostaa hyvin veren rauta-arvoja.

Manna Kadarin HD Volumizing Mascara on niin pieni, että hukkasin sen boxin pohjalle. Merkki on minulle uusi, joten ihan hauska päästä kokeilemaan, varsinkin kuin luvassa on tuuheutta ja pituutta töpöripsiini. Täysikokoisen ovh 29$/10ml
 Mikä Bette Box?

Bette Box on kuukausittain toimitettava kosmetiikan yllätyspaketti, joka sisältää kauneustuotteita tunnetuilta kosmetiikkabrändeiltä. Jokainen boxi sisältää 4-6 ajankohtaista kauneustuotetta (osa matka-/näytekokoisia), joiden avulla pääset tutustumaan niin trendikkäisiin uutuustuotteisiin kuin kauneuden klassikoihin.  
Lisätietoa tilaamisesta täältä*.


 Ja muistakaa myös Luonnonkaunis-messut lippuarvonta
joka päättyy tänä iltana. Otan yhteyttä suoraan voittajiin.
Bette Box pr-näyte, mainoslinkki* 

8 kommenttia:

 1. Tää oli kiva boxi, tykkään SB12-suuvesistä mutta harvemmin raaskin niitä itse ostaa, joten olisi ollut kiva yllätys. :D Monella takuulla tylsä tuote.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ehkä en vaan osaa käyttää suuvesiä. Ja olisi vihdoin aika opetalla. Yllättävän kallis tuote muuten. :)

   Poista
 2. Vauvaöljy olis minustakin saanut jäädä pois mutta oli boxissa ihan kivojakin tuotteita. Mun mietteitä voi lukea: http://mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.com/2018/03/maaliskuun-betteboxi.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkistä Maiccu. Käyn heti lukemassa :)

   Poista
 3. Aika jännää, että boxissa on vanhoja tuttuja suuvettä ja vauvaöljyä vähän kuin täytteenä! Arvaa että nauratti tuo töpöripset - tiedän kenellä oikeasti on vaaleanpunaiset kulmakarvat ja oikeat töpöttimet ripsien paikalla!

  Ihanaista Naistenpäivää Ninni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ollaan täysin rehellisiä, niin eihän nämä kaksi edes kuulu kauneusboxiin. Olisin kyllä toivonut jotain ihan muuta tilalle, siis oikeaa kosmetiikkaa. Jännä, miten ne kunkin omat "töpöttimet" on aina kaikkein olemattomimmat.. ja ystävä näyttää aina kauniilta :D

   Poista
 4. Mulla meni hetki lämmetä tälle boksille kun sisältö ensiksi vaikutti niin tylsältä, mutta loppuenlopuksi suosikeiksi nousi Nivean seerumi ja Ziajan voide! Baby oil ja suuvesi ois voinut olla näytekokoisia mielummin. Mutta ihan kiva boksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Nivea ja Ziaja oli parhaat.. niin ja Lumene. Muun olisi voinut jättää vaikka pois :)

   Poista