Sivut

tiistai 6. maaliskuuta 2018

Clarins Sos Primer pohjustusvoiteetClarins SOS Primer kuulostaa niin pätevältä, että innostuin ideasta välittömästi. Kyseessä on pohjustustuote, joka tarjoaa nopeaa parannusta omaan ihosävyyn. Niin, kukapa ei toivoisi kaunista hehkua ja pientä parannusta kasvoille. Onko tämä jo liiankin hyvää ollakseen totta?
Oma ihoni näyttää aina talven jälkeen ikävän harmaalta, kalpealta ja jotenkin epätasaiselta. Siihen on varmasti monta syytä, kuten kylmyys ja ihon kuivuminen sekä juuri sairastettu räkätauti. Olen kyllä taistellut pontevasti ihoni kuivumista vastaan, mutta heleys tuntuu olevan nyt kadoksissa.
SOS Primer pohjustajia löytyy kuutta eri sävyä, joten jokainen löytää varmasti vastauksen omaan haasteeseensa. Homman juju on vastaväreissä, jotka kumoavat toisensa ja ihonsävy saadaan näyttämään paremmalta. Käytännössä tuote sisältää hich lumitec -yhdisteen, joka koostuu helmiäisestä ja puutereista, jotka siis tehostavat valon heijastumista iholta.

Valkoinen heijastaa kaikkia värejä, joten iho näyttää kirkkaammalta. Vaaleanpunainen puolestaan raikastaa ja taittaa pois ihon harmautta. Persikka sisältää beigen värisiä pigmenttejä ja sopii erityisesti häivyttämään violetteja ihomuutoksia, se tepsii mm. tummiin silmänalusiin, aknearpiin ja verisuoniin. Koralli sopii pigmenttiläiskille, vihreä häivyttää ihon punaisuutta ja laventeli raikastaa sameaa ja kellertävää ihoa.

Valmistajan mukaan tuotetta voi käyttää ainakin kolmella eri tavalla, joko pohjustuksena meikin alla tai sekoittamalla esim. meikkivoiteeseen. Voiteen voi myös taputella suoraan ihon ongelmakohtaan esim. tummille silmänalusille, päälle voi laittaa vielä meikkivoiteen. 

Toivoisin ihoni olevan heleämpi (päivän sana) ja raikkaampi, joten valintani osui valkoiseen ja vaaleanpunaiseen pohjustajaan. Minulle paras tapa on levittää pohjustus kasvoille ennen meikkivoidetta, näin saan meikille hyvän ja kestävän pohjan. Primer ei kuitenkaan häviä meikkivoiteen alle - kuten aluksi pelkäsin, vaan tuo kasvoille juuri sopivasti kirkkautta. Ihastuin ehkä enemmän vaaleanpunaiseen versioon, se poisti kalpeuden ja toi tervettä sävyä. Koostumus on kevyt, joten voide levittyy iholle kevyenä huntuna, eikä tuki ihoa. Tuote on myös pakattu erittäin hyvin eli näppärään pumpputuubiin, josta voidetta on helppo annostella.

SOS Primer -voiteet  sisältävät myös ihoa hoitavia ainesosia, kuten luomumerililjan uutetta, joka kosteuttaa ihoa 24 h. Tuotteessa on mieto, hieman erikoinenkin tuoksu, johon oma nenäni kuitenkin tottui aika nopeasti. Hintaa 30 ml tuubilla on noin 36 euroa.

Yhteenvetona voisin sanoa, että tuotteen ajoitus on täydellinen. Kukapa meistä ei kaipaisi ihanaa heleyttä pitkän talven jälkeen. Kevätaurinko paljastaa kaikki salaisuudet, kuten mm. likaiset ikkunat ja väsyneen ihon.


Kaunista talvipäivää <3

Näytteitä

6 kommenttia:

 1. Nyt tuli sellainen tunne, että noita kaikkia tarvittaisiin parantamaan ja elvyttämään tätä talvi-ihoa. Kiitos vinkistä, saakohan noita lentoasemalta...sinne suunta ensi viikolla :D.

  Kaikkea hyvää Sinulle, toivottavasti olosi on jo kohentunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat uutuustuotteita, mutta voisin kuvitella, että löytyy myös lentoaseman myymälästä. Kannataa tarkistaa Clarins-hylly :)

   En tiedä, onko "kohentunut" oikea sana, mutta päivä kerrallaan..

   Poista
 2. Itse tykkään myös tuosta valkoisesta, vaaleanpunainen tuntuu jotenkin omalla iholla liian kylmältä, en osaa selittää, mutta toi valkoinen tekee kauniin pohjan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos miettii valintaa valkoisen ja vaaleanpunaisen välillä, niin valkoinen on ehdottomasti turvallisempi vaihtoehto, sopii kaikille ja joka makuun :)

   Poista
 3. Itse tykkään käyttää vihreätä primeria peittämään kasvojen punakkuutta. Lisäksi käytän vihreää peiteainetta pahimpiin kohtiin eli katkenneille verisuonille. Minusta vihreä toimii oikein hyvin:) Muista väriprimereista ei ole kokemusta, mutta pitänee testata:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreä toimii varmasti hyvin punaisuutta vastaan. Itse voisin testata vielä tuon persikan tummille silmänalusille :)

   Poista