Sivut

sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

Testissä PLANT Apothecary
Joskus ihonhoito vaatii kärsivällisyyttä ja pitkää pinnaa. Olen äskettäin opetellut käyttämään kämmenkuoppaani sekoitusastiana, jotta ohut riisijauhe ei karkaisi viemärin syvyyksiin. Ensimmäinen kokeilu meni täysin poskelleen, joten nyt ainakin tiedän, miten sitä ei kannata tehdä. Laitoin nimittäin kuivan jauheen kämmenelle, ja lisäsin joukkoon vähän vettä suoraan hanasta. No, vettähän tuli tietysti liikaa, ja ohut seos valui pois sormieni välistä. Seuraavalla kerralla laitoin ensin hieman vettä, vasta sen jälkeen riisijauheen ja lisäsin nestettä vähitellen tahnan joukkoon. Näin tahnasta tuli sopivaa, ja se oli paljon helpompaa levittää kasvoille. Muutama pisara vettä ja teelusikallinen jauhetta riittää hyvin yhteen käyttökertaan. Tahnan pyörittely kasvoilla on rehellisesti sanottuna sotkuista puuhaa, mutta sen kestää, sillä lopputulos on palkitseva - sileä ja pehmeä.
PLANT Apothecary Rice & Clean Facial Cleanser -puhdistusjauheen* ainesosaluettelo näyttää lyhyeltä - Oryza Sativa (Rice) Bran, Chamomilla Recutita (Chamomile) Flowers, Tocopherol (Vitamin E). Mukana on siis vain kolme.  Riisin lisäksi jauheeseen on lisätty ihoa rauhoittavaa, antibakteerista kamomillaa. Tässä tapauksessa yksinkertainen on kaunista, en jää kaipaamaan mitään muuta. Jauhe on lisäksi tuoksutonta, tai jos ollaan tarkkoja, niin onhan aineessa kevyt, jauhoinen raaka-aineiden tuoksu. Purkki säilyy avattuna 12 kk, eli varsin pitkään.
Tuote vaikuttaa niin hellävaraiselta, että suosittelisin sitä kaikille ihotyypeille, jopa herkälle iholle. Käyttökerrat kannattaa säätää oman ihotyypin mukaan, epäpuhdasta ihoa voi varmasti tehopuhdistaa/kuoria paljon huolettomammin (vaikka lähes joka päivä) kuin herkkää.

Jauhe tarjoaa myös tilaisuuden keksiä uusia käyttötapoja, joten se vaikuttaa varsin monikäyttöiseltä. Jauhe toimiikin omassa käytössäni paremmin, kun sen sekoittaa kukkaisveteen tai kasvoöljyyn. Helpon elämän ystävä ei todennäköisesti edes ihastu tuotteeseen, jonka kanssa pitää säätää.

Mikä PLANT Apothecar

PLANT-tuotteet eivät sisällä petrokemikaaleja, parabeeneja tai muista synteettisistä ainesosia. Niitä ei ole testattu eläimillä, eivätkä ne sisällä eläinperäisiä ainesosia (PETA:n Cruelty-Free Bunny). Tuotteet tulevat meille Yhdysvalloista. Sarjan perusti vuonna 2012 aviopari Holly McWhorter ja Bjarke Balliger. Merkin johtotähtiä ovat terveelliset ainesosat, ympäristöystävällisyys ja sosiaalinen vastuu, sekä design-pakkaukset. Sarja on aloitettu suihkugeeleillä ja pian valikoimiin tulivat myös kosteusvoiteet, naamiot ja muut ihonhoitotuotteet. Tuotteet ovat hintavia omaan makuuni, en todennäköisesti maksaisi 22 euroa suihkugeelistä, mutta voisin kuitenkin ostaa sen lahjaksi (näyttää hauskalta + on laadukas).

Sarja toimii muuten yhteistyössä BKLYN UNLTD -järjestön kanssa, joka on Brooklynissa sijaitseva, voittoa tavoittelematon järjestö, joka työllistää tuotannossa ja jakelussa henkisesti ja fyysisesti rajoittuneita aikuisia.
Jos PLANT Apothecary vaikuttaa kiinnostavalta, 
niin kannattaa pysyä kuulolla.


Näytteitä. Mainoslinkki*

4 kommenttia:

 1. Kasvojen puhdistustuote vaikuttaa mielenkiintoiselta :) Näissä oli muistaakseni vielä aika edukkaat hinnatkin, jos oikein muistan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhdistusjauhe maksaa muistaakseni n. 27 euroa (200ml). Itse en jaksaisi pelata tämän kanssa joka ilta, mutta pari kertaa viikossa kyllä :)

   Poista
 2. Kas, riisijauhe! Eipä ole tullut itselle mieleen, mutta niinpä tietenkin. Sopii varmasti hyvin kuorivaksi putsariksi.

  VastaaPoista