Sivut

sunnuntai 2. helmikuuta 2020

Kukkasidontaa ja kosmetiikkaa

Talika pr-näyte
Te tiedätte, kuinka paljon pidän kukista, niitä näkyy täällä blogissakin usein. Niin, mitäpä elämä olisi ilman valkoisia, pinkkejä, punaisia, keltaisia ja raikkaan aniliineja kukkia. Säästin opiskeluaikoinani jopa ruokamenoissa saadakseni kauniin kukkakimpun.

Olen onnekas, sillä maailman paras kukkakauppa sijaitsee parin kilometrin päässä meiltä, olenkin vieraillut siellä varsin usein. Myymälä on viimeisen päälle mietitty ihana keidas, joka tarjoaa monenlaista helpotusta kauneuden janoon. Pari viikkoa sitten huomasin iloikseni, että kukkakaupassa voi opetella sitomaan spiraalikimpun tulppaaneista, kyseessä oli yhden illan pikakurssi, johon ilmoittauduin yhdessä ystäväni kanssa.

Aika moni asia näyttää helpolta, kun ammattilainen sen tekee. Samaa maata oli tämä spiraalikimppukin. Onneksi tämän päivän trendi on ranskalaiseen tapaan ilmava ja rönsylevä. Tästä on hyvä jatkaa. :)

Testasin tänä viikonloppuna myös uusia Talika Bio Enzymes kangasnaamiota, jotka tarjoavat tehohoitoa talven runtelemalle iholle. Kosteuttava Hydrating, sopii kuivalle ja herkälle iholleni lähes täydellisesti. Tavoitteenani oli tehokosteuttaa iho kunnolla, siinä naamio onnistui nimensä mukaisesti. Iholle jäi mukavan pehmeä, sil ja kosteutettu tunne, vähän samaan tapaan kuin kasvohoidon jälkeen. Tämä oli kiireisen naisen 30 min, mutta lopputuloksen voi tuntea ja jopa nähdä omin silmin. 

Talikan seeruminaamio on kolmikerroksinen, joten tehoaineita mahtuu mukaan paljon. Rakenteeltaan ohut bioentsyyminaamio istuu kasvoille todella hyvin, joten se on käyttömukava. Ainesosaluettelosta löytyy mm. hyaluronihappoa, joka sitoo kosteutta ihoon, sekä antioksidanttisia alppiyrttejä kuten rauhoittavaa kamomillaa. Hintaa naamiolla on noin 10 euroa.

Talikalta löytyy myös Anti-Age Mask ja Décolleté Mask, joita ajattelin kokeilla seuraavaksi.Mukavaa helmikuuta <3 

Onnistuuko teiltä spiraalikimppu :)   

6 kommenttia:

 1. Mä rakastan Talikalta niitä After Sun -naamioita, kesällä ja reissuissa kovassa käytössä. :)

  VastaaPoista
 2. Talikan naamiot on ihania
  Upea kimppu muuten 🥰

  VastaaPoista
 3. Puutarhakoulussa opettelin iteki kimpun tekoa. Ei varmaan enää 10v tekemättömyyden jälkeen onnistu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Spiraalikimpun tekeminen näyttää tosi helpolta, kun ammattilainen sen tekee. Mutta omat kädet eivät tahtoneet riittää ja lopputulos oli "ilmava". Mutta kivaa oli. :)

   Poista