sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Lexington Casual Luxury
Lexington on tullut minulle tutuksi sisustusbrändinä. Innokkaana kodinsisustajana tykkään kiertää sisustusliikkeitä ja usein myös jotain tarttuu mukaan kotiin viemiseksi. Lexington sisustustekstiilit ovat mielestäni raikkaita, ajattomia ja laadukkaita. Niihin on helppoa ihastua pidemmäksi aikaa.
 Otin ilolla vastaan myös uudet Lexington Casual Luxury -tuoksut, jotka lanseerattiin kesäkuussa. Saatavana on naisten- ja miesten tuoksu, sekä naisille vartalovoide ja miehille deo stick. Sain tuoksuteltavakseni naisten tuoksun.

Lexingtonin luova johtaja Kristina Lindhe on kertonut tuoksusarjan inspiraation lähteestä seuraavasti "Kuvittele, että olet Hamptonissa kauniina kevätpäivänä, magnoliat kukkivat ja raikas merituuli tuntuu ilmassa samalla kun aurinko lämmittää sinua. Ajattele samalla sitä tunnetta ja tuoksua, mikä tulee vastasilitetystä puhtaasta paidasta tai pyykkinarulla kuivatetuista vastapestyistä lakanoista. Ajattele sitä tuoksua, jota rakastat eniten. Niin mekin teimme luodessamme Lexingtonin uuden Casual Luxury -tuoksusarjan."Minun silmiini Lexington Casual Luxory pullo on tyylikäs. Hento vaaleanpunainen miellyttää silmää. Tuoksu on mielestäni raikas ja merellinen. Mielessäni vilahtaa pullotettu merituuli, johon on tarttunut mukaan kukkaisia elemettejä ja paahteista kesäpäivää. Voin kuvitella tuoksun ilahduttavan minua myös talvella, jolloin pakkanen paukkuu nurkissa. Lexington-ajattomuus on siis saavutettu kodintekstiilien lisäksi myös tuoksuissa.

Latvatuoksussa on vihreää mandariinia, bergamottia ja minttua. Sydäntuoksussa on persikkaa, melonia, freesiaa ja liljaa. Pohjatuoksussa erottuu myski, ajopuu ja myskisalvia.Saatavuus:
Lexington Casual Luxury- tuoksut ovat nyt myynnissä Sokos-tavarataloissa ja syksystä lähtien niitä voi ostaa myös Stockmann-tavarataloista ja muista selektiivisen kosmetiikan myyntipisteistä. 

Koot ja hinnat:
EdT Women 40ml (50€) ja 75ml (69€)
Body Lotion Women 200ml (26,50€)

EdT Men 40ml (49,90€) ja 75ml (63€)
Deo Stick 75ml (24,90€)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti