Sivut

tiistai 9. heinäkuuta 2013

Loppu ja uuden alku




Hyvästelin äskettäin tuubin, jota olin taputellut silmieni ympärille lähes joka ilta kahdeksan kuukauden ajan. Iltarutiinini oli niin mukava ja toimiva, että voisin jatkaa samalla linjalla vielä vuosia. Mutta hei, voinko jäädä jumiin vain yhteen mahtavaan tuotteeseen? Kyllä, tässä tapauksessa voisin :)

WELEDA Wild Rose silmänympärysvoide oli siis loistava. Sain kaipaamaani kosteutta ja pehmeyttä. Voide oli koostumukseltaan kevyt, joten se ei turvottanut (vaan häivytti turvotusta). Pidin myös voiteen on tuoksuttomuudesta.

Voiteen tehon takaa paljastuu villiruusun siemenestä saatava elvyttävä öljy sekä maksaruoho, jotka yhdessä stimuloivat silmiä ympäröivää ihoa ja sidekudosta. Inci sisältää monta muutakin ihoa hellivää öljyä, kuten esim. manteli- ja jojobaöljyä.

Inci:
Vesi, persikankiviöljy, manteliöljy,  alkoholi, jojobaöljy, mehiläisvahahydrolysaatti, villiruusun siemenöljy, saippuoimaton oliiviöljy, rasvahappoglyseridi, maksaruohouute, silmäruohouute, ksantaani, mehiläisvahasaippua.

Kenelle?
Wild Rose tuotteet on tarkoitettu 30-40 -vuotiaille. Tuotteet suojaavat, elvyttävät ja ravitsevat ihoa, jossa on jo ikääntymisen merkkejä, kuten ilmeryppyjä ja pigmenttimuutoksia. Voidetta voi käyttää aamuin illoin.

Hinta? Mistä?
Hinta on n. 27€. Minulle luontevin paikka ostaa luonnonkosmetiikkaa on Ruohonjuuri. Heillä on myös hyvin palveleva nettikauppa, jonne pääset tästä.
Weledan sivuille pääset tästä.

Jaa-a, laaja kiinnostukseni kosmetiikan saloihin jatkui vielä Wild Rosen jälkeenkin. Tilalla on nyt toinen tuubi, joka on myös luonnonkosmetiikkaa. Esittelen uuden tuttavuuteni teille ihan kohta :)
 
Mikä on silmänympärysvoide suosikkinne?

10 kommenttia:

  1. Pitääkin kokeilla tätä! Itse suosin luonnonkosmetiikkatilauksissa tätä kauppaa, ihan hintojen takia... http://www.bio-naturel.de/ Suomalaisista kaupoista olisi kiva tilata, mutta jos hinta on tuplat saksalaiseen kauppaan verrattuna, niin on aika selvää kumpaan kiikutan vähät pennoseni. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Jonna,

      Tätä kannattaa kokeilla. Ruohonjuuri on Tampereella loistopaikalla, siksi poikkean sinne hyvin usein. Haluan myös tutkia testereitä ennen ostopäätöstäni. Laaja luonnonkosmetiikan valikoima on ilo silmälle. Kiitos kuitenkin edullisesta vinkistä :)

      Poista
  2. Itselläni on käytössä Cliniquen Even Better Eyes (päiväksi) ja Biothermin Aquasource Eye Perfection (yöksi). (Cliniquen omasta pitäisi näpytellä jonkinlainen teksti, suosittelen sitä!) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Liisa,

      Minulla on Livboxin mukana tullut Cliniquen All About Eyes Rich, johon en ole vielä ehtinyt tutustua. Onko Even Better Eyes keveyempi? Täytyykin tutustua sen testeriin seuraavalla kauppareissulla. Näpyttelehän nyt se teksti, niin pääsen lukemaan sen :)

      Poista
    2. Se on paljon kevyempi! :) AAE Richiä käyttäisin ehkä vain talvella, riippuen tietenkin silmänymp. ihosta ja sen kunnosta. Even Betterissä on kevyesti sävyä mukana, joten se peittää tummia silmänalusia heti, vaikka ei olekaan mikään meikkituote. Siinä on myös viileä "metallinen" levityspää, joka on ihanan viilentävä aamuisin :) Pitääpä kirjoitella postaus mahdollisimman pian!

      Poista
    3. Kuulostaa toimivalta aamuisin, silloin kaipaan peittoa ja viileyttä. Täytyy ostaa kokeiluun :)

      Poista
  3. Minä käytän juuri tuota tuotetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Cheri,

      Eikös olekin aika ihana ja toimiva? Minulla oli myös Weledan Wild Rose päivävoide, tykkäsin siitäkin. Luonnonkosmetiikka-innostukseni on kestävää laatua :)

      Poista
  4. Ella Bachen creme contour des yeux voide on ihan best atooppiselle silmänympärykselle, ainut haitta on suolainen hinta.. 44 euroa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä. Ella Baché on loistava sarja. Yksi suosikeistani :)

      Poista