Sivut

keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Pehmeät pusuhuulet


Pidän luonnonkosmetiikan huulipunista, koska ne antavat kauniin värin lisäksi pehmeyttä ja suojaa. Minulla ei ole ollut rohtuneita huulia sen onnellisen päivän jälkeen, kun aloin käyttämään enimmäkseen vain luonnonkosmetiikan punia. Omistan toki myös muita punia (ihan liikaa), mutta hoitavuudessa ne jäävät kauas taakse.

Dr. Hauschka huulipuna inci on ilo silmälle (ei synteettisiä ainesosia, ei eläinkokeita). Se on myös pehmeiden pusuhuulieni salaisuus ;)

Inci:
Ruusu, masmalo, ruusunmarja, manteliöljy, aprikoosinsiemenöljy, jojoba, ruusuvaha, mehiläisvaha, kandelillavaha ja karnaubavaha.Dr. Hauschka huulipuna sävy nro 1 Soft Coral näyttää hylsyssä tummalta, mutta huulilla se on kaunis arkipuna. Tämän hetken suosikkini.

Hinta? Mistä?
Muistelen, että Hauschkan huulipunien hinnat ovat parista kympistä ylöspäin. Kaikki lukijani varmasti jo tietävätkin minkä kaupan huulipunahyllyjä tutkin hyvin usein. Juu, se on Ruohonjuuri ja nettikauppa *KLIK*.

Dr. Hauschkan sivuille pääset tästä. Sieltä löytyy kaikki uutuustuotteista jälleenmyyjiin.

Oletteko jo löytäneet luonnonkosmetiikan punat?2 kommenttia:

 1. Sain Livboxista keväällä Dr. Hauschkan huulipunan sävy 16 pink topaz. Ihastuin välittömästi! Eli se on myös minun suosikkini tällä hetkellä :) Väri on kauniin fuksian punainen, minulle sopiva ja huomasin saman kuin sinäkin, että huulipunassa väri on voimakkaampi kuin huulissa. Huulissa se on paljon luonnollisempi. Heitin vanhoja punia roskiin, kun tajusin, miten ne kuivattavat huuliani. Tajusin sen vasta tutustuttuani Dr. Hauschkaan. Kumpa mieheni ei vain tulisi tälle tohtorille mustasukkaiseksi, kun niin hehkutan häntä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Taru,

   Olen huomannut saman, moni vanha puna on roskiskamaa Hauschkan punien rinnalla. Luonnonvahat pitävät huulet pusukunnossa. Eiköhän miehesikin ihastu huuliesi pehmeyteen ..ja toivo sinun käyttävän Hauschkaa jatkossakin :).

   Poista