Sivut

torstai 18. heinäkuuta 2013

Lancôme Hypnôse Doll Eyes
Käännyn Lancômen meikkien puoleen oikeastaan aika harvoin. Omistan tällä hetkellä vain kolme Lancômen tuotetta (Hypnôse Doll Eyes -ripsivärin, Teint Mirackle -värivoiteen ja Juicy Tubes -huulikiillon). Kolmikko toimii käytössäni hyvin, joten meikkejä taitaa olla juuri sopivasti. Vai pitäisikö ostaa jotain lisää vaikkapa vain blogiani varten. Ehdotuksia otetaan vastaan ;)
 
Ostin keväällä Lancôme Hypnôse Doll Eyes tuplapakkauksen. Ostos oli halpa ja oikeastaan aika tyhmä, sillä en voinut etukäteen tietää sopiiko tuote minulle. Olen kuitenkin ollut tyytyväinen. Väri on sopivan kosteaa ja levittyy ripsiini tasaisesti ilman paakkuja. Värin kerrostaminen on helppoa, sillä harjaan tarttuu sopivasti massaa.
Yhteiseloni Doll Eyesin kanssa on ollut helppoa ja mukavaa. Halusin runsautta ilman paakkuja ja sitä myös sain. Väri taivuttaa ja toimii katseen avaajana nukkemaiseen tapaan. Ripsiseerumi ei ole enää käytössä (tauon paikka), joten ripseni ovat pituudeltaan luonnollisen vaatimattomat (lue: olemattomat 5mm). Ripsiväripostaukset eivät todellakaan ole lempilajini. 

Plussaa tulee myös hyvin muotoillusta harjasta. Saan kunnolla väriä eri pituisiin ripsiini. Hylsy on kaunis ja käteen sopiva.
 

Tuote on vesiliukoinen, mutta säänkestävä. Väri pysyy hyvin ripsissani koko päivän (karisematta tai tahraamatta). Puhdistaminen on helppoa esim. puhdistusmaidolla. Muistelen, että Doll Eyes on saatavana myös vedenkestävänä. Ainoa keksimäni negatiivinen puoli on tuotteen korkeahko hinta. Voisin napata Doll Eyesin mukaani vielä toisenkin kerran, varsinkin edullisella tarjoushinnalla :)


Löytyykö muita Doll Eyes -tyttöjä?


* Olen ostanut tuotteet itse. Enkä saa palkkiota mainostamisesta.4 kommenttia:

 1. Käytin pari putkiloa Doll Eyes Waterproof-versiota. Ostin molemmat edullisemmin toisen -20 % alesetelillä toisen taxfreesta. Doll Eyes tekee siistiä jälkeä alkuun, mutta massa vanhenee nopeasti ja myöhemmin eroteltu tulos jää huonommaksi. Molemmat putkilot jouduin hylkäämään ennen 3 kk etappia ja massan loppua, sillä jälki oli mielestäni kurjaa.

  Vaihdoin näiden jälkeen ripsiväriä, sillä on olemassa edullisempia ja pidempään toimivia waterproof-massoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Eiko,

   Vanheneekohan tuo Waterproof-versio aikaisemmin? Vai oliko tuote valmiiksi vanha? En ole huomannut omassa tavis-versiossani vanhenemisen merkkejä. Kuvailemasi ongelma on kyllä tuttu, mutta ei tämän ripsarin kanssa. Ymmärrän hyvin, ettet halua ostaa uutta.

   Poista
 2. Loistava ripsiväri, ikisuosikki! Näitä sai muuten ainakin Turusta Emotionista tuplapakkauksen -50% alennuksessa hintaan 25e. Ehkä pakko käydä sellainen paketti hakemassa, kun kerran yhden ripsarin hinnaksi jää 12,5e!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Päivi,

   Kiitos vinkistä. Käyn heti katsomassa Tampereen tilanteen. Kuulostaa tosi halvalta :)

   Poista