torstai 4. heinäkuuta 2013

Kesäkynnet

Universal Nails Neon nro 50

Keltainen on yksi suosikkiväreistäni. Keltainen tyyny olohuoneen sohvalla piristää mukavasti vaaleaa sisustusta ja keltainen huivi pelastaa valkoisen asun. Yhtään keltaista meikkiä minulla ei ole koskaan ollut. Keltaisen kynsilakan kaipuuni helpotti kuitenkin tänään, kun kesäalesta tilaamani lakka saapui perille. Aah kunnon neonkeltainen hehkuu kynsilläni kesän lämpöä. Kuvassa lakka jää aavistuksen pliisuksi, mutta todellinen väri loistaa niin että silmiin sattuu. Voin vain kuvitella miten hyvältä väri näyttää ruskettuneella iholla :)

Kynsilakka maksoi 3,50- (ovh 8,50-)  Cosmeryan kesäalessa . Universal Nails ei ole minulle ennestään tuttu merkki, mutta sarja vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta. Lakat kuuluvat suomalaiseen Universal Nails tuoteperheeseen ja ovat laadukkaita. Ne sopivat hyvin jopa ammattikäyttöön. Lakat vaikuttavat myös turvallisilta, sillä ne eivät sisällä formaldehydiä eivätkä tolueeneja. 

Lakka oli nopeasti kuivuvaa (en ehtinyt kissaa sanoa kun lakka oli jo kuivaa). Kolme lakkakerrosta toi sopivan peittävyyden. Lakan sanotaan olevan myös kestävää, mutta tästä minulla ei vielä ole kokemusta (palaan siis asiaan viikon päästä).

6 kommenttia:

 1. Ihanat. Itselläni ei ole kuin yksi keltainen kynsilakka, se on jopa neon. Mutta rakastan sitä palavasti. Toisin kuin muut, tykkään käyttää sitä talvella. Aika räväyttävää valkoisten hankien keskellä. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen kynsilakka on yllättävän näyttävä, varsinkin tämä neon. Uskon, että lakka on kiva myös talvella :)

   Poista
 2. Ihana keltainen! Tiiäkkö mun pitää nyt mennä lakkaamaan kynnet kun ovat päässeet ihan hirveeseen kuntoon (vanhat lakat jääneet poistamatta). Lakkaan tosin vähän vaisummalla sävyllä kuin tuo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ihan liikaa noita vaisuja sävyjä, joten ajattelin kesän kunniaksi räväyttää kunnon neonsävyllä :)

   Poista