torstai 20. helmikuuta 2014

Lavera puhdistusta


Oli erittäin virkistävää kirjoittaa välillä päiväunista, haaveilusta ja ennen kaikkea pellavalakanoista. Hei, meitähän on monta aivan samanlaista pellava-höppänää.  
Kiitos kivoista kommenteistanne!Taas mennään luonnonkosmetiikalla, sillä Lavera matkani jatkuu puhdistustuotteella. Paljon Laveraa on vielä kokematta. Minussa on se vika, että kun ihastun johonkin sarjaan, haluan käydä läpi koko hyllyllisen. Pääsette seuraamaan villiä menoa sarjan parissa, halusitte sitä tai ette. Lukijatoiveita saa aina myös esittää :)

Laveran Gentle Cleansing Milk lupaus kuulostaa hyvältä, sillä meikki poistuu hellävaraisesti. Tuote sisältää luomumalvaa, joka rauhoittaa ja vähentää ihoärsytystä. Luomumanteliöljy taas hoitaa ja ravitsee ihoa. Tuote sopii normaalille, kuivalle ja myös herkälle iholle. Tämä on erittäin hyvä valinta myös omalle pintakuivuudesta kärsivälle sekaiholleni. Toinen hyvä vaihtoehto olisi ollut normaalille ja aikuiselle iholle tarkoitettu Lavera Gentle Foaming Cleanser puhdistusvaahto, jonka haluan jatkossa myös testata.

Rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle valintani olisi Lavera Invigorating Cleansing Gel. Kyseessä on puhdistusgeeli, joka lupaa poistaa tehokkaasti talin, lian ja meikin, sekä supistaa laajentuneita ihohuokosia.No, ihan aluksi täytyy kyllä todeta, että ostaisin puhdistusmaitoa mielummin isossa pullossa. 125ml:n pullo loppuu aivan liian nopeasti ja nautinto jää kesken. Täytyy lähettää fanitoive eteenpäin sarjan maahantuojalle.

Vesiliukoinen silmämeikkini lähtee puhdistusmaidolla tehokkaasti, samoin muu meikki. Maidon kosketus on hellä, se ei kirvele tai ärsytä silmiäni. Viehättävä tuoksu jatkaa samaa pehmeää linjaa. Ihoni tuntuu puhdistuksen jälkeen mukavalta eli pehmeätä ja raikkaalta. Tämän tyylinen puhdistus sopii minulle kuin kukkakimppu juuri siivottuun kotiin. Loppuraikastus hoituu Lavera Gentle Facial Tonic kasvovedellä.

Vink-vink:

Loistava tapa säästää puhdistusmaitoa, on käyttää sitä esim. Jane Iredale puhdistuskäsineen kanssa. Mikrokuidusta saa sopivasti potkua meikin puhdistamiseen. Käsinettä kannattaa käyttää varsinkin tilanteessa, jossa puhdistettavaa on enemmän. Pari tippaa puhdistusmaitoa riittää.

 Puhdistusmaito oli onnistunut kokeilu, joten suuntaan ostamaan vielä toisen pullollisen Ruohonjuureen. Hintaa puhdistusmaidolla on reilu kymppi. Laveraa myyviä nettikauppoja on myös useita, kuten Hyvinvoinnin tavaratalo ja CosMeryaTuote saatu kokeiluun blogin kautta.

6 kommenttia:

 1. Luen Lavera-juttuja mielelläni. :) Tätä puhdistusmaitoa en ole kokeillut, myönnän pienen pelkuruuteni puhdistusmaitoja kohtaan, viimeksi käyttämäni taisi olla Dr. Hauschkaa. Olen samaa mieltä kanssasi, että Lavera voisi laittaa kasvojen puhdistustuotteilla isommat pullot. Pidän kovasti kasvovedestä, mutta se koko... Eli täältä voi laittaa toisen fanitoiveen menemään. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä Laveran puhdistusmaito on luultavasti paras koskaan käyttämäni luonnonkosmetiikan puhdistusmaito. Pidin tästä itseasiassa enemmän kuin Dr. Hauschkan versiosta. Kaikki oli kohdallaan tuoksua ja hintaa myöten :)

   Poista
 2. Minäkin olen sitä mieltä, että nuo Laveran ihonhoitotuotteet voisivat olla suurempaa kokoa. Hassua sikäli, kun puolestaan ainakin Laveran luomivärit ovat taas mielestäni aika isoja. Aina ei voi voittaa :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Henna,

   Jo kolmas ääni saman asian puolesta eli vaadimme suurempia pakkauksia. Laveran luomiväreistä minulla ei ole vielä kokemusta. Täytyy korjata tuo luomiväriasia pikaisesti :D

   Poista
 3. Tuotakin voisi kokeilla. Olen juuri käyttänyt loppuun 125 ml tuubin Laveran 2-in-1 -puhdistusmaitoa ja se oli varsin riittoisaa. Ja se ihana tuoksu! Hyvää niissä on sekin, että löytyy ihan Prisman hyllystä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on ollut myös tuo mainitsemasi Lavera 2 in 1 puhdistusmaito. Se oli hyvä myös. Tämä tänään esitelty on mielestäni vielä aavistuksen parempi :)

   Olin aivan unohtaa Prisman hyllyn. Kiitos vinkistä Virpi!

   Poista