sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Paul Mitchell Curls

Tänään ajattelin poistua mukavuusalueeltani hiustenhoidon pariin. Kevään hiustrendeissä näkyy pitkästä aikaa taas kiharaa. Paul Mitchell Curls taas lupaa olla kiharan paras ystävä. Tuotteet hoitavat ja vahvistavat kiharaa hiustyyppiä. Lopputuloksen luvataan olevan luonnollisen pehmeä ja kiiltävä.

Oman luonnonkiharani hoitaminen on haastavaa, vaikka joukkoon mahtuu myös hyviä päiviä. Kuvailisin omaa hiustani kestovärjätyksi semi-luonnonkiharaksi, joka on rakenteeltaan pehmeää. Täytyy myöntää, että suoristusrauta on ajoittain ahkerassa käytössä. Pidän vain aurinkoisista päivistä, sillä kostea sää tekee hiuksistani täysin kurittomat. Paulilla on siis kova pähkinä purtavaksi.

SPRING LOADED Frizz-fighting shampoo lupaa hillitä pörröisyyttä. Shampoo on syväkosteuttava ja se pesee hiukset hellävaraisesti, hiussuomuja avaamatta ja hiusväriä haalistamatta. Tuote on pakattu suureen 250ml jättituubiin. Shampoo vaahtoaa sopivasti ja hiukseni puhdistuvat tällä helposti. Lopputulos on pehmeä, sileä ja hallittava. Tuote ei takuta tai latista hiuksia. Pidän tästä kovasti. Harmi, että oma tuubini osoittaa jo loppumisen merkkejä. Ostan tätä varmasti jatkossa lisää.

FULL CIRCLE Leave-in treatment elvyttävä hoitoaine lupaa kosteuttaa ja silottaa pörröiset hiukset pehmeiksi. Hiuksiin jätettävä hoitoaine on ehdottomasti parempi valinta kun poishuuhdeltava, sillä sen tehoaineet pääsevät vaikuttamaan kunnolla. Levitän hoitoaineen pyyhekuiviin hiuksiin pieni määrä kerrallaan. Hiukseni tuntuvat välittömästi tiiviiltä ja hallittavilta, kaikki ylimääräinen pörröisyys on poissa. Täydellinen valinta luonnonkiharalle!
ULTIMATE WAVE Beachy texture geelivoide lupaa antaa rouheaa rakennettaKäytin geelivoidetta itseasiassa silottamaan. Kun laitan hiukseni kiinni, pään sivuille jää aina ohutta untuvaa, jonka saan tällä taiottua näppärästi pois. Toisaalta, jos haluan tehdä laineita, se onnistuu myös. Geeli antaa kiharoille pehmeää ja erottelevaa rakennetta.


Me Naiset 23.01.14

TWIRL AROUND Curl Definer on kiharoita korostava muotoiluvoide. Pullon sisään pakattu kaksoiskoostumus näyttää hauskalta. Tuote lupaa kosteuttaa ja silottaa hiuksiaAine toimii hiuksissani loistavasti. Tämä sopii kihara-päiviin, jolloin haluan korostaa kiharoitani. Voisin kuvitella, että tämä korostaa hienosti myös permanentattua kiharaa.

Paul Mitchell Curls vakuutti minut. Tuotteet kosteuttavat ja hillitsevät pörröisyyttä. Lopputuloksena on pehmeä ja joustava kihara. Muotoilutapa riippuu täysin omasta hiustyypistä ja mausta. Tuotteiden ovh on 32-34€/kpl. 

Vielä lyhyt, mutta tärkeä tietoisku: 

"Paul Mitchellin pulloissa yhdistyvät laatu ja etiikka. PM System oli ensimmäinen hiuskosmetiikkayritys, joka julkisesti ilmoitti vastustavansa eläinkokeita. Kaikki tuotteissa käytetyt raaka-aineet kerätään luonnosta vahingoittamatta ympäristöä. Paul Mitchell Systems hyödyntää aurinkoenergiaa omalla farmillaan Havaijilla."
Paul Mitchell Curls tuotteet on saatu kokeiltavaksi blogin kautta. 

2 kommenttia:

  1. Kun hiuslinjalle kerran lähdettiin niin koitapa saada testiin myös Less is More -hiustuotteita. Konsepti vaikuttaa kiinnostavalta vaan vielä en ole itse päässyt testaamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä. Less is More vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta :)

      Poista