Sivut

lauantai 8. helmikuuta 2014

Mehukas tapaus
Helmikuussa olen perinteisesti aika kalpea ja väritön ilmestys - kasvoni eivät juurikaan erotu maalarinvalkoisesta seinästä. Tässä on yksi syy siihen, miksi omistan aika paljon huulimeikkejä. Ensimmäinen 13-vuotiaana hankkimani huulipuna oli valkoinen. Muistaakseni se sopi hyvin yhteen sähkönsinisen ripsivärini kanssa. Toivottavasti makuni on kehittynyt edes hieman noista päivistä.

Olin innoissani, kun minulle tarjoutui tilaisuus kokeilla IDUN Minerals huulikiiltoa, sillä kyseinen tuote oli jo muutenkin päässyt hankintalistalleni. Ruusulajike Mary. Kuva täältä

Miksi listallani oli juuri IDUN Minerals?

 Idunin huulikiillot ovat saaneet nimensä eri ruusulajikkeiden mukaan. Sävyjä on kaikkiaan 12 kappaletta. Korkeapigmenttiset huulikiillot on kehitetty ilman tarpeettomia lisäaineita kuten säilöntäaineita tai hajusteita. Kiillot sisältävät pohjoismaista lakkaöljyä, jonka sanotaan pehmentävän ja ravitsevan huulia.

 IDUN Minerals huulikiilto on mielestäni herkullinen ja mehukas tapaus, joka myös tuntuu huulilla hyvältä. Kiilto asettuu kauniisti ja kestää paikoillaan yllättävän hyvin. Minun valintani on sävy "Mary", joka näyttää hylsyssä kirkkaan oranssinpunaiselta, mutta huulilla sävy on pehmeä ja raikas. Mary liikkuu mielestäni varsin ketterästi huulipunan ja -kiillon välimaastossa, sillä pigmenttipitoisuus on runsas.  Jatkossa ajattelin hankkia sävyn "Anna". Kaikki sävyt täällä.

Huulikiilto maksaa n. 20€.
Jälleenmyyjät täältä. Netissä Idunia myy Nelly.


Ihanaa lauantaipäivää :)

6 kommenttia:

 1. Todella kaunis sävy ja pigmenttiä näyttää olevan tosi hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä taitaa olla runsaspigmenttisin koskaan kohtaamani huulikiilto. Käytössä mukava :)

   Poista
 2. Oh, todella kaunis pigmentti, ja sitä näyttääkin olevan runsaasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väriä tulee enemmän kuin huulikiilloista yleensä, Hyvä niin :)

   Poista
 3. Minun täytyy varmaan myös tutustua Annaan, sillä se olisi nimikkohuulikiiltoni ja vaikuttaa aika ihanalta. :)

  En ole tiennytkään, että Idunia myydään apteekissa, täytyy ehdottomasti vilkaista seuraavan kerran kun menen sellaisen ohi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarja on myynnissä apteekeissa (kannattaa kurkata jälleenmyyjälista). Tuotevalikoima on aivan ihana. Anna on kaunis sävy :)

   Poista