Sivut

torstai 27. marraskuuta 2014

Académie herkälle ja ärtyneelle iholle



Täysin tuoksuttomia herkän ihon tuotteita ei ole aina helppoa löytää, joten lienee paikallaan esitellä pari uutuutta. Olen mietojen tuoksujen ystävä (varsinkin kasvovoiteissa), joten aihe on lähellä sydäntäni. Onko teille koskaan käynyt niin, että hyvä kasvovoide on jäänyt käyttämättä liian voimakkaan tuoksun tähden? Itse muistan yhden epäonnisen kerran, jolloin ostin kalliin selektiivisen voiteen ilman testerin tuoksuttelua. Tuoksu (=täystyrmäys) kirveli silmiäni ja purkki lensi lopulta roskiin. Ei näin!

Académien tuoksumaailma on mielestäni hyvin miellyttävä ja mieto kautta linjan - se sopii nenälleni erittäin hyvin. Uudet herkän ihon tuotteet eivät sisällä lainkaan hajusteita, väriaineita tai parabeeneja. Olen saanut testiin linjan kaksi tuotetta. En voi kuin ihailla selkeää tyyliä ja toimivuutta. Samasta unisex-tuubista voi käyttää myös perheen mies. Antaa pakkasen paukkua ja tuulen puhaltaa - meitä ei haittaa yhtään :)




 Académie Fluide Dermo-Protecteur on koostumukseltaan kevyt ja nopeasti imeytyvä hoitoemulsio. Se on erittäin käyttömukava jokaiseen päivään sopiva tuote. Voide käy mainiosti myös meikin alle. Tuote lupaa ylläpitää suojaavaa hydrolipidikalvoa ja tehokosteuttaa ihoa pitkäaikaisesti. Aktiiviainepitoisuus on huikeat 12,2%. Mukana on mm. kasviperäisiä kosteuttajia ja oliiviöljystä saatavaa skvalaania, joka muistuttaa ihon omia rasvoja. Skvalaani onkin herkän ihon kannalta erittäin tärkeä ainesosa, sillä se muodostaa ihon pintaan suojaavan kalvon. Mukaan on päässyt myös ihoa korjaava ja rauhoittava allantoiini.

Voide sopii herkistyneelle/ärtyneelle iholle päiväkäyttöön. Kaikki ihotyypit hyötyvät tästä suojaavasta ja rauhoittavasta tuotteesta. Voide sopii seka- ja rasvaiselle iholle myös yövoiteeksi. Oma ihoni on kosteusköyhä, joten haluan laittaa kasvoilleni yöksi hieman täyteläisemman voiteen, käytänkin tämän tyyppisen kevyen emulsion mielummin päivävoiteena.




Académie Creme Dermo-Protecteur on koostumukseltaan aavistuksen edellistä täyteläisempi ja tuhdimpi voide. Voide toimii samoin kuin fluide eli suojaa ihon hydrolipidikalvoa ja tehokosteuttaa pitkäaikaisesti. Aktiiviaineita on kuitenkin hieman enemmän eli 16,2%. Mukana on mm. shea- ja mangovoi, jotka suojaavat ja ravitsevat ihoa tehokkaasti. Muuten ainesosaluettelo on hyvin edellisen kaltainen.

Creme sopii yökäyttöön kaikille ihotyypeille, uskon kuitenkin, että tähän ihastuu varsinkin kuivuuteen taipuvainen iho. Ihotuntuma on samettinen ja pehmeä. Kyseessä on todellinen kuivan ja normaalin ihon hellä helpotus ja suoja, sekä päivällä että yöllä. Itse käytän tätä mielummin yöllä - ehkä tammikuun pakkasilla, myös päivällä.

Académie-hoitoloissa voi nauttia ihania herkän ihon hemmotteluhoitoja, kuten Desensibilisant Anti-Rougeurs-erikoishoito, joka voidaan toteuttaa jopa täysin ilman vettä. Hoito rauhoittaa ja vahvistaa sekä lupaa tehdä ihosta säteilen. Toinen hyvä vaihtoehto on hajusteeton Soin Collagene -kasvohoito, joka rauhoittaa ihoa ja tuo kasvoille kauniin kuulauden.



Miten on - haluatteko kasvovoiteenne tuoksulla vai ilman? 


Hinnat:
Académie Fluide Dermo-Protecteur 53 € / 50 ml
 Académie Creme Dermo-Protecteur 53 € / 50 ml
 Desensibilisant Anti-Rougeurs-erikoishoito 105 / 60 min 
 Soin Collagene -kasvohoito 86 € / 45 min
  

6 kommenttia:

  1. Itselle käy molemmat, ainoa raja menee siinä, että sen voiteen tuoksu ei saa kyllä leijua koko päivää tuossa nenän edessä, sen on hävittävä vähitellen levityksen jälkeen. Mulla on sitten tuoksut erikseen. ;) Kiva, että Academien joitain voiteita saa myös tuubeissa, toi on se näppärin tapa ottaa tuotteet reissuun mukaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samoilla linjoilla. Päivän tuoksuni ei löydy kasvovoidepurkista, vaan tuoksuhyllystä. On yleensäkin aika tyhmää laittaa kasvovoiteeseen joku voimakas tuoksu, sillä tuoksuhan ei hoida ihoa mitenkään.

      Tuubi on näppärä kaveri reissussa - varsinkin jos samasta tuubista voi käyttää myös perheen mies :)

      Poista
  2. Kiitos tuosta lopun kauneushoito-vinkistä herkälle iholle! :)
    Olenkin harmitellut sitä, kun on vaikeaa löytää herkälle iholle sopivaa kasvohoitoa kosmetologeilta. Nimenomaan hajusteettomia hoitoja olen kaipaillut.

    VastaaPoista
  3. Académie on yksi suosikkisarjoistani, varsinkin ne silmänympärystuotteet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Academie on upea kosmetiikkasarja. Tuotteet ovat todella tehokkaita - ilman turhia lupauksia. Pidän kovasti :)

      Poista