sunnuntai 3. toukokuuta 2015

3 x Lumene meikkivoide
Tänä keväänä kaupoista löytyy kolme aika uutta meikkivoidetta Lumenelta. Olen ehtinyt jo tutustua kaikkiin ja sanoisin tarjolla olevan kolme koostumukseltaan hyvin erillaista tuotetta. Jokaiselle ihotyypille löytyy siis jotain, myös erilaiset tottumukset on otettu huomioon. Hienoa :)

Ensimmäisenä ostin testiin Lumene Longwear Blur Meikkivoiteen, joka lupaa antaa iholle kauniin tasaisen pinnan ja pitkäkestoisen jopa 16 tunnin peittävyyden. Tämä oli nopea viime talven heräteostos, jota en ole katunut. Minulla on sävy 0 valon hehkua eli voide ei juurikaan muuta ihoni omaa sävyäni vaan paremminkin tasoittaa ihoa ja antaa sille kaunista kuultoa. Toisena sävynä on testiin saatu (kuvassa) sävy 2 hunajapilvi, joka on vielä aivan liian tumma - kesä tulee :). Olen levittänyt voiteen yleensä nopeasti sormilla, mutta toki sivellintäkin voi käyttää. Voidetta voi myös kerrostaa enemmän peittoa vaativiin kohtiin. Kiinnitän meikin puuterilla ja lisään sitä myös hiukan nenän päälle ja otsaan päivän aikana. Longwear Blur sopii kaikille ihotyypeille.
Mattapintaisen täysin peittävän meikin ystävä taas ihastuu enemmän Lumene Matt Control Meikkivoiteeseen, joka on öljytön. Voide jättää iholle kivan samettisen pinnan, peittää hyvin ihohuokosia ja ehkäisee tehokkaasti kiiltoa. Voidetta on myös helppoa kerrostaa enemmän peittoa vaativiin kohtiin. Tämä sopii mielestäni parhaiten seka- ja rasvaiselle iholle, jossa kuvittelisin olevan myös vähän enemmän peitettävää. Pintakuivalle iholle en kuitenkaan tätä laittaisi. Ajattelin ensin, ettei tämä sovi omalle iholleni lainkaan juuri pintakuivuuden tähden, mutta olen käyttänyt tätä kyllä ihmeen paljon. Sävy 1 Classic Beige Kultahiekka sopii vaalealle iholleni loistavasti. Tämä levittyy iholle parhaiten siveltimellä, mutta levitys onnistuu sormenpäilläkin yllättävän hyvin. Puuterointi kannattaa tehdä hyvin kevyellä kädellä, sillä voide on koostumukseltaan puuterinen. 
Lumene Nude Perfection kevytmeikkivoide tuli minulle Helmikuun Livboxin kautta. Tämä meikkivoide peittää nimensä mukaisesti luonnollisesti ja kevyesti, mutta voidetta voi toki myös kerrostaa. Vaalein sävy 1 on yllättävän tumma, mutta ohut nestemäinen meikkivoide sulautuu kuitenkin yllättävän hyvin kasvoilleni. Jäin kuitenkin kaipaamaan vaaleampaa sävyä. Tämän kaveriksi voi ottaa myös esim. Lumenen CC voiteen esim. poskipäille ja nenänpieliin. Pulloa kannattaa ravistaa ennen käyttöä, näin pigmentit sekoittuvat kunnolla. Tämä sopii monelle normaalista sekaihoon - varsinkin kesäaikaan. Tämä on mielestäni erittäin hyvä valinta aikuiselle iholle, sillä ohut voide ei keräännyt juonteisiin. Tämä levittyy kasvoille hyvin sormenpäillä. Meikki kestää paremmin, kun muistat lopuksi puuteroida kasvot kevyesti.
Kuva kertoo koostumuksista. Ja ehkä myös siitä, etten käytä kuvausavustajaa ;)

 
Lyhyt kertaus:

Lumene Longwear Blur Meikkivoide 
-> kaikille ihotyypeille
puolipeittävä, pitkäkestoinen, spf 15

Lumene Matt Control Meikkivoide 
-> rasvaiselle ja sekaiholle
täysin peittävä

Lumene Nude Perfection kevytmeikkivoide 
-> normaalille ja sekaiholle, aikuiselle iholle
kevyesti peittävä 


  Onko mikään näistä teille tuttu?


20 kommenttia:

 1. Nude Perfection kuulostaa kivalta, koska varsinkaan kesällä paksut meikkivoiteet ei houkuta. Mulla taitaa ollakin siitä sopivasti joku lehden mukana tullut näyte, jes.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nude Perfection on täydellinen kesään. Lehtien mukana tulevat näytteet on kivoja. Saa rauhassa kotona kokeilla ennen ostopäätöstä. Harmi, että tuo vaalein sävy on aika tumma.

   Poista
 2. Nude Perfection kiinnostaisi kovasti, mutta oon niin kalmonvärinen, ettei vaaleinkaan sävy sovi muulloin kuin kesällä :/ Tällainen vertailu on kyllä kovin kätevä tietopaketti! ^__^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että palaute menee Lumenelle. Aika moni kaipaa juuri vaaleita sävyjä. Kiva, jos tietopaketistani oli hyötyä :)

   Poista
 3. Matt Control on ainoa ei tuttu ja Blur on mielestäni mielettömän hyvä. Varmaan kesällä sitten tuota nudea tulee käytettyä. :)

  Kivaa sunnuntaita Ninni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesää kohti mennään ja iho saa päivetystä. Silloin Nuden vaalein sävykin saadaan sopivaksi. Blur on ihana myös ja siinä riittää hyvin sävyjäkin :)

   Samoin.. ihanaa sunnuntaita <3

   Poista
 4. Multakin löytyy nämä kaikki kolme. Matt Control on mulle paras, koska peittää hyvin ja pitää ihon mattana. Nude Perfection onkin jäänyt lähes käyttämättä, koska se on niin kevyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matt Control peittää hyvin ja nude perfection on sen täydellinen vastakohta eli hyvin kevyt. Jokaiselle löytyy jotain :)

   Poista
 5. Mulla on vain Blur, josta tykkään. Muut eivät kuulosta mulle sopivilta kun tykkään melko peittävästä, mutta en hirveän mattaisesta lopputuloksesta. Blurrin ainoa vika on että se ei mulla kestä iholla koko päivää, vaan kuluu mm. nenänpielistä ja leuasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko kokeillut Blurin kanssa Lumenen pohjustusvoiteita? Niistä voisi löytyä apu.

   Poista
 6. Nude oli kiva yllätys Liv-boxista, ja satuin saamaan juuri sopivan sävyn. Pidin voiteesta, ja annoin sen kuitenkin äidilleni peittämään couperosaposkia. Hän kertoi käyttävänsä sitä päivittäin ja puhdistavansa iltaisin misellivedellä pois. Olin kyllä yllättynyt.

  Blurin ostin itse ja ihastuin kovasti sen laatuun. Levitin yhtenä päivänä toiselle puolelle kasvoja YSL Touche Eclatia ja toiselle Lumenen Blur-voidetta. Heti ei huomannut mitään eroa, mutta iltapäivällä katsoin, että Lumenen puolella kasvoista iho näytti paremmalta: oli nuorekasta hohtoa enemmän. Joten viime pari kesää käyttämäni CC- voide on löytänyt voittajansa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, Lumene Blur voitti jopa YSL:n. Olen muuten huomannut saman ennenkin eli loistavia meikkivoiteita löytyy myös edullisesta päivittäiskosmetiikasta. Kiva :)

   Poista
 7. Olisi kyllä kiva, jos voisi käyttää jotain todella ohutta, mutta peittävää ja sellaista en ole vielä löytänyt. Harmittaa, kun täytyy kerrostaa nenää ja nenänpieliä, jotta couperosa peittyy ja sitten onkin jo pakkeli-fiilis:) Mutta tuo matta juttu on kokeilematta, joten sitä täytyy yrittää, jospa se iho olisi kaikesta ihopillereiden popsimisesta jo kosteutunut sen verran, ettei olisi sitä pintakuivuutta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä Matt Control. Se peittää hyvin, mutta ei ole kuitenkaan liian raskas :)

   Poista
 8. Nude Perfectionia olen käyttänyt sen jälkeen kun se LivBoxissa tuli, muuten aivan ihana mutta minäkin kaipailisin vaaleampaa sävyä kalpealle iholleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että saisimme valikoimaan vaaleamman sävyn. En tiedä, kuinka hankalaa toiveemme on käytännössä toteuttaa :)

   Poista
 9. Blurista tykkään tosi paljon silloin, kun iho tarvitsee vähän enemmän peittoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blur näyttää olevan aika monen suosikki :)

   Poista
 10. cc on ollut käytössä jokapäivä. Taidan kokeilla seuraavaksi Bluria. Suojakerroin on hyvä lisä. Mineraalit jauheena on toinen suosikki kesäksi. Talvella kuivattaa liikaa. Kiva postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit aiheesta. Lumenen CC-voide on hyvä. Uskon, että voisit pitää myös Blurista. Siinä on kunnon suojakerroinkin :)

   Poista