perjantai 15. toukokuuta 2015

CLEAN Summer SunOletteko jo tuoksutelleet uutta  
CLEAN Summer Sun kesätuoksua? 

Omaan silmääni kauniisti liukuvärjätty kelta-pinkki pullo näyttää ihastuttavalta - sopii kesään. Myös itse tuoksu istuu loistavasti yhteen pullon ulkoasun kanssa. Pullon voimakas värimaailma onkin tuonut palan tropiikkia omaan tuoksuhyllyyni - halpa etelänmatka. Löysin tuoksun kaveriksi kukkakaupasta kevään ensimmäisen pionin, sen sisältä kurkistaa söpöt kirkkaankeltaiset heteet :)

Tiesittekö muuten, että sarjan nimi CLEAN on lupaus tuotteista, joiden valmistusaineet ja pakkaukset ovat puhtaita? Ne eivät sisällä sulfaatteja, keinotekoisia väriaineita, eläinperäisiä tai ihoa ärsyttäviä ainesosia. Hiilijalanjälki pyritään pitämään mahdollisimman pienenä. Tämä oli ilo kuulla <3

CLEAN Summer Sun pyrkii olemaan pirteä, leikkisä ja onnellinen tuoksu. Se sopii mielestäni hetkeen, jolloin on aika nauttia kesän lämmöstä ja jättää kaikki raskas taakse. Tuoksu on kuin tehty kesälomaan - siis päivään, jolloin saa kulkea lämpimällä kesätorilla ja maistella tuoreita mansikoita ilman kiirettä. Omaan nenääni nousee juuri tuo tuoksun lämmin paahteisuus, johon liittyy yllättäen myös pieni pala maskuliinisuutta, joka antaa tuoksulle hyvällä tavalla särmää. Tämä voi olla myös tuoksun heikko kohta, jos ei pidä unisex-vivahteesta. Summer Sun yllättää myös kestollaan, erotan tuoksun iholtani ainakin sen 5-6 tuntia. Monet CLEAN-tuoksut ovat paljon kevyempiä - vastaava voisi olla CLEAN White Woods.

Tuoksun on kehittänyt Carlos Vinals, joka on Symrisen parfymisti.  
Hän näkee CLEAN-naisen vapaana ja itsevarmana.
Tuoksun alku pirskahtelee hauskasti nenän limakalvoilla. Pirteän ensituoksun takaa löytyy klementiini, sitrus-tonic ja kirpeä omena.  Sydäntuoksua kohti kuljettaessa tunnelma pehmenee. Sydännuotit ovat kuusama, appelsiininkukka ja katajanmarja. Tuoksun pohja jää lepäämään iholle paahteisena; tavalla, jonka vain myski, santelipuu ja valkoinen meripihka osaa. Loppunuotit ovat helppoja, ne tunnistaa helposti ihan omalla nenälläkin.


Odotatteko jo kovasti kesää?
Itse olen tämän asian suhteen jo hieman kärsimätön,
vaikka kevätkin on kiva <3

                


Hinta:
Eau de Toilette 60 ml  53 eur
Kaupoissa toukokuussa.
Erä rajoitettu.12 kommenttia:

 1. Kauniin sävyinen pullo ja tuoksu kuulostaa lupaavalta. Kevät, sellaisena kuin minä sen miellän, on ihaninta aikaa. Mutta tämä kevät on ollut pettymys kun kauniita päiviä ei ole juuri ollut lainkaan. Kesä saisi jo tulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät on tullut aivan liian hitaasti. On kylmää ja sateista. Meillä on myös sairastettu poskiontelotulehdusta ja angiinaa. Kaipaan lämpöä :)

   Poista
 2. Herkullisen näköiset kuvat! Kuvailusta päätellen on kyseessä muutenkin aika täydellinen kesätuoksu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Tuoksu on ihana, mutta pidän muutamasta muusta Clean tuokusta kyllä vielä tätä enemmän. Riippuu tilanteesta :)

   Poista
 3. Mahtavaa, että vinkkasit, tästä uudesta en ollut vielä kuullut. Aina tuoksuttelen kaikki Clean tuoksut, rakastan niitä ja myös pullon yksinkertaista lookia. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä viehättää juuri tuo yksinkertainen ulkoasu. Ja itse tuoksut <3

   Poista
 4. Ihana pullo ja tuoksu kuulostaa hyvältä, mua ei unisex-vivahde haittaa. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelta-pinkki ihanuus. Unisex voi olla hyväkin juttu :)

   Poista
 5. En tiennyt, kiitos vinkistä! Kaunis, yksinkertainen ja pelkistetty pullo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kannattaa ainakin tuoksutella. Jos taas tykkäät kevyistä tuoksuista, voi parempi vaihtoehto olla esim. Clean Shower Fresh tai Warm Cotton :)

   Poista
 6. Ja tämäkin vielä, mä oon ihan missannut nämä Cleanin uutuudet. Herkullinen pullo ja tuoksukin kuulostaa sellaiselta johon saattaisin rakastua =)

  VastaaPoista