Sivut

lauantai 9. toukokuuta 2015

LivBox Toukokuu 2015



Yes.. pystyin siihen. Niin mihinkö? No tietysti juoksemaan postiauton kiinni. Kaikki tapahtui parissa minuutissa - näköhavainto postiautosta, ryntäys ulos, musta paketti käteen ja kiitokset postimiehelle. Postimies muuten kertoi, että heillä ei ole lupa toimittaa pakettia ovelle (asumme omakotitalossa). Postin toimintatapoihin sen sijaan kuuluu jättää postilaatikkoon maksikirjelappu perjantaina ja paketti on haettavissa Valintatalon postista maanantaina. Hämärän peitossa on paikka, missä paketti viettää viikonlopun? Olihan se kuitenkin miehen mukana jo perjantaina - en voi käsittää!

Onneksi LivBox on muuttamassa postituskäytäntöään, joten voin jatkossa valita noutopaikaksi esim. SmartPost-automaatin. Lisätietoa uudistuksesta täällä.




Entä kannattiko edes juosta lujaa? Bongasin heti laatikosta kaksi tai ehkä kolmekin kivaa tuotetta, mutta muu on sanoisinko neutraalia peruskosmetiikkaa, jota ilmankin on helppoa tulla toimeen. Toukokuu ei todellakaan ole paras näkemäni LivBox-esitys, mutta haluan katsoa tämänkin loppuun asti :P




Boxin kolme parasta tuotetta olivat nyt..

 Uusi Lumene Heleyttävä BB-vartaloemulsio 150ml (ovh 14,90-), joka antaa iholle päivetystä ja hehkua. Voidetta kannattaa laittaa sääriin, käsivarsiin ja dekolteelle. Tämä kuulostaa ja varmasti myös tuntuu iholla ihanalta kesäjutulta, nyt tarvitaan enää ne helteiset lomapäivät :)

La Roche-Posay Eau Thermale -lähdevesi 150ml (ovh 10,00-) jää myöskin odottamaan kuumia kesäpäiviä. Muistan, kuinka viime kesänä sain mukavaa helpotusta vastaavasta suihkepullosta, merkki tosin oli eri. Suihke myös rauhoittaa ihoa auringossa oleskelun jälkeen. Kiva <3

Glitz&Glam -blogin ihanainen Minna oli valinnut mukaan oman suosikkinsa, joka onkin minulle jo tuttu Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick (ovh 11,90-). Muistelen, että kynät tulivat kauppoihin jo kaksi vuotta sitten. Näitä löytyy kätköistäni jo neljä, mutta raikasta pinkkiä minulla ei vielä ollut. Jumbokynillä saa helposti siistiä jälkeä. Tykkään <3

Mukana oli myös..

Dove Deeply Nourishing Suihkusaippua näytekoossa.
Nivea Lip Butter Coconut (ovh 3,45-) 
Natural Nail Cover Stickers (ovh 3,90-) 
Sekä Kauneutta.com - 20% etukoodi

Mitä piditte toukokuusta?







Olen ostanut LivBoxini täältä.

8 kommenttia:

  1. Onpas jännä tuo Postin käytäntö. Paketti seisoo kaksi päivää Postissa, ennen kuin sen saa hakea :D Täällä saa hakea yleensä jo samana päivänä klo 18 jälkeen tai aiemmin, jos seuranta näyttää sen jo hyllyssä olevan, joskus ollut jo viidenkin jälkeen noudettavissa, kun jakaja on saanut kierroksen jo tehtyä.

    Lähdevesi on muuten myös näytekoko (50 ml). Miusta aika semi ok boxi. Lumene, Nivea ja kynsitarrat lähtee kirppikselle, toivottavasti joku ne huolii :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hassua, että postin käytäntö vaihtelee noin paljon. Postimaksu on kuitenkin kaikille sama. Valitsen jatkossa pakettiautomaatin, se on mulle helpompi tapa.

      Täytyy tehdä pikku viilaus tekstiin. Lähdevesi vaikutti täysikokoiselta :). Arvasin, että ainakin Lumene ja Nivea jakaa mielipiteitä.

      Poista
  2. Samaa mieltä vaisu boxi, mutta tuo MF:n huulikynä ja LRP:n suihke olivat parhaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En jatkaisi tilausta tämän perusteella. Aina ei voi voittaa..

      Poista
  3. *huokaus*
    Mulla boxi on maanantaina noudettavissa - ja täytyy sanoa, että taisi tulla tiensä päähän.
    Talven mittaan muutama boxi oli positiivisia yllätyksiä, mutta nyt mennään sen sortin matalalentoa, että taidan pistää poikki tähän. Johan tässä sitä on tilailtukin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin.. kyllähän tämä oli huono. Olen itsekin jo vakavasti miettinyt tilaukseni lopettamista.

      Poista
  4. Meillä onneksi postimies tuo boxin laatikkoon, mutta kerran piti hakea keskustan postista. Valitsin siis nyt lähikaupan lokeron:)

    Kynsitarrat ja kookoshuulivoiteen annoin eteenpäin, samoin harmillisen pliisunvaalean huulikynän. Minä näytän vaaleissa huulissa ikälopulta kuuskytluvun reliikiltä:( Nyt pistän toivoni vielä Lumenen voiteeseen, sillä läträän itseeni väriä ennen uloslähtöä.
    - Virpi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Virpi,

      Hyvä, että saat boxin suoraan laatikkoon. Meillä on lukollinen postilaatikko, jonka aukosta boxi ei mahdu. Joten pitää olla valppaana, jos sattuu olemaan kotosalla :)

      Pirteä huulipuna nuorentaa ja näyttää muutenkin kivalta - olen samaa mieltä :)

      Poista