Sivut

perjantai 30. lokakuuta 2015

MAX FACTOR Miracle Match Foundation



 Lokakuussa kauppoihin tuli uusi Max Factor Miracle Match –meikkivoide, joka lupaa täydellisen kauniin sävymaailman ja puolipeittävän lopputuloksen. Voiteeseen on myös lisätty valoa taittavia partikkeleita, jotka pehmentävät ihon epätasaisuuksia kuten esim. juonteita. Voide lupaa myös kosteuttaa ihoa. 
Lupaukset kuulostavat korviini varsin mainioilta :)



 
Uuden uutukaista voidetta on kokemukseni mukaan ollut helppo työstää kasvoille nopealla tahdilla tavallisena arkiaamuna, sillä se levittyy kuin unelma. Kiireessä en kykene pelaamaan meikkisienten tai siveltimien kanssa, vaikka arvostan suuresti ohutta ja luonnollista lopputulosta, yleensä sormet saavat riittää. Pidän siististä pumppupullosta, joka annostelee aineen ulos nätisti ilman sotkua - mitään ei mene hukkaan. 

Iho näyttää puolipeittävän meikkivoiteen jälkeen tasaiselta ja kuulaalta. Kaikki kirjavuus on poissa, samalla heitolla katosi myös silmänympäryksen tummuus, joka kielii parista huonosti nukutusta yöstä. Voidetta on myös helppoa kerrostaa, jos joku kohta kaipaa enemmän peittävyyttä. Iho näyttää samettiselta, joten on helppo arvata mukana olevan silikonia. Meikki myös kestää iholla hyvin eli aamusta pitkälle iltaan, kun malttaa kiinnittää sen kevyesti puuteroimalla.




On hienoa, että meikkivoiteeseen on lisätty myös kosteuttavia ainesosia, näin iho näyttää raikkaalta eikä pintakuivuus nouse esiin päivän aikana. 40% tuotteen koostumuksesta on ihoa hoitavia ainesosia kuten glyseriiniä, E- ja B-vitamiinia.

Uskon aika monen ihastuvan Max Factor uutuuteen, sillä tämän kanssa iho näyttää luonnollisen hyvältä. Meikki on peittävä, mutta silti keveys säilyy. Suomessa sävyjä on tarjolla kuusi, joista minulla oli testissä kolme - 47 Nude, 50 Natural ja 55 Beige. Lisäksi on kaikkein vaalein sävy 40 Light Ivory ja pari tummempaa 75 Golden ja 85 Caramel. Omaksi sävysuosikikseni nousi vähän yllättäen Natural, talveksi voisin ostaa vielä Light Ivoryn.

 Pullolla (30ml) on hintaa piirun verran alle parikymppiä, 
hinta-laatusuhde vaikuttaa mielestäni hyvältä.

Oletteko jo testanneet tämän?
Tykkäsittekö?


Ihanaa viikonloppua <3




4 kommenttia:

  1. En ole tätä uusinta testannut, aiempaa versiota kyllä ja oli mielestäni tosi hyvä, käytin putelin loppuun. .) Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, sitten tykkäät luultavasti tästäkin..

      Ihania pyhiä Tiia <3

      Poista
  2. En ole vielä testaillut näitä. Light Ivory voisi olla se mulle oikea sävy. Harmittaa ihan suunnattomasti, että ilmeisesti mun all time favorite Max Factor tuotteen Eraca-peitepuikon valmistus tai ainakin maahantuonti on lopetettu. Oon ihan paniikissa, yksikään peitepuikko ei ole niin hyvä kuin. KUOLEN! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi.. toi peitepuikko. Muistankin sun joskus kehuneen sitä. Pan Stick on ollut markkinoilla kymmeniä vuosia, kai se loppuu seuraavaksi.. On se jännä miten tuotteisiin kiintyy :)

      Poista