Sivut

tiistai 29. joulukuuta 2015

Vuoden 2015 parhaat ihonhoitotuotteet




Taas alkaa olla yksi blogivuosi takanapäin, joten on aika nostaa esiin vuoden parhaat ihonhoitotuotteet. Ihoni vanheni taas yhden vuoden lisää, joten joukossa on varmasti hyviä ja tehokkaita tuotteita tai muuten omasta mielestäni fiksuja valintoja. Tehohoidon vastapainoksi minulla on ollut tapana pitää ihonhoidon vapaapäiviä, jolloin annan ihoni hengittää




Vuoteen mahtui kaksi aivan loistavaa silmänympärysvoidetta, joita ostan varmasti jatkossa myös lisää. Suurin ihonhoidon haasteeni piilee tänä päivänä juuri ohuessa silmänympärysihossa, johon eletyt vuodet piirtyvät ensimmäisenä

Clarins Super Restorative Total Eye Concentration sopii minulle kuin nenä päähän. Sen kevyt voidemainen koostumus hurmaa jo ensihetkestä. Ohut valkoinen voide luistaa siististi pullosta ulos ja sitä on helppoa annostella sopivasti. Voide tuntuu herkällä silmänympärysiholla viileän raikkaalta. Tämä on täydellinen valinta aamuun, jolloin olo tuntuu väsyneeltä ja silmänympärys näyttää tummalta ja jotenkin pöhöttyneeltä. Voide jättää iholle kivan vähän napakamman ihotuntuman, laskee turvotusta ja vaalentaa tummia silmänalusia. Tuote sopii mielestäni loistavasti myös meikin alle - se imeytyy nopeasti, eikä jätä iholle rasvaista tunnetta. Voiteeseen on lisätty kullanhohtoisia helmiäispigmenttejä, jotka häivyttävät optisesti juonteita ja kirkastavat katsetta. Voiteessa on hyvin mieto ja miellyttävä tuoksu.




SENSAI Eye Contour Balm on parasta, mitä kaupasta löytyy. Se tuntuu iholla kevyeltä, mutta siitä jää hyvä tunne pitkäksi aikaa. Kuvailisin tunnetta joustavaksi, pehmeäksi ja raikkaaksi. Voide on tarkoitettu päiväkäyttöön ja se on koostumukseltaan Clarinsin voidetta täyteläisempi.

Sensain silmänympärysvoiteen eteen joutuu ponnistelemaan töissä muutaman hetken enemmän, mutta tämä on mielestäni loistava sijoitus kauneuteen. Voiteen ainesosaluettelo kertoo, että laatuun on panostettu hienolla tavalla. Voide sisältää mm. mandariinipuun-uutetta, jonka sanotaan aktivoivan kollageenin muodostumista ja sitä kautta myös ihon joustavuutta. Mukana on myös aprikoosiuutetta, joka pitää ihon pehmeänä. Luettelon kiinnostavin aine on koishimaru silk EX, jota saadaan silkkikotiloista, aine aktivoi hyaluronihapon muodostumista ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Yuzu-uute puolestaan aktivoi ihon mikroverenkiertoa ja kirkastaa.





 Académie HYDRATANTE – kosteuttavaan vadelmaseerumi on janoisen - kuivan tai pintakuivan ihon ystävä, joka tehokosteuttaa. Seerumia voi käyttää aamuin illoin hoitovoiteen alla aina, kun iho tuntuu tarvitsevan kosteuslisää. Tämä on täydellinen tuote pintakuivalle talvi-iholle.




Vuonna 2015 nähtiin myös Académie Princesse des Crèmes - Prinsessavoiteen uusi tuleminen, kun Académie juhli 125-vuotista taivaltaan. Purkki oli ehdottomasti vuoden kaunein. Nyt päivitetty voide on suunnattu aikuiselle iholle, sen koostumus on kivan täyteläinen ja kermainen. Se imeytyy kosteusköyhään ihooni nopeasti ja lopputulos on samettisen pehmeä, heleä ja joustava. Voide tuntuu sitovan hyvin kosteutta ihoon, sillä kosteuttava vaikutus on pitkäkestoinen. Voide antaa iholle myös suojaa tuulta ja pakkasta vastaan sekä auttaa ihoa uudistumaan. Harmi, että tuote oli myynnissä vain rajoitetun ajan.





Olen vuoden aikana käyttänyt paljon kosteuttavia naamiota, mutta päälimmäisenä mieleeni on jäänyt Ella Baché Baume Repair, joka tuntuu iholla viileän raikkaalta ja taikoo kuivuuden pois hetkessä. Naamio imeytyy ihooni kokonaan ja jättää jälkeensä ihanan pehmeyden. 



 

Bliss Fabulous Foaming Face Wash on minulle kuorinta, mutta jos iho ei ole kovin herkkä, niin tuotetta voi käyttää myös päivittäisenä puhdistustuotteena. Aine vaahtoaa kevyesti ja puhdistaa meikin sekä samalla kuorii ihon pinnalta elottoman ihosolukon. Sopii kasvojen ja kaulan iholle, erityisesti otsa-nenä-leuka -akselille, ei silmänympärysiholle.

Käytin kuluneen vuoden aikana myös paljon misellivesiä ja valtavan määrän puhdistuslappuja :)

  



Vartalovoidesuosikkini oli Vichy Ideal Body Serum Milk emulsio-seerumi, joka oli erittäin käyttömukava. Pullo oli siisti ja emulsio imeytyi ihooni nopeasti. Iholle jäi kiva silkkisyys ilman tahmeutta. Voiteen tuoksu on mieto ja se sopii myös herkälle iholle.

 Luonnonkosmetiikan parhaat tulee myöhemmin omassa postauksessaan,
 jos joku jäi kaipaamaan niitä.

Löysittekö tänä vuonna uusia suosikkeja
vai pysyittekö vanhoissa hyväksi havaituissa? 

 


8 kommenttia:

  1. Kiinnostavia tuotteita. Tuo prinsessavoide näyttää juuri sellaiselta arjen luxustuotteelta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Prinsessavoide on ihanaa luxusta, kuten myös Sensain silmänympärysvoide <3

      Poista
  2. Ooh monta suosikkia, Academia ja Princesse de Cremes ja tuo Vichyn kroppavoidekin on niin hyvän tuoksuinen ja sulaa iholle, että pidän siitä. Oksat pois. <3

    VastaaPoista
  3. Ihania lemppareita, tuota Academien Princesse-voidetta olen hillonnut kaapissa koko vuoden, jokohan raaskisin ensi vuonna ottaa sen käyttöön? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä.. olen käyttänyt prinsessavoidetta harkiten, sitä kun ei voi ostaa lisää :)

      Poista
  4. Minä rakastuin myös tuohon sensain silmänympärysvoiteeseen ja myös kasvonaamioon. Ella Bacheelta tuli käytettyä Sitä näppylävoidetta, joka haisee kampelaöljylle;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla. Sensain sy-voide on aivan mahtava. Seuraavaksi ajattelin ostaa kasvonaamion. Ellan kalaöljy on klassikko, joka myös tuntuu toimivan hyvin :)

      Poista