Sivut

perjantai 5. toukokuuta 2017

Jolie box Toukokuu




Taas on se aika kuusta, jolloin postin pakettiautomaatista voi löytää kivan yllätyksen. Toukokuun Jolie box on tullut perille ennätysajassa, en odottanut sitä ihan vielä, mutta ihanahan se oli saada. Tutkitaan, mitä lähetys piti sisällään.




 Arvostan käytettäviä tuotteita, jotka eivät jää piiloon kaapin nurkkaan. Pienet näytepussukatkin voivat pitää sisällään arvokasta tietoa puoleen tai toiseen, joten pidän toki niistäkin. Nyt näyttää hyvältä..




 Laatikosta paljastui sanalla sanoen varsin mainioita tuotteita, yksi on vilahtanut blogissani kolme vuotta sitten. Mukaan oli tällä kertaa päässyt neljä täysikokoista tuotetta ja pari pientä näytepussukkaa. Lähetys toivottaa kesän tervetulleeksi, sen avulla voi karistaa talven pölyt ja hoitaa ihon hehkeäksi.  




Estelle & Thild Fresh Water Lily Body Wash -suihkugeeli tuoksuu keväältä, ja on muutenkin sarjan suosituin tuoksu. Lumpeenkukka, persikka, ruusu ja mustaherukka sopivat loistavasti yhteen, tykkään :). Ovh 200 ml / n. 15 eur.

Nafha pehmeä kuorintavoide kannattaa levittää puhdistetulle iholle kaksi kertaa viikossa, epäpuhtaalle voi käyttää vaikka päivittäin. Aine hillitsee talineritystä ja kuorii hellävaraisesti elottoman ihosolukon. Ainesosaluettelosta löytyy herkkuja iholle, kuten mm. arganöljyä, karitevoita, aloe veraa, vihreää teetä, mineraalisavea ja tammenkuorijauhetta. Nafha on tuttu sarja, mutta tämä kuorinta oli vielä kokeilematta, joten kiva yllätys. Ovh 75ml / n. 20 eur.

Sophie La Girafe Baby SOS Cream -täyteläinen suojavoide ei ole vain perheen pikkuväen etuoikeus, vaan siitä on tullut myös aikuisten suosikki. Voide suojaa ja korjaa ihoa. Sisältää mm. antiseptista timjamiuutetta, rauhoittavaa aloe veraa ja suojaavaa karitevoita. Ovh 50 ml / 22,90 eur.

Evolve Tropical Blossom Body Polish 30 ml on öljypohjainen vartalokuorinta. Voisin käyttää tämän vasta kesällä, jolloin kuvittelen olevan vähän enemmän aikaa nauttia. Pidän tuoksusta, jossa yhdistyy hienosti kookos ja Tahitin Gardenia-kukkaset. Aine hierotaan kuivalle iholle, erityisesti korppupaikkoihin kuten kantapäihin, sen jälkeen lisätään vähän vettä, jolloin koostumus muuttuu kermaiseksi. Lopuksi vielä huutelu vedellä. 
Ovh 5,90 eur.

Samplet:

Estelle & Thild BioDefense Multi-Nutrient Youth Oil -kasvoöljy
Absolution Le Soin Repulpant -kasvonaamio 

Toukokuu oli hyvin koottu. Nestesaippua, kuorinta X 2 ja täyteläinen hoitovoide tuskin jää käyttämättä. Kaikissa on vielä tuoksutkin kivasti kohdallaan. Tuotteiden yhteenlaskettu arvo on nopeasti laskettuna kolme kertaa enemmän kuin se 20 euroa, jonka olen maksanut. 

Mitä mieltä olette toukokuusta?





10 kommenttia:

  1. Näyttää oikein kivalta - tuo Evolven kuorinta on suorastaan taivaallista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla.. Evolve täytyykin sitten korkata jo ennen kesää :)

      Poista
  2. Oikein hyvä boxi ja tuubien ulkoasut mätsää nätisti toisiinsa, tosi kivan näköisiä) Sophie La Girafe Baby SOS Cream vaikuttaa kiinnostavalta, ja Estelle & Thilden kasvoöljy vielä enemmän, Kasvoöljyt on pesiytyneet mun hoitorutiineihin oikein kunnolla viimeisen vuoden aikana:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä, tykkään kasvoöljyistä. Estelle & Thilden kasvoöljy täytyy ehdottomasti testata. Ja Absolutionin naamio vaikuttaa sekin kiinnostavalta. Hyviä näytteitä :)

      Poista
  3. Voi ihanuutta! Pitäis ryhdistäytyä ja alkaa käyttämään..Aurinkoista viikonloppua :)

    VastaaPoista
  4. Ihania tuotteita tässä kuussa :) Lumpeenkukka, persikka, ruusu ja mustaherukka kuulostaa tosi jännältä yhdistelmältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin tosi paljon. Ja toi suihkugeeli on tosi kiva :)

      Poista