Sivut

sunnuntai 27. elokuuta 2017

Perheen ruoka ja äidin kosmetiikka samassa ostoskorissa



Muistatteko vielä italialaisen Bottega Verden? Olen kirjoittanut sarjasta muutaman kerran. Minulle tarjoutui kesällä tilaisuus valita muutama tuote testiin. Silmiini osui heti herkälle iholle suunnattuja tuotteita, tänään kuulette niistä. Jatkakaa lukemista, jos etsitte laadukkaita mutta sopuhintaisia tuotteita, joita voi löytää apteekin lisäksi myös kotoisasti citymarketista.




Olen misellivesien ystävä, joten aloitin Mustikka-vadelma -misellivedestä, jossa on oikeastaan kolme tuotetta yhdessä. Käytän misellien kanssa vanulappuja ja jatkan puhdistamista niin kauan, että vastaan tulee puhdas lappu. BV puhdisti silmämeikin lisäksi kasvot sekä hoiti loppuraikastuksen hyvin. Tuoksu on hyvin mieto, ellei lähes olematon. Tuote vaikuttaa todella hellävaraiselta, se ei ärsytä herkkää silmänympärystä.





Jos silmämeikkiä on enemmän, kannattaa kuitenkin valita öljymäinen Mustikka-vadelma Silmämeikinpoistoaine, jonka avulla voi poistaa jopa vedenkestävän silmämeikin. Muista ravistaa pulloa ennen käyttöä, näin faasit pääsevät sekoittumaan. Sopii myös herkille silmille.




Mustikka-vadelma kasvovoide on lasipurkkiin pakattu kevyt ja hyvin imeytyvä kuivan ja herkän ihon voide, joka sopii kaikille ihotyypeille. Oma ihoni jäi tämän jälkeen kivan pehmeäksi ja samettiseksi, joten käytän voidetta aamuisin meikin alla. Tuoksu on todella mieto.




Mustikka-vadelma Kasvonaamiota voi käyttää kahdella tapaa, joko yönaamiona tai pikakaunistajana. Naamion voi levittää ohuesti myös silmänympäryksille. Kuivaihoisena pidän kovasti juuri voidenaamioista, joten ei ole yllätys, että ihastuin tähänkin. Voide imeytyy iholle pikkuhiljaa, ja lopun voi pyyhkiä pois vanulapulla. Jos iho on kovin kuiva, naamiota voi käyttää jopa päivittäin. Käytän naamioita vaihtelevasti, ihoni kunnon mukaan, talviaikaan enemmän. Lopputulos on pehmeä ja hoidettu.

Mustikka-vadelma -linja sopii erittäin hyvin juuri herkälle iholle, joka on usein myös pintakuiva. Tuoksut ovat hyvin mietoja. Tuotteiden hinnat liikkuvat 14 - 17 euron välillä. Lisätietoja voi kurkata bottegaverde.fi


Onko BV jo tuttu?

Mistä teette kosmetiikkahankinnat?











tuotenäytteitä








8 kommenttia:

  1. Toi kasvovoide näyttää ihanalta! Mä varmaankin ostan suurimman osan netistä, mutta käyn myös paikkallisessa Emotionissa aika ahkeraan, varsinkin jos on tarjouksessa jotain mun lempparia niin silloin hamstraan jemmaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä, suurin osa tulee nettikaupoista. Emotion ja Sokos tulee tutkittua aina välillä. Aika pieni osa tulee marketista.

      Poista
  2. Olen huomannut merkin tuotteet cittarissa, mutta vielä en ole kokeillut. Mä tilasin ennen lähes kaiken netistä, mutta koska Suomessakin alkaa esim. luonnonkosmetiikkavalikoimat olla niin hyvät, että nettishoppailu keskittyy lähinnä korealaisiin tuotteisiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. BV tuotevalikoima on aika laaja, en tiedä löytyykö cittarista yhtä paljon tuotteita. Täytyykin tarkistaa :)

      Poista
  3. Mä ostan varmaan kosmetiikasta puolet netistä ja toisen puolen Sokoksesta/Emotionista/marketeista. Citymarketit on viime aikoina lisänneet valikoimaansa aika kivasti. Bottega Verden tuotteita olen nähnyt siellä, mutten ole kovin tarkasti tutkinut, mutta nämä mustikka-vadelma -tuotteet vaikuttavat erittäin kiinnostavilta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cittarista löytyy jo vaikka mitä. Kiva, ettei välttämättä tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan :)

      Poista
  4. Ihania tuotteita!Mä ostan milloin mistäkin, cittarista, Sokokselta, tilaan netistä ja taxfreesta myös jos oon reissusa.

    VastaaPoista
  5. Pakko todeta, että nuo näyttää niin houkuttelevilta, että kutkuttaa jo ihan siksi. <3

    VastaaPoista