Sivut

torstai 21. maaliskuuta 2013

3 + 1


Sokoksen 3 + 1 tarjoukset houkuttelevat ostoksille.  
Yritin jo eilen tehdä ostoksia verkkokaupassa, 
mutta se tuntui olevan kovin ruuhkainen.
  Ensimmäisenä tarjouksena silmiini iskeytyi 
O.P.I kynsilakat 10,50e (ovh 17,60e).


SENSAI nestemäinen rajausväri on myös ostoslistallani.
Se maksaa 26,50e (ovh 37,90e). 
Hinta kuulostaa erittäin edulliselta.
Tämä tuote on kovasti hehkutettu :)



Huomasin myös Dr. Hauschkan Ruusuvoiteen 
edulliseen hintaan 19,90e (ovh 28,90e).

Dr.Hauschka käsivoide on vain 9,90e (ovh 16e).
Kirjoitin juuri eilen tästä käsivoiteesta,
voide on loistava. 
Se kannattaa ostaa tällä hinnalla.

Pakene tai livahda ostoksille oikeasta yläkulmasta.

6 kommenttia:

  1. Nuo ovat kyllä todella edullisia hintoja Suomen hinnoiksi. Hienosti bongattu! Noilla hinnoilla ei kannata lähteä tilaamaan edes suosikkinettikaupoistani, koska hinnaksi tulee suurinpiirtein sama. :)

    Välillä ärsyttää näissä 3+1 ja Hulluilla Päivillä, että monet samat tavarat kiertävät alessa vuodesta toiseen. Varsinkin meikkien kohdalla tämä on havaittavissa, mutta olipa sieltä joku blogissaan saanut bongattua kenkiä ja vaatteitakin. Jotenkin älytöntä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Jonna,

      Olen yrittänyt koko aamupäivän saada Sokos-tilaustani maksettua. Ei onnistu. Ilmeisesti myös nettikaupassa on kova ruuhka. Ajattelin mennä huomenna Sokokselle (varsinkin jos en saa tilaustani maksettua). Inhoan ruuhkaisia kauppoja. Mutta kai se on pakko.

      En nauti shoppailusta ruuhkassa, joten 3+1 ja HP ei houkuttele. Samoja tuotteita vuodesta toiseen. Nettikaupoissa on mukava tehdä ostoksia :)

      Poista
  2. Graah, mulle tulee jokohta näppylöitä koko 3+1-touhusta! Minäkin olen nyt eilisestä lähtien yrittänyt tehdä tilausta nettikauppaan ja osa haluamistani jutuista on mennyt sivu suun (loppuneet) kun ei se typerä systeemi toimi! Hidasta on, mutta olen sentään saanut kerättyä ostoskoriin juttuja (joista osa siis tosin sieltä hävinnyt kun ne on myyty loppuun). Mutta sitten kun pitäisi maksaa niin erroria pukkaa. Argh!! Nyt alkaa olla semmoinen olo, että pitäkää tunkkinne, prkl! Sokokselle en mene, mulla on tässä kaksi yövuoroa ja inhoan ihmispaljoutta. Ei hyvä yhdistelmä. ;-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmittaa. Tilauksen teko ei ole onnistunut. Ensin tein työllä ja vaivalla tilaukseni. Ja lopuksi kauppa ilmoittaa ettei maksu onnistu. Pitäkää tuotteenne. Ehkä huomenna paremmalla ajalla sitten. Hyvää tässä on se, että rahat säästyy :)

      Poista
  3. Hauskaa huomata, etten ole todellakaan ainoa, joka saa näppylöitä netin takkuamisesta. Nyt en kyllä ole tähän tarjoukseen yrittänytkään tarttua, joten harmilta tältä erää on säästytty.

    Kommentoin kuitenkin vielä käsirasvajuttua, jonka kommnetteja mielenkiinnolla luin. Kyllä meillä on omat suosikkimme ja tarjonta on laaja ja hyvä niin. Haluan kommentoida Norwegian-voidetta, jota joku ylisti todella hyväksi. Itse en pitänyt tuotteesta lainkaan. Kerran ostin ja hermostuin, kun voide imeytyy todella hitaasti ja jättää käsiin kummallisen, muovimaisen pinnan. Ei ollenkaan minun juttuni. Töissä pesen käsiä usein ja tarvitsen hyvän, tuoksuttoman voiteen. (Meillä työpaikalla toivomus käyttää vain tuoksutonta kosmetiikkaa). Norwegiania vastaavan - eli koostumukseltaan rasvainen, suojan jättävä voide, joka ei heti pesussa lähde, mutta huomattavasti iholla miellyttävämmän tuntuisen ja nopeammin imeytyvän, olen löytänyt apteekista: Aco käsisalva. Ja kaiken lisäksi edullinen tuote.

    Kotona käytän sitten tuoksuttomia tai miedosti tuoksuvia, voidemaisempia käsirasvoja. Ja haluan aina kokeilla uusia ja erilaisia. Ehdotonta suosikkia ei ole!

    Ps. Decubal-voidetta käytän käsien sijaan jaloissa. Levitän aina iltaisin ja vedän sukat jalkaan yöksi. On ollut minun jaloilleni juuri sopivan rasvainen eikä hiukan epämiellyttävä tuoksu häiritse niin kuin käsissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä. Täytyy tutustua Aco käsisalvaan. Minäkin käytän töissä tuoksuttomia käsivoiteita. Kotona on mukavaa, jos voide tuoksuu miedosti. On tosi kivaa kuulla muiden mielipiteitä tuotteista. Makuja on niin moneen lähtöön :)

      Totta. Decubalin tuoksu ei häiritse jaloissa :D

      Poista