Sivut

lauantai 27. huhtikuuta 2013

48 tunnin taika



Sain testiini TRESemmé Keratin Smooth uutuudet, jotka lupaavat kesyttää kurittomat ja karheat hiukset jopa 48 tunniksi. Taika raukeaa siis 48 tunnin jälkeen, jolloin Tuhkimo muuttuu jälleen takkutukaksi :)

Minulla ei ole kampaajan ammattitaitoa, joten vaikein kauneushaasteeni on aina liittynyt hiuksiini. Tuotteet lupaavat siis tehdä värjätystä, kuivasta ja luonnonkiharasta tukastani sileän ja helpommin hallittavan. Kuulostaa mahdottomalta.

Keratin Smooth -tuotteiden teho perustuu keratiiniin, joka on hiusten luonnollinen rakennusaine. Keratiinit ovat kuitumaisia ja veteen liukenemattomia proteiineja, jotka ovat hiusten luontaisia rakennusaineita.

TRESemmé Keratin Smooth Shampoo ja Hoitoaine

Ensimmäisenä testiin pääsi kaksi suurta 750ml pulloa, Keratin Smooth Shampoo ja Hoitoaine.  Tuotteet sopivat myös värjätyille hiuksille ja ovat hellävaraisia.

Huomasin oudon ihanan sileyden tunteen jo hiustenpesuvaiheessa. Pesun jälkeen pyyhekuivasin hiukseni ja annoin hoitoaineen vaikuttaa pari minuuttia. Hiukseni olivat pesun jälkeen uskomattoman sileät. Ihan kun päähäni olisi laitettu jonkun toisen hiukset. Yleensä silottavat tuotteet latistavat hiukseni, mutta nyt lopputulos oli myös tuuhea.

TRESemmé Keratin Smooth Hiusnaamio

Seuraavana testiin pääsi hiusnaamio. Se on tarkoitettu hiusten tehohoitoon. Naamio levitetään hiuksiin puolivälistä latvoihin saakka ja annetaan vaikuttaa 3-5min. Naamio vahvistaa ja silottaa.  Naamio teki hyvää hiuksilleni. Hiusteni kunto parani jo yhdellä hoitokerralla huomattavasti. Lopputulos oli yllättävän kiiltävä. Kuivuus oli kadonnut pesuveden mukana alas viemäristä :)


TRESemmé Keratin Smooth Lämpösuojasuihke ja Kauneusöljy


Tuoteperhe sisältää myös hiusten lämpösuojasuihkeen, joka suihkutetaan kosteisiin, pyyhekuiviin hiuksiin. Tuote suojaa hiuksia lämpökäsittelyn (fööni, kiharrin, suoristusrauta) aikana. Se antaa myös kiiltoa.

TRESemmé Keratin Smooth Kauneusöljy sisältää keratiinia ja arganöljyä. Tuote tukee hiusta ja tekee siitä paremmin muotoiltavan. Öljy levitetään pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin keskivaiheilta latvaan saakka (eli hiusten kuivimpaan osaan). Hiukset eivät tunnu rasvaisilta, vaikka kysessä onkin öljy. Öljy hoitaa kuivuuden pois hetkessä. Tuotteen annostelu vaati minulta opettelua. Pieni määrä riittää.

Jos kaipaat hiuksiisi sileyttä ja hallittavuutta menettämättä niiden tuuheutta, kannattaa kääntyä Keratin Smooth -tuotteiden puoleen. Tuotteet yllättivät minut erittäin positiivisesti. Olen kokeillut monen merkkisiä hiustuotteita, mutta lopputulos ei koskaan ole ollut näin hyvä. Koko Keratin Smooth tuotesarja on hyvin edullinen. Kaikki tuotteet ovat samanhintaisia, niiden ovh on 8,80e. Loistava hinta-laatusuhde. Kampaamolaatua.

TRESemmé-hiusmuotoilija Taavi Vuokkovaara:
“TRESemmé Keratin Smooth -tuotesarjalla on erinomainen hinta-laatusuhde. Kampaamotuotteiden tapaan tuotesarja on kattava ja sisältää kaikki tärkeimmät työkalut hiusten kunnossa pitämiseen. Tuotteet sopivat kaikille hiustyypeille, joskin hiusnaamion ja -öljyn käyttöä kannattaa säädellä hiusten kunnon mukaisesti. Erityisesti helposti takkuuntuviin hiuksiin on hyvä lisätä hiusöljyä pesun jälkeen ja ennen niiden selvittämistä. Keratiinia sisältävät hiustuotteet ovat aivan ehdoton valinta myös suosittujen hiustenpidennysten päivittäisessä huollossa.” 

Mistä?
Hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista.

48h-taika raukesi niin hitaasti,
etten edes huomannut sen rauenneen :)

Onko TRESemme-taika teille tuttu?


17 kommenttia:

  1. Juuri tätä TRESemmè sarjaa en ole kokeillut. Vaikuttaa mielenkiintoiselta. Itsellänikin juuri tuo latistuminen on ongelma hoitavien tuotteiden kanssa.

    Ostin aikoinani, kun merkki tuli Suomen markkinoille Moisture Rich -sarjan shampoon ja hoitoaineen. Ne isot pullot. Tuotteet olivat ok, mutta eivät vakuuttaneet tarpeeksi, enkä jaksanut käyttää tuotteita loppuun asti.

    Sen sijaan TRESemmèn Heat Defence Styling Spray on yksi kaikkien aikojen suosikkituotteitani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Jonna,

      On täysin yksilöllistä miten tuotteet toimivat. Minun ongelma-hiuksiini nämä sopivat erittäin hyvin. Sain kaipaamaani tukea, kiiltoa ja jämäkkyyttä :)

      Poista
  2. Hmm, meneeköhän tämäkin kokeiluun... Sopisi juuri minun hiuksille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Tuula,

      Kannattaa kokeilla ensin shampoo ja hoitoaine. Ne toimivat yllättävän hyvin. Hinta on todella halpa suuresta pullosta :)

      Poista
  3. TRESemmén musta ja valkoinen on olleet käytössä silloin kun ne tuli, hiuslakka on edelleenkin ihan suosikki.
    Pitäiskö kokeilla, mulla kun on värjätyt ja muutenkin kuivat hiukset, niin tuo voisi olla apu. Ja nyt käytössä olevat alkaakin olla sopivasti finaalissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Pepi,

      Tämä sopii hyvin värjätyille ja kuiville hiuksille. Sileys tulee nopeasti jo ekassa pesussa. Minä taas voisin kokeilla seuraavaksi TRESemme hiuslakan. Kiitos vinkistä :)

      Poista
  4. Itsekin käytän Tresemmén shampoota ja hoitoainetta, tosin värjättyjen hiusten versiota, ja tykkään kovasti. Hinta-laatusuhde on minusta erinomainen niissä. Kivalta kuulostivat myös nämä testaamasi tuotteet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Elena,

      Tämä sopii myös värjätyille hiuksille. Hinta-laatusuhde on loistava :)

      Poista
  5. Hmm, mäkään en ole kokeillut vielä tätä Tresemmeä, kuulostaa kyllä hyvältä... Pitää pistää harkintaan. (Ja kuluttaa jättikokoiset Tigit pois alta... Huokaus.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Liisa,

      Nämä sopivat minulle hyvin ja riittävät piiitkään :)

      Poista
  6. Tuota sarjaa en ole kokeillut, täytyy kokeilla, mutta tällä hoitoaineella olen pärjäillyt: Paul Mitchell The Detangler. Terveisin täälläkin luonnonkihara takkutukka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Simu,

      Kiitos vinkistä. Täytyy laittaa muistiin myös mainitsemasi Paul Mitchell The Detangler :)

      Poista
  7. Haluisin kovasti kokeilla tuota sarjaa kun hiukseni ovat luonnonkiharat ja karheat sekä kuivat niin voisivat tehdä hyvää hiuksilleni. Olen yrittänyt katsoa mistä kampaamoista tuota sarjaa saisi, mutta en ole löytänyt yhtään kauppaa, osaisitkos sanoa mistä esim saisi tuota shampoota ja hoitoainetta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,

      Tämä on loistovalinta kuivalle ja luonnonkiharalle, omani on juuri sellainen. Tresemme on myynnissä monessa paikassa mm. Anttila, CM ja Prisma myy sarjaa. Sarja on markettikosmetiikkaa.

      Poista
  8. löysin tähän postaukseen etsimällä tietoa tuosta shampoosta. voisitko kertoa, onko shampoossa tai hoitoaineessa silikoneja, koska ainakin jossain purkissa oli ihan reilusti, kun vuosi sitten katselin.
    -milla

    VastaaPoista
  9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  10. Heippa! Onko sulla tietoa, että onko näissä kyseisissä tuotteissa rakennepaikkavia aineita? Itellä hiustenpidennykset, joten en tiedä uskallanko käyttää näitä kyseisiä tuotteita mun päähän:D Kiitos jos vastaat :)

    VastaaPoista