Sivut

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Lumene CC Meikkivoide


Omistan nämä kolme Lumenen meikkivoidetta:
  • Lumene Hydra Drops kosteuttava meikkivoide
  • Lumene CC Color Correction Cream
  • Lumene Heleyttävä BB-voide  



Lumenen BB-voide oli viime syksyn suosikkini. Talvella voide jäi aivan liian tummaksi vaalealle iholleni. Sävy Light 1 sopii minulle paremmin kesällä, jolloin kasvoni ovat hieman päivettyneet. SK 20 on hyvä suoja aurinkoa vastaan. Voide myös kosteuttaa hyvin pintakuivaa ihoani. Lue kirjoitukseni täältä.

Lumene Hydra Drops kosteuttaa myös hyvin kuivaa ihoani (hankin sen juuri tämän ominaisuuden vuoksi). Se on hyvin kevyt ja luonnollinen meikkivoide. Se sopii päiviin, jolloin en halua näyttää liian meikatulta. Sävy 0 Vaniljavaahto sopii hyvin talven valkaisemalle iholleni. Lue kirjoitukseni täältä.




Törmäsin Lumenen CC-voiteeseen muutama viikko sitten. Testerituubi vakuutti minut ja vaalein värisävy light lennähti nopeasti ostoskoriini. Olen käyttänyt voidetta nyt pari viikkoa ja olen erittäin tyytyväinen. Meikkivoide antaa iholleni luonnollisen ja kuulaan pinnan, joka kestää hyvin koko päivän.

Lumenen lupaamat kuusi CC -ominaisuutta ovat:

1. Meikkivoide
2. Peitevoide 
3. Pohjustus
4. Heleyttäjä
5. Pitkäkestoinen
6. Suojakerroin 20

Meikkivoide levittyy iholle sormin, meikkisienellä tai siveltimellä. Lumene lupaa lopputuloksen olevan "puolimatta, sileä ja virheetön". Olen samoilla linjoilla mainostekstin kanssa. Lopputulos on mielestäni lisäksi kevyt ja heleä. CC -voide sopii kaikille ihotyypeille.

CC-voiteen hinta on noin 16 euroa, joten hinta-laatusuhde on erittäin hyvä.  Värisävyjä on kolme: light (vaalealle iholle), medium (keskivaalealle iholle) ja deep (päivettyneelle iholle).





Lumenen sivuille pääset tästä.

* Olen ostanut meikkivoiteet itse. Enkä saa palkkiota mainostamisesta.

21 kommenttia:

  1. Tämä tekee kyllä tosi kauniin pinnan, mitä olen blogeissa kasvoilla nähnyt. Ei häviä kalliimmille merkeille tippaakaan. Tuo Lumenen kosteuttava meikkivoide oli yhdessä vaiheessa ehdoton suosikkini.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. Tämä ei häviä kalliimmille merkeille yhtään. Hinta on suorastaan halpa. Tämä on lisäksi helppo ostaa vaikkapa ruokaostosten yhteydessä City Marketista :)

      Poista
  2. Toiseen asiaan...
    - Luomiväribaletti saapui eilen! Kiitos vielä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla. Toivottavasti tykkäät siitä ja innostut loihtimaan sillä upean kevätmeikin ;)

      Poista
  3. Ninni, sä säät mut aina ostamaan juttuja :) BB-voide oli myös minun syksyn suosikki, mutta sävy kävi myös liian tummaksi. Ostin sitten Lumenen seerumimeikkivoiteen, ihan niin hyvältä se ei tunnu. Sävykin ehkä hieman liian vaalea, vaikka kaupassa näytti hyvältä. Nyt siis kauppaan ja ostamaan CC-voiteen :) Mulla on yleensä ollut Lancomen värivoide, nyt vaan olen ollut nuukalla päällä, nämä Lumenet ovat hellempiä pörssilleni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eliisa :)

      Pidin CC-voidetta erittäin hyvänä, joten voin suositella sitä myös sinulle. Lancomen Teint Visionnaire tuotti minulle pettymyksen, se ei sopinut minulle lainkaan. Tässä kohtaa kannattaa nuukailla, sillä tämä on hyvä ja halpa :)

      Poista
    2. Ostettu on. Löytyi Valintatalosta 13e ja risat. Huomenna sitten aamulla töihin - ja testaus :) Jos on CT-reissuja, niin niissä pukkaa tulee hiki -kun nuo Teho-osaston sängyt on välillä sellaisia kremppoja työnnellä.

      Poista
    3. Kiitos ostovinkistä. Taitaa voide päästä oikein kunnon testiin :)

      Poista
  4. Meinasin jo kerran napata kaupasta CC-voiteen mukaan, mutten vielä sitten kuitenkaan. Kovasti kyllä mietityttää, josko kuitenkin kesäksi sen hankkisin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Irina,

      Kannattaa tutustua kaupan testeriin tai pyytää näyte kotiin testattavaksi. Minä ihastuin tähän heti testeriä kokeiltuani. Enkä ole katunut :)

      Poista
  5. Miten on herkän punoittavan ihon laita? pintakuiva vielä lisäksi. Suosittelisitko? Testerit tuntuu olevan vaikeasti saatavilla.Tämä houkuttelisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen, että tämä sopii hyvin myös herkälle ja punoittavalle iholle. CC -voide peittää punoittavia kohtia hyvin. Oma ihoni on myös herkkä.

      Poista
    2. Mites mahtaa sopia rasvaiselle iholle? Vaikka olen aikuinen nainen :) nassuni on todella rasvainen ja kiiltävä. Eli mattaominaisuutta ja pysyvyyttä kaivataan!

      Poista
    3. Oletko kokeillut Lorealin primeria meikkivoiteiden alla? Se antaa iholle mattapinnan joka kestää. Lisäksi se sopii myös yhteen tämän CC-voiteen kanssa.

      http://kosmetiikkatesti.blogspot.fi/2012/08/loreal-paris-smoothing-resurfacing.html

      Toinen hyvä keino rasvaisuuden ja kiillon vähentämiseen on paperipuuteri, jota voi käyttää pitkin päivää :)

      http://kosmetiikkatesti.blogspot.fi/2012/09/the-body-shop-mineral-powder-blotting.html

      Poista
    4. Olen kokeillut useita primereita eri hintaluokissa, mm. tuota - lopputulos nolla :( BB-voiteiden kanssa ne eivät sovi lainkaan yhteen, jotenkin kumoavat toisensa.
      Garnierin matta-bb on kohtuullinen, mutta vaaleinkin sävy ehkä aavistuksen tumma kalpeanaamalle.

      Poista
    5. No voi harmi. Ystäväni, jolla on rasvainen iho, sai avun Lorealin primerista. Ehkä ihosi oma rasva sotkee jotenkin primerin koostumusta. Pyydä kaupasta näyte CC-voiteesta, niin pääset testaamaan toimivuuden.

      Oletko kokeillut paperipuuteria, joka imee iholta rasvaa. Moni on saanut avun siitä. Yksinkertainen tuote joka on hyvin tehokas. Paperipuuteri sopii käytettäväksi pitkin päivää.

      Poista
    6. sitä en ole kokeillut - se siis on paperia?

      Poista
    7. Ei tavallista paperia, vaan huokoista paperia, joka sisältää puuteria. Se "imee" rasvan uskomattoman hyvin pois.

      http://kosmetiikkatesti.blogspot.fi/2012/09/the-body-shop-mineral-powder-blotting.html

      Poista
    8. Okei!
      Ostin muuten tätä Lumenen CCC:tä ja kertakokeilun jälkeen voi sanoa ainakin sen verran, että se vaalein sävy on ihan jees, ei liian tumma!

      Poista
  6. Heippa!Kiitos sulle, näiden kolmen Lumenen meikkivoiteen vertailusta!Siitä on mulle tosi paljon apua!Nimenomaan nämä 3 Lumenen tuotetta kiinnostaa mua valtavasti. Olen ihan aloittelija ja vasta hankkimassa itselleni kaikki uudet meikit.Ajattelin keskittyä juuri Lumenen tuotteisiin.Minulla on aika kuiva iho, ohut ja vaalea. Voisitko neuvoa mua vähän.!? Mikä kosteusvoide olisi tosi hyvä, kuivalle iholle? Senjälkeen mä valitsisin Lumenen (sopivimman) meikkivoiteen, jonka päälle taputtelisin Lumenen mineraalipuuteria. Haluan laittaa lopuksi aurinkopuuteria, vähän. Olisikohan Lumenella jokin mainio, sopiva värisävy aurinkopuuterissa mun vaalealle iholle? Täten saan keräiltyä itselleni, pala palalta,juuri mun kasvoille/iholle tärppi meikkituotteet. Tv. Kiitollinen nainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,

      Kerroit ihosi olevan kuiva, ohut ja vaalea. Lumenen meikkivoiteista kaksi sinulle parasta ovat CC-meikkivoide Light ja Hydradrops sävy 0. CC on aavistuksen peittävämpi kun HD. Olen itsekin kuivaihoinen ja tykkään tosi paljon CC-voiteesta. CC sisältää kosteusvoiteen, mutta laittaisin sen alle vielä jonkun kevyen kosteusvoiteen. Et kertonut ikääsi, joten en tiedä mitä suosittelisin sinulle. Esim. Vitamin C+ Heleyttävä päivävoide sopii 25v. ylöspäin. Minulla on käytössä Lumenen Air-Light aurinkopuuteri, joka antaa luonnollisen kauniin värisävyn.

      Poista