perjantai 31. toukokuuta 2013

Kesämies


Haaveiletteko kesällä 
auringosta, kukkivasta puutarhasta 
vai hyväntuoksuisesta kesämiehestä? 

Kaksi ensimmäistä vaihtoehtoa ovat epävarmoja. Viime kesä oli sateinen ja kaunis puutarha vaatii paljon työtä. Hyväntuoksuinen kesämies sen sijaan syntyy hetkessä oikealla tuoksulla. Mieheni on sama kesät talvet vuodesta toiseen. Uusi tuoksu raikastaa hyvin vanhankin version, aina ei tarvitse hankkia uutta :)

Minulla on selkeä mielipide siitä, miltä hyväntuoksuinen kesämies voisi tuoksua. Tuoksun pitäisi olla raikas, pehmeä, miehekäs, tyylikäs ja siinä pitäisi olla tiettyä särmää. Tuoksu ei saa olla liian voimakas, hyökkäävä tai tunkkainen. Tuoksun hillitty annostelu on myös tärkeää. Tuoksuasioissa on hyvä ottaa myös muut huomioon.
EAU DE LACOSTE L.12.12 Noir -tuoksussa toteutuu monta kuvailemaani ominaisuutta. Tuoksun inspiraationlähteenä ovat toimineet klassinen musta L.12.12 -pikeepaita ja lämpimien kesäöiden intohimo. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 80 vuotta
siitä, kun tennistähti René Lacoste suunnitteli aikaa kestävän klassikon, LACOSTE L.12.12 –pikeepaidan. Miesten tuoksukokoelma laajenee siis juhlavuoden kunniaksi.

Tuoksu on raikas, aromaattinen ja lämmin, se on mielestäni myös miehekäs ja tyylikäs. Raikkauden takaa paljastuu vesimeloni ja lämpöä tuovat basilika, laventeli ja verbena. Pohjatuoksussa on tummaa suklaata, patsulia ja kumariinia.Musta lasipullo näyttää yksinkertaiselta, tyylikkäältä ja salaperäiseltä. Pullo vahvistaa mielikuvaani iltatuoksusta. Pulloa koristaa Lacosten tunnusmerkki eli krokotiililogo. Lacosten tuoksukokoelman valkoinen pullo (EAU DE LACOSTE L.12.12 Blanc) on tämän vastakohta, se on tarkoitettu päiväkäyttöön.

Tuoksukokoelma:
"Vuonna 2011 lanseerattiin kolmen tuoksun kokoelma: puhtaanraikas EAU DE LACOSTE L.12.12 Blanc, voimakas, vesimäinen EAU DE LACOSTE L.12.12 Bleu sekä rento, raikas EAU DE LACOSTE L.12.12 Vert. Vuonna 2012 energinen tuoksugarderobi laajeni uudella, aromaattisella tuoksulla, EAU DE LACOSTE L.12.12 Rouge."

Hinta?
EAU DE LACOSTE L.12.12 Noir EdT 30 ml, 48,50 € 

8 kommenttia:

 1. Tuoksu vaikuttaa houkuttelevalta! Kesä(syksy-talvi-kevät)mieheni on varsin houkutteleva yleensä muutenkin ja nyt kuopuksen lakkiaisia valmistellessamme voisi tämä olla hänen habitukseen se piste iiin päälle. Vaikka nyt häntä ei tällainen inspiroi vaan hyvä ystävänsä voikukkarauta ja ämpäri ja puuhaahan meidän mäellä sillä saralla riittää, voikukat kukkivat kauniisti, kuten sireenit, pireenit, kuolanpionit ja orvokit! Aurinkoista ja iloista viikonloppua! -S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä aamuna pihalla tuoksui niin ihanalta, että mielessäni kävi tuoksun laittaminen pulloon. Omenapuut, sireenit ja orvokit kukkivat. Ainoa varjopuoli puutarhassa ovatkin juuri nuo mainitsemasi voikukat, jotka nostavat keltaista päätään kitkemisestä huolimatta.

   Puutarhatöissä voi vähän hiki haiskahtaa, mutta kesäiltaan sopii hyvin tämä Lacoste uutuus :)

   Ihanaa lakkiaisjuhlaa teille. Yksi elämän suuria juhlia :)

   Poista
 2. Nuuhkailin tätä töissä, ja en itse hirveästi tästä pitänyt. Pitää varmaan kokeilla uudestaan. Itselle tulee niin vahvasti sellainen kaakaomainen tuoksu siitä. Ihan selvä iltatuoksu minunkin mielestä :) Mutta kiva saada Lacosten perheeseen jokin "tummakin" tuoksu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liisa,

   Luulen, että tuoksun suklaisuus oli juuri se piirre, joka sai minut ihastumaan tähän. Tämä on ehdottomasti kesäillan tuoksu. Tuoksut jakavat mielipiteitä. Olet työssäsi aitiopaikalla. Voin vain kuvitella, miten vaikeaa on auttaa asiakasta valitsemaan tuoksua :)

   Poista
  2. Piti vielä heittää kysymys sinne työpaikkasi tuoksupöydän ääreen :). Olisi mukavaa kuulla mikä miesten kesätuoksu on suosikkisi?

   Poista
  3. Haa, postasit siitä juuri ;) Ei ole Orange Summerin voittanutta!

   Poista
 3. Pitääkin laittaa mies testiuhriksi seuraavalla kauppareissulla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin.. miehet joutuvat aina välillä testiuhreiksi. Ja lopullisen ostopäätöksen tekee aina vaimo :).

   Poista