Sivut

keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Livbox Toukokuu

Livbox toukokuu "Loma Roomassa".

Livbox toukokuu näyttää hyvin erilaiselta tilaajien kesken. Livboxin sivuilla esitelläänkin nyt kaksitoista tuotetta, joista jokaiseen lähetykseen on valikoitu kuusi. Sain oman lähetykseni vasta tänään, mutta kävin jo eilen katsomassa tuotteita Livboxin sivuilla. Suurin osa vaihtoehdoista näytti hyvältä. Kurkkiminen ei latistanut tunnelmaa, koska vaihtoehtoja oli tarjolla niin paljon.

Suurin toiveeni oli saada Académie tehokosteusvoide tai kuorinta. Lisäksi toivoin Dr. Hauschkan kiinteyttävää naamiota ja Laveran käsivoidetta.  Onneksi Académie ja Lavera toiveeni toteutuivat.Kuivuuteen taipuvainen sekaihoni rakastaa kosteuttavia tuotteita, joten Académie Crème Veloutée tehokosteusvoide 15ml tulee käytettyä viimeiseen pisaraan. Mahtavaa, että lähetys piti sisällään tämän huippulaadukkaan ammattikosmetiikan tuotteen.
Ovh 72€/50ml.  

Lisäksi sain 10 euron Académie lahjakortin :)Lavera Basis Handcream näyttää kovin tutulta, kirjoitin siitä blogissani maaliskuussa 2013. Laveran käsivoiteet ovat loistavia. Lavera voitti käsivoidetestini, josta voit lukea lisää täältä.
Ovh 3,60e/20ml


Lisäksi sain paketin ripsitupsuja. Käyttöohje löytyy täältä.

Ovh 8,95e


Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume ripsiväri on minulle uusi tuttavuus, mutta testaan sen oikein mielelläni. Ripsiväri on 2,8ml näytekoko.
Ovh 34,30€/8mlLähetys sisälsi myös Lash Card- ja Papier Poudré -pakkaukset. Lash Card näyttää pahvinpalalta, mutta sen luvataan estävän ripsiväriä paakkuuntumasta. Paperipuuteri tulee käyttöön. Sen avulla voi kätevästi imeä ylimääräistä rasvaa ihon pinnalta. Se sopii meikin korjailuun kesken päivän.

Lash Card Ovh 5,90€ ja Papier Poudré 3,20€.

Olen erittäin tyytyväinen toukokuun Livboxiin. Se tuntui runsaalta ja laadukkaalta. Viisi tuotetta tulee heti käyttöön. 14 euron sijoitus toi minulle tuotteita reilun 50 euron edestä + 10e lahjakortin.

Miltä teidän Livboxinne näytti? 

15 kommenttia:

 1. Kirjoitin tästä toiseenkin blogiin kommentin, että Liv-box voisi hieman petrata noissa hinnoissa ja kokojen ilmoittamisessa. Mielestäni ne voisi ilmoittaa todellisina kokoina ja arvoina, eikä normaalikokoisena. (Laveran käsivoiteen kohdalla on tehty oikein hinta/koko vastaavat.) Kuitenkin ripsivärin ja Acadèmien tuotteiden kohdalla tuo ei kohtaa. Mielestäni tuo on harhaanjohtavaa mainontaa. Annetaan olettaa enemmän kuin sitten loppujen lopuksi annetaan. Itse en tietenkään tuollaiseen vipuun mene, mutta joku saattaa mennäkin.

  Muuten tämä toukokuun Liv-boxi näyttää paljon paremmalta kuin esim. huhtikuun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Livboxin nettisivuilta voi saada vaikutelman täysikokoisista tuotteista, joka on kyllä harhaanjohtava. Tuotteen kohdalla pitäisi olla maininta koosta ja oikea kuva.

   Poista
 2. Sain täsmälleen samanlaisen boksin kuin sinäkin :) Olen pitkästä aikaa oikein tyytyväinen, kaikki tuotteet tulevat käyttöön. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella hyvä Livbox, olen tyytyväinen. Kiva, että sait samanlaisen :)

   Poista
 3. Minäkin sain estée lauderin ripsivärin, lash cardin ja laveran läsivoiteen. Lisäksi boksistani putkahti móa-balsami, dadi oil- kynsivoide. Kaikista ihanin yllätys oli kuitenkin irtoripsitupsut. Hypin innosta! Olen halunnut pitkään kokeilla sellaisia, mutta en vaan ole vielä tullut tehneeksi sitä. Tämänkuinen livbox oli loistava! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sanni :)

   Minäkin innostuin ripsitupsuista. Saan taiottua niillä muutaman lisäripsen silmäkulmaani. En saanut Moa-balsamia, mutta se on minulle tuttu tuote. Sillä testasin sen viime talvena. Se on loistava.
   Katso http://kosmetiikkatesti.blogspot.fi/2012/12/moa-green-balm-ihmevoide.html

   Poista
 4. Odottavalla kannalla....tulisko perjantaina kun ei vielä tänään tullut.
  Menenkin kurkkimaan valikoiman :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Pepi,

   No voi harmi. Kannattaa kurkkia :)

   Poista
  2. Tulin tännekin uudestaan kurkkimaan että koskas oikein saitkaan boxisi, mulle ei ole tullut vieläkään :(
   Laitoin meiliä että pitäkää boxinne, mä haluan rahani takaisin!

   Poista
  3. Miten ihmeessä toimitus kestää näin kauan? Onkohan Itella tyrinyt taas? Itella on mesteri hävittämään paketteja. Hyvä, että laitoit palautetta.

   Poista
  4. Laitoin jo aiemminkin, ei vastausta!

   Poista
 5. Anteeksi kun täällä kyselen nyt aivan aiheen ohi, mutta onko sinulla jotain mielipidettä/kokemusta HydraFacial hoidosta?.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Simu,

   Minulla ei ole kokemusta HydraFacial -hoidosta. Jatkossa voi olla, kun ehdin tutustua siihen tarkemmin :)

   Poista
 6. Minä sain oman boxini jo maanantaina :) Ihme ja kumma, että tänne Pohjanmaalle ehti ensimmäisten joukossa.

  Taitaa olla kaikilla irtoripsitupsut ja Lash Cardit, joista en valtavasti innostunut. Sen sijaan pidin Laveran käsivoiteesta, joka sinunkin boxista löytyi. Lisäksi minulla oli Ciaten kynsilakka, Dr.Hauschkan huulipuna ja Moan ihonhoitobalsami, jotka kaikki ilahduttivat ja miellyttivät. Kynsilakka ja huulipuna sattuivat nimittäin olemaan juuri minulle sopivaa väriä, joten oli tosi tyytyväinen.

  Irtoripsitupsuja lukuun ottamatta olen jo ehtinyt kaikkia testata. Ja kaikista muista innostuin paitsi Lash Cardeista. Ne eivät olleet minun juttuni, kömpelö käyttää eikä parantanut ripsivärin lopputulosta, päinvastoin... Syy tuskin kuitenkaan on tuotteessa vaan ihan täällä päässä.

  Hienointa tässä boxissa on yllätyksen odottamisen lisäksi se, että pääsee tutustumaan uusiin tuotteisiin, joita ei ehkä koskaan muuten ostaisi ja sitä kautta tekee sekä löytöjä että oppii myös ne tuotteet, jotka eivät itselle sovi.

  Kaiken kaikkiaan tosi kiva boxi tällä kertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Taru,

   Pohjanmaalla posti toimii selvästi Tamperetta paremmin :)

   Dr. Hauschkan huulipuna on varmasti hyvä, se myös hoitaa ja kosteuttaa huulia. Kiva, että sait itsellesi sopivan sävyn. Ciaten kynsilakasta minulla ei ole kokemusta, mutta Moa on loistava tuote.
   Katso http://kosmetiikkatesti.blogspot.fi/2012/12/moa-green-balm-ihmevoide.html

   Poista