Sivut

sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Mysteeri

PIZ BUIN WET SKINPiz Buin tuo markkinoille aurinkotuotteen, jonka voi levittää suoraan kostealle iholle. Täh? Voin siis lähteä tämän kanssa turvallisin mielin uimarannalle tai rantalomalle? Tuotetta kuvaa hyvin sana "ennenkokematon".


Ihoni on suomalaiseen tapaan erittäin vaalea. Ilman kunnon aurinkosuojaa ihoni palaa varmasti. Etelänlomilla on suojakertoimeni 50 ja Suomessa riittää 30.

Lupaus:


"PIZ BUIN WET SKIN lupaa toimia sekä märällä että kuivalla iholla. Se suojaa sekä UVA/UVB säteitä vastaan. Tuote on vedenkestävä, eikä tahraa. Se sisältää E-vitamiinia eli ehkäisee ihon vanhenemista. Ei sisällä oksibentsonia."


Testini:


Testasin tuotteen ensimmäisen kerran kylpyhuoneessa, koska keväinen vesisade ei houkutellut minua ulos. Suihkutin aineen kostealle käsivarrelleni. Aine sekoittui ihollani veden kanssa ja *hups* katosi. Katoaminen on tässä tapauksessa erittäin hyvä ominaisuus. Aine ei esim. jäänyt helmeilemään ihon pinnalle. Onneksi eilinen auringonpaiste antoi minulle mahdollisuuden tuotteen testaamiseen myös ulkona. Wet skin toimi hyvin myös kuivalla iholla. Laitoin läpinäkyvän aineen vaaleiden käsivarsieni ja säärieni suojaksi pihatöihin. Yksi huolellinen käsittely antoi minulle hyvän suojan moneksi tunniksi. Aine ei sotkenut tai tahrannut. 


Wet Skin koostumus on minulle mysteeri, jäin miettimään onko ihollani vesi vai öljy vai jotain uutta ja ihmeellistä. Päädyin viimeiseen vaihtoehtoon. En lämmennyt tuoksulle, mutta se jakaa varmasti mielipiteitä. Herra Kosmetiikkatesti sanoi tämän tuoksuvan etelänlomalta ;)

Olen kaivannut tälläista tuotetta. Se näyttäisi toimivan hyvin kostealla iholla. Suihkepullo on helppokäyttöinen. Voin hyvin kuvitella, että tuote antaa aurinkosuojaa myös vedessä ( = erittäin vedenkestävä). Suojakerroin 30 suojaa vaaleaa ihoa riittävän hyvin. Todellinen vesipetojen unelma, joka pääsee kunnon testiin ilmojen lämmetessä.


Hinta?
SK 15 maksaa 19,50- ja SK 30 21,50-


Lisää Piz Buin tuotteita löydät täältä.

Kurkkaa kirjoitukseni Sunny day. Lue myös Livbox-blogin kirjoitus auringosta ja suojautumisesta täältä.

Mitä aurinkotuotteita teillä on käytössä?* Sain tuotteet blogini kautta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti