Sivut

lauantai 11. toukokuuta 2013

Loistava SheavoiSheavoita (karitevoi) saadaan karitepuun (Vitellaria paradoxa) pähkinästä. Sitä käytetään laajasti kosmetiikan raaka-aineena (mm. saippuat, hiustenhoitotuotteet ja kosteusvoiteet). Tiesittekö, että sheavoita voi käyttää myös sellaisenaan?

FLOW kosmetiikan Sheavoi -purkki on kaunis ja selkeäPurkki pitää sisällään vain sheavoita, ei mitään muuta. Tällä kertaa ei siis tarvitse ihmetellä pitkää ainesosaluetteloa ;)


FLOW kosmetiikka Sheavoi

FLOW kosmetiikan Sheavoi on ainoastaan vatkattu kuohkeaksi ja purkitettuSheavoi tuntuu purkissa varsin jämäkältä, mutta se imeytyy lämpimään ihoon ihmeen hyvin. Ihoon jää pehmeä tunne pitkäksi aikaa. Sheavoi ei sotke tai tahraa.

Sheavoi sisältää paljon vitamiineja (A, E ja F). Se kosteuttaa, suojaa ja vahvistaa ihoa. Se myös hoitaa ärtynyttä ihoa ja auttaa ihoa uusiutumaan nopeammin. Sheavoi auttaa ehkäisemään arpien syntymistä, sillä se lisää ihon elastisuutta.Sheavoi ihastuttaa minua monikäyttöisyydellään. Se sopii koko perheelle vauvasta vaariin. Itse käytän sheavoita käsi- ja jalkarasvana sekä vartalovoiteena. Se siis pehmittää kantapäitäni ja hoitaa kynsinauhojani samaan aikaan. Se sopii myös hoitamaan lapseni kuivaa ihoa. Sheavoi antaa suojaa pakkasta ja aurinkoa vastaan (sisältää aurinkosuojakertoimen 4).Käytin viime talvena kaksi FLOW kosmetiikan Mansikka Vartalovoi purkkia loppuun. Tai oikeastan käyttäjä oli kuivaihoinen lapseni, joka halusi nähdä mansikkajäätelöunia. Mikään muu voide ei kelvannut hänelle. Mansikka vartalovoi teki ikävästä rasvaushetkestä illan kohokohdan :). Vartalovoi sisältää sheavoin lisäksi luomukookosöljyä, joten se on pehmeämpää ja helpommin levittyvää kuin pelkkä sheavoi. Minua houkuttelee myös FLOW kosmetiikan Kehäkukka ja Laventeli Sheavoi.

Esim. Ruohonjuuressa on myynnissä sheavoita myös muovipussiin pakattuina paloina. Palat ovat erittäin edullisia. Sheavoin voi siis myös purkittaa itse, ohje löytyy täältä

Hinta? Mistä? 
FLOW kosmetiikan Sheavoi maksaa n.12€/80ml purkki. Paloina sheavoi maksaa n. 13€/200g.
Sheavoita voi ostaa purkissa mm. täältä ja paloina täältä.

FLOW kosmetiikan sivut löydät tästä.

Löytyykö muita Sheavoin ystäviä :)

12 kommenttia:

 1. Sheavoi on ihanaa. Noihin rasvoihin tosiaan tulee todella lämpimässä sellainen vetinen koostumus. Kesällä käytettäväksi itselle liian tuhtia, mutta talvella, aah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sheavoita ei kannatta säilyttää liian kuumassa, sillä sen koostumus voi muuttua. Talvella käytän sheavoita enemmän kuin kesällä. Se on rutikuivan talvi-ihoni pelastus :)

   Poista
 2. Mulla on ollut Flow kosmetiikan laventeli sheavoita ja se on myös ihanaa :)
  Olen kirjoitellutkin siitä lyhyesti joskus: http://prettyecoistic.blogspot.fi/2012/12/talvi-ihon-kosteuttajat.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä Riina. Täytyy käydä heti lukemassa :)

   Poista
 3. Ehdottomasti! Pala odottaa vatkaamista vielä paketissa. Loistavaa rastoille ja afrikkalaiseen tukkaan joka on kuiva ja herkkä. Pitääkin kokeilla tuota kookosöljyä laittaa sekaan myös. Ensikosketus Karité-voihin on jo jostain vuodelta 1998 kait kun Lissabonista jotain ostin joka oli tarkoitettu nimenomaan afrohiuksille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Sheavoi sopii siis hyvin myös afrohiuksille ja kuivaan tukkaan.

   Poista
 4. Onko kokemusta kasvojen ihon ongelmista ? Ongelma on yhdenlainen tuppivaurio poskien kohdalla. Ihotautilääkärit sanoneet vuosia sitten ettei ongelmalle voi mitään tehdä. Voi olla, että iän myötä poistuu voi olla ettei. Kosmetologi sanonut, että iho on ohut ja tarvitsee vahvistusta.

  Ongelmaiho syntyi henkilön ollessa n. 12 v ja olimme ulkomailla 3 kk. Ehkä erilainen ravinto ja kehittyvän nuoren hormonimuutokset yhdessä aiheuttivat sen. En tiedä, arvailen. Ko henkilö on nyt 23 v ja yhä poskien kohdalla on sellaista punoitusta, karheutta (ryyhkää).

  Vinkkejä kiitos :)

  t. henkilön äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   Kuulostaa haasteelliselta. Kiinnitäisin huomiota ihon hyvää perushoitoon päivittäin eli puhdistukset ja kosteutukset. Mutta ihan ensimmäiseksi kannattaa varata aika ammattitaitoiselta kosmetologilta, joka tekee ihoanalyysin ja kotihoito-ohjeet. En voi ihoa näkemättä antaa parempia hoito-ohjeita.

   Poista
 5. Sheavoi on tuotteissa hyvä, mutta olen vähän vierastanut sinällään käytettynä. Ehkä sitä on tullut laitettua liikaa kerralla, ja lopputulos on ollut liian öljyinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun mielestäni sheavoi ei ole öljyinen. Sheavoi sopii loistavasti kehon kuiviin kohtiin (esim.kantapäät, kynsinauhat). Olen kuivaihonen, joten käytän sheavoita moneen paikkaan. Sinulle sopii luultavasti paremmin tuote, jossa on ainesosana muutakin kuin sheavoita esim. FLOW kosmetiikan vartalovoit :)

   Poista