Sivut

perjantai 3. toukokuuta 2013

PUMA SYNC
Tuoksutellaan vielä vähän lisää tämän kevään uutuustuoksuja. 
Tänään on vuorossa uudet Puma Sync kesätuoksut naisille ja miehille.

Ensimmäisenä huomioini kiinnittyi tuoksujen pirteisiin pakkauksiin, jotka luovat menevän ja energisen vaikutelman. Puma Sync tuoksut sopivatkin erittäin hyvin nuorille :)

Tuotemerkki on aika vanha, sillä sen juuret ulottuvat Saksaan vuoteen 1948. Nykyisin brändi pitää sisällään kolme kategoriaa "Sport - Lifestyle - Fashion". Puman tuotteita voi ostaa 130 maasta.
Puma Sync for women sisältää ripauksen eksotiikkaa, se sopii hyvin lämpimiin kesäpäiviin. Hedelmäistä tuoksua hallitsee mandariini ja papaija. Sydäntuoksu on yhdistelmä lootuskukkaa ja mandariinipuuta. Pohjatuoksu sisältää santelipuuta, meripihkaa ja persikkaa.

Tuoksu on mielestäni raikas, se on myös aavistuksen kirpeä. Tuoksu sisältää paljon hedelmäisiä elementtejä, jotka antavat sille sopivasti pehmeyttä ja makeutta.PUMA Sync for men tuoksuu mielestäni miellyttävän raikkaalta. Sitä hallitsee limetin, vihreiden lehtien sekä bergamotin aromit. Sydäntuoksu on yhdistelmä rosmariinia, laventelia ja pelargoniaa. Pohjatuoksun muodostavat meripihka sekä guaiac- ja setripuu.

Miehinen tuoksu vaatii yleensä tiettyä särmää, joka on tässä tavoitettu varsin onnistuneesti.

Puma Sync -tuoksut ovat pirteitä, raikkaita ja sopivan kevyitä. Niiden hinta-laatusuhde on kohdallaan. Puman tuoksut tuskin jäävät kaupan hyllylle pölyttymään, sillä nämä on helppo käydä nuuhkaisemassa vaikkapa Prismassa tai City Marketissa muiden ostosten lomassa.

PUMA Sync -tuoksut löytyvät hyvinvarustelluista päivittäistavarakauppoista.

PUMA Sync for women -valikoima:
• Eau de Toilette, 40 ml, suositushinta: 22,90 €
• Deo Spray, 150 ml, suositushinta: 11,90 €
• Shower Gel, 150 ml, suositushinta: 9,90 €

PUMA Sync for men -valikoima:
• Eau de Toilette, 40 ml, suositushinta: 22,90 €
• After Shave, 60 ml, suositushinta: 19,75 €
• Deo Spray, 150 ml, suositushinta: 11,90 €
• Deo Stick, 75 ml, suositushinta: 14,50 €
• Shower Gel, 150 ml, suositushinta: 9,90 €

Minkä vaikutelman Puma Sync tuoksut tuovat teille?

2 kommenttia:

 1. Voin sanoa, että tälläinen tuoksufriikki lukee enemmän kuin mielellään näitä juttuja!

  Itse olen tosi huono tuoksuttelemaan kaupoissa mitään, joten siksikin nämä kiinnostavat. Yleensä ammennan tietoa Fragrantican sivuilta, koska teen niin paljon sokko-ostoksia netistä.

  Jotenkin itse luettelen Pumat, julkkistuoksut yms. eri kategoriaan kuin esim. perinteisten tuoksutalojen tuoksut. Niiden ei tarvisekaan olla niin hienostuineita, eikä kestäviä. Ajattelen, että nämä tuoksut ovat suunnattu ikäistäni nuoremmille henkilöille. Yleensä nämä ovat hieman liian "simppeleinä" tuoksuna omaan makuuni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kanssasi samoilla linjoilla. Puman tuoksut on selvästi suunnattu nuorille. Ne ovat kevyitä ja raikkaita. Näillä on ehdottomasti paikkansa :)

   Poista