Sivut

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Uudet BB-voiteet




Uudessa Kauneus ja Terveys lehdessä on Kaisa Hatakan juttu "Tuoreet BB-tähdet". Juttuun on koottu yhdeksän BB-voidetta hintoineen. Nopealla vilkaisulla voi tehdä pikaisen arvion omalle iholle ja kukkarolle sopivista tuotteista. Voiteiden nimet ovat muuten järkyttävän pitkiä. Listan kallein näyttää olevan viidenkympin Dior, jonka nimi sisältää yli kymmenen sanaa :). Halvin näyttää olevan reilun kympin maksava Rimmel, jonka luvataan sopivan hyvin sekaiholle.

 



Oletteko jo kokeilleet jonkun listan voiteista?

1. Kiehl's Actively Correcting Beautifying BB Cream Natural, 29/30ml
 -> SK 50, peittää hyvin, korjaa maksaläiskiä

2. L'Oreal Paris Revitalift 10 Total Repair BB Light, 17,90/50ml
-> antiage-versio ikääntyvälle iholle

3. Rimmel BB Cream 9 in 1, 11,90/30ml
-> SK 25, sekaiholle, supistaa ihohuokosia

4. Yves Rocher Peau Parfaite 6 in 1 Sublime Skin BB Cream 20,90/50ml
-> luonnollinen, vaalealle iholle

5. Clarins BB Skin Perfecting Cream, 36,90/45ml
-> c-vitamiinia väsähtäneelle iholle, SK 25

6. Biotherm Aquasource BB Cream, 29/30ml
-> tehokosteuttava

7. DIOR Diorskin Nude Tan BB Cream Healthy Glow Skin Perfecting Beauty  Balm, 50,50/30ml -> korostaa rusketusta, SK15

8. Decleor Hydra Floral Multi-Protection BB Cream, 49/40ml
-> kosteuttaa, supistaa ihohuokosia

9. No 7 Beautiful Skin BB Cream Fair, 15,90/40ml
-> SK15, herkälle iholle, hajusteeton 




Minulla ei ole mahdollisuutta kokeilla koko listaa läpi, mutta kahteen olen jo ehtinyt tutustua. Clarinsin BB-voide on minulla näytekoossa, sain sen kesäkuun Livboxin kautta. Harmi, että sävy 02 medium oli iholleni liian tumma (myös kesän jälkeen). En ostaisi Clarinsia täysikokoisena tuon samplen perusteella. Voide oli makuuni liian kevyt. Ja liian tumma sävy hävitti nopeasti loputkin kiinnostukseni rippeet.  

Blogin kautta saatu No 7 on arkikäytössäni juuri nyt, siitä onkin tulossa postaus parin viikon sisään. Alkuvaikutelma on hyvä. Hinta ja laatu kohtaavat voiteessa erittäin hyvin.

Lista ei kata kaikkia uusia BB-voiteita. Paljon hyvää löytyy myös tämän listan ulkopuolelta. Kuten loistava Academie, josta kirjoitin täällä.

* Kaunista syyskuuta kaikille *

17 kommenttia:

  1. Tuosta Clarinsista jopa vaalein sävy on liian tumma suomalaisella kalpealle iholle. :( Outoa, että olivat pistäneet liv-boxiin vielä tummemman sävyn... Muutenhan se on kerännyt kehuja. Itse meinasin kesäksi ostaa sen vaaleimman sävyn, kun olisi varmaan ollut passeli hieman päivettyneelle iholle, mutta se jäi. Nyt talveksi sekin olisi liian tumma.

    Biotherm on noista sellainen, jota tekisi mieli kokeilla, varsinkin kun tuli postissa 20 % alennusseteli Emotioniin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Jonna,

      Clarins kokeiluni jäi pariin kertaan. Suurin osa meistä suomalaisista on vaaleita, joten vaaleat sävyt myyvät meillä parhaiten. Meikkivoiteen tärkein ominaisuus on sävy, kun se on pielessä - kaikki on pielessä.

      Minäkin sain postissa tuon mainitsemasi 20% alesetelin. Täytyy ostaa sillä jotain kivaa :).

      Poista
  2. Mä en ole tainnut vielä tuota Livbpxin näytettä kokeillakaan, korkea aika vissiin on, jos se on tummahko.
    Mulla on nyt Lumenen BB käytössä ja olikohan Loreal jonka olen kokeillut. Ei hassumpia tuotteita ollenkaan, mutta tää naama vaan tuppaa olemaan nyt niin kesäterässä, että sana "kasvot" olis ihan liian kaunis sana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Pepi,

      Kokeile ihmeessä se Livboxin mukana tullut Clarins, monet ovat tykänneet siitä (minä en). Sama juttu täälläkin eli noi Livboxin mukana tulleet jutut katoaa tai unohtuu helposti jonnekin.

      Naamasta tulee kasvot ihan vaan pelkällä hymyllä, ei siihen tarvita kosmetiikkaa :)

      Poista
    2. Kokeilussa on ja on ok!
      Onneksi vielä arska näyttäytyy, joten taidan ennen talven haamuksi muuttumista jopa ehtiä sen käyttääkin!

      Mulla on yksi boxi tapetoitu jemmaksi avaamattomille tuotteille, en pöllö vaan tajunnut alkuun säästää kaikkia tuotekortteja sinne. Siellä ne on löydettävissä :)

      *hymyNAAMA* :D

      Poista
    3. Moi Hymynaama :D

      Minä pöllö olen heittänyt tuotekortit jo roskiin, olisihan ne ollut kiva säästää. Olen myös ajatellut askarrella bokseista jotain, mutta poikani ehti ensin :)

      Poista
  3. Minä olen kokeillut todella monta BB-voidetta. Listan voiteista minulla on Yves Rocherin ja Diorin tuotteet. Dior vie voiton miellyttävyydessä, se on enemmän meikin oloinen, eli tasoittaa paremmin oman ihon sävyni.

    Suosikki-BB:ni oli nyt kesällä Estée Lauder sävyssä Light, koska se pitää kiillon hyvin kurissa. Sävy alkaa tosin nyt olla taas liian tumma, joten pitää siirtyä muihin tuotteisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anni,

      Tosi monet ovat kehuneet Estee Lauderia. Täytyy jossain vaiheessa testata myös se. Academie on tämän hetken suosikkini.

      Liityin muuten juuri blogisi lukijaksi. Vautsi miten upea blogi!

      Poista
    2. Voi kiitos :)! Huomasinkin, että olit liittynyt. Nyt on ollut vähän kirjoitustaukoa silmätulehduksen takia, mutta parempaan päin mennään ja kohta jaksan taas keskittyä tietokoneella työskentelyyn ja uusiin blogijuttuihin.

      Sinun blogisi on mukavan monipuolinen, kiva lukea erilaisista tuotteista ja aiheista.

      Poista
    3. Minulle kuvat merkitsevät blogissa tosi paljon. Huomasin jo ensisilmäyksellä tulleeni taiteilijan blogiin. Toinen toistaan upeampia meikkejä ja kynsiä :)

      Poista
    4. Kiitos paljon!! Olipa ihanasti sanottu, toivottavasti viihdyt blogini lukijana :)

      Poista
  4. Jännää miten eri ihmiselle käy eri. Rakastuin Livboxista saamaani Clarinsin BB-voiteeseen ja on ehdoton suosikkini kaikkien lukemattomien BB-voiteiden joukossa. Oli juuri sopivan tumma, pieni purkki voidetta riitti tälle viikolle asti. Käytin päivittäin saatuani sen. :)

    Nyt onkin harkinnan paikka raaskiiko sitä ostaa, kun meikkikaapissa on muita BB-voiteita, edullisempia merkkejä ja jotka eivät yhtään niin hyviä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Tiia,

      Totta. Jokaisen oma ihotyyppi vaikuttaa paljon siihen, mihin voiteeseen ihastuu eniten. On kiva kuulla, että sävy sopi hyvin sinun ihollesi. Olen itse tosi vaalea, liian tumma sävy teki kasvoistani hassunhauskat :D

      Poista
  5. Itselläni on käytössä Diorin BB-voide :) (Vaan ei tuo rusketusta korostava.) Ja se on huippuhyvä! Olen tainnut joskus siitä postauksenkin kirjoitella, jos en ihan väärin muista. :) Peittää ja tasoittaa hyvin, ja levittyy kuin unelma. Clarinsia en ole voinut testata, sillä se 01-sävykin on jo niin ruskea mulle että huh! Estee Lauderia en ole myöskään kokeillut, pitääpä ottaa töistä pikkupurkki testiin. Jospa väri sopisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Liisa,

      Täytyy siis jatkossa katsastaa myös tuo Dior. Kiitos vinkistä :)

      Poista
  6. Mä oon tykännyt tuosta Kiehl'sin BB:stä. Erinomainen suojakerroin ja tasoittaa ihon sävyä hyvin, ei tosin peitä isoimpia virheitä. Koostumus on mukavan pehmeä ja öljytön. Passeli BB rasvoittuvalle tai sekaiholle. Tykkään Kiehl'sistä paljon enemmän kuin Esteen BB:stä, mutta makukysymyksiä nämä taitavat pitkälti olla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Jenni,

      Kiehl's suojakerroin 50 kuulostaa hyvältä. Täytyypä tutustua myös tähän :).

      Poista