Sivut

perjantai 23. toukokuuta 2014

Macadamia herkkujaTiedän, että olette jo lopen kyllästyneitä kuulemaan ripitystäni vaikeasta hiuslaadustani, joka on kuiva, värjätty ja semiluonnonkihara. Olisin ottanut mielummin sen suoran, runsaan ja kiiltävän mallin. En voi käyttää päivittäin edes suoristusrautaa, koska se kuluttaa liikaa hentoja hiuksiani (lämpösuojan kanssakin). Ilmankosteus taas kihartaa kampaukseni kaikista ponnisteluista huolimatta. 

Olen tällä hetkellä kuitenkin aika innoissani ja tyytyväinen. Minulle tarjoitui mahdollisuus testata Macadamia Natural Oil sarjaa, joka on kahminut runsaasti palkintoja maailmalla. Tuotteilla on korjaava vaikutus ja ne ovat erityisen hyviä kuiville ja vaurioituneille hiuksille, mutta ne sopivat myös kaikille hiustyypeille. Tuotteet sisältävät macadamia- ja arganöljyä. Ne eivät sisällä sulfaattia tai parabeenejä.
Aloitin tutustumisen helpoimmasta päästä eli märkäpesusta.
Macadamia Natural Oil Rejuvenating Shampoo on kehitetty kosteuttamaan, puhdistamaan ja suojaamaan kaikkia hiustyyppejä. Aine levittyy hiuksiini helposti, vaahtoaa sopivasti ja pesee hyvin, joten kokemus on varsin miellyttävä. Pienen näytepulloni pohja paistaa jo, joten nyt olisi aika tilata tätä herkkua lisää. Hinta 23,00€ / 300ml.

Pesun jälkeen olen käyttänyt seitsemän minuutin korjaavaa Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque naamiota. Syväkorjaava naamio on aivan ihanaa tavaraa, sen kanssa on kiva rentoutua vaikkapa saunan lämmössä. Aine buustaa hiuspehkoni ennennäkemättömään hyvinvoinnin tilaan, jossa kuiva hius saa ryhtiä, hehkua ja kiiltoa. Naamio sisältää macadamia-,argan-,teepuu- ja kamomillaöljyä sekä aloe- ja leväuutteita. 
Ehkä myös koko sarjan paras tuote. Hinta 29,00€ / 250ml

Hiuksiin jätettävä Macadamia Natural Oil Nourishing Leave-In Cream hoitoaine toimii maltillisemmin. Se silottaa pörröisyyttä, kiillottaa, pehmentää ja kosteuttaa. Mukana on myös UV-suoja, joka saa kiitokseni varsinkin näin kesäaikaan. Hoitoaine on voidemaista, joten se kannattaa hieroa käsien kautta hiuksiin, muuten lopputulos voi olla epätasainen. Lopuksi vielä kevyt veto harvalla kammalla. Voin allekirjoittaa valmistajan lupaukset. Oli erityisen mukavaa huomata, että pörröpää oli poissa. 
Hinta 6,00€ / 60ml

Macadamia Natural Oil Moisturizing Rince on helppo poishuuhdeltava hoitoaine, joka kostetuttaa, selvittää ja suojaa värikäsiteltyjä hiuksia. Hoitoaine sopii arjen pikapesuun, sillä sen vaikutusaika on vain 30-60s. Hoitoaine toimi hiuksissani hyvin, jälkitunne ei kaikesta hoitavuudestaan huolimatta ollut lattea vaan pehmeä ja runsas. Hinta 26,00€ / 300ml
Macadamia Natural Oil Healing Treatment -öljy lupaa ilmavuutta, joustavuutta ja upeaa kiiltoa kaikille hiuksille. Kuivat ja vaurioituneet hiukset saavat uutta elinvoimaa ja hehkua. Tuote sisältää myös UV suojan. Aine nopeuttaa hiusten kuivumista 40-50%, joten sen voi laittaa myös märkään tukkaan. Öljyn voi lisätä myös hoitoaineen tai naamion joukkoon antamaan lisätehoa. Olen käyttänyt öljyä sekä kosteaan että kuivaan tukkaan ja hyvin näyttää toimivan. Öljy korostaa hiusteni väriä, antaa ryhtiä ja kosteutta, joten olen erittäin tyytyväinen. Hinta 36,00€ / 125ml.


Macadamia seikkailuni jatkuu vielä, 
sillä pari juttua on vielä testaamatta.

 Näitä herkkuja myy netissä Cosmetique 
Tuotteita voi ostaa myös kätevissä seteissä,
kannattaa kurkata. Cosmetique tarjoaa 5 euron alennuksen tilauksen loppusummasta koodilla COS6SUMMER. Koodi voimassa 1.6-30.6.2014 välisenä aikana.

EDIT:
 Helle on kuumentanut pääni, joten jotain jäi mainitsematta. Onneksi Kaisuli puuttui asiaan. Tuotteiden tuoksuista vielä sen verran, että kaikki testaamani tuotteet tuoksuivat nenääni hyviltä eli miedoilta ja raikkailta. Öljypullon tuoksu on ihanan pähkinäinen, pidän siitä kovasti. 10 kommenttia:

 1. Olen jo pari vuotta povannut tämän olevan Moroccanoilin manttelinperijä, ja ihmetellyt milloin sarja rantautuu Suomeen. UK:ssa sarja on jo aika tuttu, ja omani ostan yleensä täältä:

  http://www.directcosmetics.com/browse.cfm

  Toimittavat myös Suomeen pienillä postikuluilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarja on jo laajasti myynnissä ympäri maailmaa. Listalla on jo 83 maata. Kiva, että Macadamia on saapunut meillekin. Loistavia tuotteita :)

   Poista
 2. Mullakin on Macadamia-testituotepakkaus tuolla odottelemassa. Olipa kiva kuulla näistä kokemuksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kivaa :). Jään jännityksellä odottamaan sun mielipidettäsi näistä.

   Poista
 3. Kiva oli lukea arvostelut näistä! Tuoksumaailma jäi vielä kiinnostamaan, se kun on aika tärkeä osa käyttöelämystä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksumaailma vaihtelee tuotteesta toiseen, mutta yleisellä tasolla voisin sanoa, että tuoksut ovat mietoja ja raikkaita. Poikkeuksena on öljy, jonka pähkinäinen tuoksu on aivan ihastuttava. Muutama tuote on vielä testaamatta.

   Poista
 4. Nää toimisi aivan varmasti myös meikäläisen hiuksiin, hiuslaatumme kuulostavat yllättävän samanlaisilta :) Maroccon Oilia olen miettinyt, mutta arganöljyn eettisyys vähän arveluttaa sekä MO:n mahdollinen tymäkkä tuoksu. Mitä muuten näissä on käytetty säilöntäaineena? Yritin katsoa valmistajan sivuilta inciä, mutta en löytänyt :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Painitaan siis saman hiushaasteen kanssa :). Maroccaon Oil:n tuoksu on omaan maukuuni aika voimakas. Sarjan tuotteet sopivat kyllä loistavasti kuiville ja käsitellyille hiuksille.

   Macadamia Natural Oil inci näyttää olevan vaikea löytää muualta kuin itse tuotteen kyljestä. Jos tulkitsin pienellä kirjoitetun oikein, esim. naamiossa säilöntäaineeksi luokiteltuja on ainakin CETRIMONIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, BENZOIC ACID, CHLORPHENESIN ja SORBIC ACID. Hajusteet taas ovat listan loppupäässä kertomassa miedosta tuoksusta

   Poista
 5. ei vaan toiminut tuo koodi vaikka sivustolle syötti niin hinta silti sama :((((( thx!

  VastaaPoista