Sivut

keskiviikko 14. toukokuuta 2014

I love...


 Minulla ei ollut mitään mielikuvaa I love... tuotteista ennen tätä blogin kautta saatua herkullista testipakettia. Sarjan valttikortteja ovat edullinen hinta, hyvä saatavuus ja värikkäät karkkipakkaukset. Olen testannut tuotteita jo muutaman viikon ajan, joten on aika päästää ilmoille yksi mielipide lisää.

Aloitin testaamisen marjaisesta I love Raspberry & Blackberry käsivoiteesta (kuvassa vasemmalla). Voide on koostumukseltaan kevyt ja erittäin nopeasti imeytyvä. Kädet jäävät voiteen jäljiltä pehmeiksi (ilman tahmeutta). Tuotteen kosteutusteho on vaatimaton, koen sen riittämättömäksi korppukuiville käsilleni. Voide sopiikin paremmin normaalille iholle. Makea tuoksu ihastuttaa varsinkin nuorta käyttäjää. 
Kolme suloista I love... huulikiiltoa jatkaa käsivoiteen viitoittamalla tiellä. Nämä herkut päätyvät varmimmin nuoren käyttäjän meikkipussiin.  Kiilto osaa yllättää, se ei odotuksistani huolimatta tunnu huulilla tahmealta, vaan mukavan luistavalta. Huulille tulee runsaasti kiiltoa muttei juurikaan väriä.
 I love... Mango Papaya käsienpesuainetta on testannut meillä jo kolme innokasta käyttäjää (+ lasten kaverit). Pirtsakka pumppupullo on hauska ja toimiva, sen puoleen on suorastaan riemastuttavaa kääntyä. Likaiset tahmatassut puhdistuvat näppärästi ja ilmassa tuoksuu makea mango. Joten minulla ei ole nokan koputtamista tämän tuotteen suhteen, vaan voisin ostaa tätä jopa lisää :)Kuiva ihoni suorastaan huutaa vartalokuorintojen perään, joten päätin testata I love... Coconut & Cream kuorinnan heti. En kuitenkaan pitänyt tuotteesta, sillä tuoksu oli omaan makuuni aivan liian keinotekoinen. Ja kuorintatehokin jäi olemattomaksi. 


Löytyykö teiltä I love... kosmetiikkaa?


I love... tuotteita myy Prisma, Stockmann, Sokos, Anttila, Hobby Hall ja K-Citymarket.

2 kommenttia: