Sivut

torstai 22. toukokuuta 2014

Kaksi luonnonkosmetiikan aurinkovoidetta  
Aurinkoinen sää suosii aurinkovoidetestiä, joten valitsin tällä kertaa kokeiluun pari luonnonkosmetiikan aurinkosuojaa, joiden teho perustuu fysikaaliseen suojakerrokseen eli voiteet heijastavat auringonsäteet pois iholta. Voiteet sisältävät titanium- ja sinkkioksidia, jotka eivät imeydy ihoon kemiallisen aurinkosuoja-aineiden tavoin. 
Tuotteita voi siis huoletta käyttää mm. lasten herkälle iholle.

AUBREY Naturan Sun SPF 15 on mineraalipohjainen, hajusteeton ja täysin luonnollinen aurinkosuoja kasvoille. Olen käyttänyt voidetta aurinkoisina aamuina puhtaalle iholle kosteusvoiteen tilalla. Incilistalta löytyy mm. jojobaöljy, sheavoi, aloe ja kameliaöljy. Tuote antaa keskivahvan aurinkosuojan ja on koostumukseltaan yllättävän kevyt - sopii meikin alle. Olen käyttänyt tämän kanssa vain kevyttä peitevoidetta, sillä en kaipaa kesällä paksua meikkikerrosta. Voide saa suositukseni. Tämä on kaikinpuolin miellyttävä ja toimiva kesäpäivien tuote, joka ei jää kaappiin pölyttymään. 


Vartalolla olen käyttänyt AUBREY Natural Sun SPF 30 Green Tea aurinkovoidetta. Voide sisältää nimensä mukaisesti mm. vihreää teetä, joka on vahva antioksidantti. Tuote lupaa antaa iholle tehokasta fysikaalista suojaa, joka on myös vedenkestävä (40min). Incilistalla on mm. sheavoita ja auringonkukkaöljyä, joten voide myös kosteuttaa ihoa. Voide levittyy hyvin ja jättää ihoni pehmeäksi ja aavistuksen nahkeaksi - tunne on miellyttävä. Suojakerroin vaikuttaa sopivalta vaalealle iholleni, sillä ihoni ei ole palanut reippaasta parin tunnin ulkoilusta huolimatta.

Brittilehti Natural Health Magazine palkitsi Aubrey Natural Sun Green Tea SPF30 aurinkovoiteen vuoden 2014 parhaaksi luonnolliseksi aurinkosuojaksi.AUBREY Natural Sun tuotteet vakuuttivat minut. Ne kosteuttavat ja suojaavat ihoa tehokkaasti ja turvallisesti. Fysikaalinen suoja ei tehnyt ihostani muuminvalkoista. Voiteet ovat käytössä helppoja ja myös suhteellisen edullisia (hinnat n. 17 euron luokkaa). Ne sopivat mainiosti koko perheen käyttöön. 
Natural Sun tuotteita myy AUBREY nettikauppa.

Edit 23.5.14
Fysikaalinen suoja (eli titanium- ja sinkkioksidi)
voi tahrata valkoisia jälkiä tummiin vaatteisiin. 
Jäljet lähtevät kyllä pois pesussa eli haitta on tilapäinen.


Tuotteet on saatu testiin blogin kautta.
Postaus sisältää mainoslinkin. 


7 kommenttia:

 1. Kuullostaa mielenkiintoiselta. SPF 30 riittää itsellekin Suomessa ihan hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etelässä olen käyttänyt SPF 50 suojaa. Suomen kesä osaa yllättää.. ulkona on juuri nyt paahtava kuumuus, on syytä valita varjopaikka :)

   Poista
 2. Suojakertoimet ovat hieman harhaanjohtavia: SPF 30 suojaa ihoa 97 % ja SPF 50 vain yhden prosenttiyksikkön enemmän. Hintaero on usein kuitenkin merkittävä. Kasvoille on sopiva määrä yksi teelusikallinen aurinkovoidetta ja vartalolle noin kuusi teelusikallista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eha!

   Täytyy opetella laittamaan aurinkovoidetta riittävän paljon :)

   Poista
 3. Olipa kiva lukea luonnonkosmetiikan aurinkosuojavoiteista! Kiitos tästä :) Molemmat saivat mut kiinnostumaan. Aubreyn tuotteista mulla ei ole toistaiseksi vielä kokemusta. Olen törmännyt samanlaisiin tutkimuksiin kuin Eha eli todellisuudessa esimerkiksi SPF20 ja SPF30:lla ei ole paljoakaan eroa. Ja mitä isompiin suojakertoimiin mennään, sitä pienempi ero tutkimusten mukaan on. Mulle riittää usein SPF15. Kunhan muistaa lisätä aurinkosuojavoidetta tarpeeksi usein, pienempikin suojakerroin riittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelen, että suojakertoimet testaa valmistaja itse ja eri sarjojen kertoimet eivät välttämättä ole vertailukelpoisia. Toisen sarjan SPF 15 voi antaa hyvin erilaisen suojan kuin toisen. Kannattaa siis olla tarkkana :)

   Poista