Sivut

torstai 15. toukokuuta 2014

Nuori ja komia
Kunnon duudsonin voi mielestäni tunnistaa moottoriöljyn, savun tai hevosenlannan tuoksusta, mutta näitä tuskin kannattaa pullottaa asiakkaiden ostettavaksi. Kaksi mustaa lasipulloa pitää sisällään yllättävän kiltin ja raikkaan miestentuoksun.

Edit:
Tuoksut ovat kuin veljekset, niin samanlaisia ja simppeleitä.
Kevyitä, raikkaita ja sitruksisia. 
Molemmissa on mukana mm. sitruunaruohoa.
Stareye sisältää lisäksi ripauksen maanläheisiä sävyjä.


 
DUUDSONIT Stareye, DUUDSONIT Nuori ja komia

Meiltä löytyi tuoksuille myös nuori ja komia testaaja, 
joka korjasi pullot nopeasti talteen omaan huoneeseensa. Pullot hävisivät itseasiassa jo ennen kuin ehdin kuvata ne, mutta onneksi pojan kätköt ovat hyvin tiedossa. 
Testaaja kertoi tuoksujen olevan hurrrjan hyviä ;)

Duudsonit tuoksuja myy Prisma.
50ml / 19,90Tuoksut on saatu kokeiluun blogin kautta.

7 kommenttia:

 1. Ihan hauskan näköiset pullot, ja luojan kiitos vaihteeksi tekstiä suomeksi! Osuivat varmaan ihan oikealle kohderyhmälle käyttöönkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullot vetävät puoleensa nuoria ja komeita käyttäjiä. Kiva, että hintakin on edullinen :)

   Poista
 2. Eli öö, miltäs nämä nyt sitten tuoksui? :D Onko niillä jotain eroja keskenään? Raikas, mausteinen, sitruksinen? Vaadin lisätietoja!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! Olin huolimaton tuoksujen kuvailun suhteen. Tuoksut ovat kuin veljekset, niin samanlaisia. Kevyitä, raikkaita ja sitruksisia. Molemmissa on mukana mm. sitruunaruohoa.

   Poista
  2. Noniin! Kiitos ^_^ Pitääpä joskus haistella, jos koskaan eksyn Prismaan :)

   Poista
 3. Meillä jompaan kumpaan tuoksuun ihastui nuori ja kaunis nainen. Ihan itselleen ajatteli. En nyt tosin enää muista kumpaan, koska tuoksuttelin hänelle tuoksua ihan omalta ranteeltani. Kyseessä on tosin hyvin ennakkoluuloton nuori nainen, joka käyttää paljon muitakin niin sanottuja miesten tuoksuja (vähän niin kuin äitinsäkin ;-) ). Vaikutti yllättyneeltä kun kerroin mikä tuoksu ja mistä sitä saa ja paljonko maksaa. Minultakin on näistä postaus tulossa joskus kun ehdin kunnolla paneutua asiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ihmettele yhtään, sillä varsinkin tuo "Nuori ja komia" sopii kyllä mielestäni aivan yhtä hyvin naiselle. Aika moni tuoksu on itseasiassa unisex, oma maku ratkaisee paljon. Jään odottelemaan postaustasi :)

   Poista