Sivut

lauantai 24. toukokuuta 2014

OPI ihastuttaa kestollaan

OPI Brazil kesäkokoelman 2014 kynsilakkoja.

 Minulle yksi kynsilakan tärkeimpiä ominaisuuksia on kestävyys. Onhan se kiva, että kynnet pysyvät siisteinä useita päiviä tai jopa viikon. Poistan lakan välittömästi, kun se alkaa lohkeilla. OPI kynsilakat ovat suosikkejani, niissä riittää kestoa ja upeita värisävyjä vaativaankin makuun.
Ajattelin näyttää teille, miltä OPI Toucan Do It If You Try
näyttää kynsilläni viisi päivää lakkauksen jälkeen. Lakka kuuluu OPI Brazil kesäkokoelmaan 2014. Kuluneet viisi päivää ovat sisältäneet aivan liian paljon työtä, mutta onneksi joukkoon on mahtunut myös mukavaa työtä kotipuutarhassa, josta kuvan tulppaanikin on peräisin. Lakkasin kynteni siis maanantaina. Laitoin ensin OPI aluslakan ja kaksi kerrosta värilakkaa. Päälle tuli vielä OPI Top Coat. Lakkaus kuivui mutkattoman nopeasti. Etusormen kynnessä näkyy nyt aavistus kulumaa, mutta ei häiritsevän paljon. Testin perusteella voisin sanoa, että OPI kestää kynsilläni kauniina noin viikon verran ja lomalla jopa pidempään. Olen erittäin tyytyväinen, joten käännyn varmasti jatkossakin OPI:n puoleen. 

Keltaisesta OPI Brazil I Just Can't Cope-acabana lakasta löytyy oma postaus täältä.

 OPI kynsilakkoja myy netissä Kauneudenkauppa, jossa näytti olevan lakkoja myös tarjoushinnoilla (outlet). Normihintainen OPI lakka maksaa n. 17 euroa.


Löytyykö muita OPI-faneja?


Lakat on saatu testiin blogin kautta.


8 kommenttia:

 1. Oranssi lakka on valloittava kesäväri! Kesto on todella hyvä, pitäisköhän kokeilla noitakin:)

  Näytän itse ihan sairaalta oranssissa, mutta ihailin tällä viikolla yhtä työkaveriani, joka on reippaasti ylipainoinen, mutta pukeutuu kirkkaisiin päästä varpaisiin kirkkaisiin väreihin ja käyttää paljon oranssia. Punertavatukkaisena se sopii hänelle loistavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kanssasi samaa mieltä, kylmät sävyt sopivat sinulle loistavasti. OPI:lla on muuten ihania pinkkejäkin :). Minulle taas sopii paremmin lämmin väriskaala. Kiva, että työkaverisi uskaltaa käyttää värejä. Hänen kaltaisiaan saisi olla enemmän!

   Poista
 2. Meikä on O-fani, vaikka kyllä minä Opin lakoistakin pidän. Kumpi herroista tänään poseeraa ja mistä ne
  oikein erottaa?
  -Eeva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvassa on Onni, joka on punaisempi kuin veljensä. Onni pahoitti tänään mielensä, kun kukalla ei saanutkaan leikkiä. Otto oli juuri näyttelyssä, Siitä jäi muistoksi hauska kuvasarja, josta ajattelin laittaa ainakin yhden kuvan myös tänne blogin puolelle.

   Poista
 3. Käytän OPI:n lakkoja juurikin paljon sen takia, että ne kestävät. Viikko menee opit kynsillä helposti ennen kuin alkavat näyttämään siltä, että pitäisi lakata uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän myös OPI lakkojen väreistä, aina löytyy jotain uutta hankintalistalle :)

   Poista
 4. Brazil kokoelman lakat ovat ihania! Mun suosikiksi on noussut Kiss Me Im Brazilian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiss Me Im Brazilian näytti olevan ihanan pinkki. Pitäisiköhän hommata vielä sekin ;)

   Poista