Sivut

perjantai 13. helmikuuta 2015

LivBox Helmikuun kanssa kohti ystävänpäivää :)



Yksi tämän viikon kohokohtia on ollut Helmikuun LivBox, jonka noudin eilen postista maksikirjelapun kanssa. Puolikuntoiseen oloon piti saada myös vähän lohdutusta tulppaanien muodossa :) 




Kauniin pinkki lähetys on mukavan runsas ja hyvällä maulla valittu. Silmääni osui heti kaksi tuotetta, jotka olisin ostanut joka tapauksessa. Kaikki pienet näytekoot on nyt unohdettu ja sen myötä myös selektiivinen kosmetiikka, mutta en valita. Tämä boxi on kiva ja erittäin käytettävä :)




Mukana oli täysikokoiset:

Lumene Nude Perfection kevytmeikkivoide sävy 1 on koostumukseltaan erittäin kevyt. Voide tekee iholle kauniin luonnollista ja mattapintaista jälkeä. Saatavana on neljä sävyä, joista sain vaaleimman. Ekan kokeilun jälkeen sävy näyttää varsin sopivalta ja koostumuskin miellyttää, joten tämä tulee käyttöön. Voide sisältää lakan siemenuutetta ja sopii monelle - normaalista sekaihoon, myös aikuiselle iholle.
Ovh 30 ml / 19,90 e

Nivea Daily Essentials Sensitive 3-in-1 Micellar Water. Pidän misellivesistä, joten oli hauskaa saada testiin Cosmopolitan Beauty Awards voittaja 2015. Yhteiselomme alkoi lupaavasti, sillä puhdistin tällä jo yhden meikin. Vesi ei ärsyttänyt herkkää ihoni, vaan toimi moitteettomasti. Lopputulos oli ilahduttavan puhdas - myös vesiliukoinen silmämeikki lähti hyvin.
Ovh 200 ml / 5,95 e

Garnier Fructis Densify Lenghts Plumper -seerumi lupaa ekstratuuheutta. Saa nähdä miten tämä toimii luonnonkiharan kanssa. Ovh 50 ml / 7,95 e

Paese Kashmir luomiväri on koostumukseltaan matta. En rehellisesti sanottuna tiedä, jääkö tämä omaan käyttöön - aika näyttää. Ovh 4,95 e

Ja runsaanpuolenen 50ml näytekoko:
Eucerin In-shower Body Lotion, joka on minulle jo tuttu tuote.
 Tämä on hyvä matkakoko :) 




Olen ollut LivBox tilaaja jo kaksi vuotta - yhtä kuukautta lukuun ottamatta. Aika on mennyt kuin siivillä. Matkani jatkuu vielä. Miten te? Oletteko vielä mukana? Mitä piditte helmikuusta?


Olen tilannut LivBoxin täältä.


10 kommenttia:

  1. mukana ollaan, hieman harmitti meikkivoiteen sävy kun ei natsaa ihooni, ainakaan tähän vuodenaikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, kevät tulee :). Tai ainahan voit laittaa mukaan tipan jotain muuta meikkivoidetta. Oliko sävy liian tumma?

      Poista
  2. Hyvä boxi! Mulle tuli ruskeä luomiväri, aivan nappi! Ja meikkivoide on nassussa, hyväksi havaittu sekin.
    Tuo Nivea taitaa lähteä miniälle, huomasin taas kerran olevani vaahtoputsareihin koukuttunut :)
    Kaikenkaikkiaan sellainen sisältö, että just kun mietin joko tämä pari vuotta riittäis, niin eikö mitä - matka jatkuu jos suunta pysyy tällaisena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä eli matka jatkuu, jos suunta näyttää hyvältä. Kaksi vuotta on kyllä pitkä aika. Muutaman kerran olen pettynyt, mutta yleisarvosana on pysynyt vahvasti positiivisena :)

      Poista
  3. Boksiin en kovin syvällisesti ole ehtinyt tutustua, mutta pikaisesti vaikutti hyvältä pitkästä aikaa. Tilaus jatkuu ja jatkuu, välillä vannon että lopetan tilauksen mutta sitten taas innokkaana jatkan...tuuliviiri :) Iloista ystävänpäivää Ninni!

    VastaaPoista
  4. Tosi kivasti täyskokoisia tuotteita tässä boxissa. :)

    VastaaPoista
  5. Olin tilaaja varmaan puolitoista vuotta, mutta sitten kyllästyin kaikkiin näytejuttuihin ja ainaisiin kuivashampoopulloihin sekä huulirasvoihin niin, että lopetin tilaamisen. Nythän tuossa näyttää ihan olleen kehitystä kokojen suhteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiusjutut saavat minutkin huokailemaan, niitä on ollut jo liikaakin. Puolentoista vuoden kohdalla minulla oli yksi välikuukausi. Nyt tuntuu tapahtuneen kehitystä, on uusia tuotteita ja täysikokoisia.

      Poista