Sivut

torstai 17. marraskuuta 2016

Kaksi upeaa uutuustuoksua 
 On aina yhtä hauskaa seurata, kuinka jostain tuoksusta tulee tosi suosittu. Uusi BOSS The Scent for Her tuntuu olevan kaikkien puheissa ja iholla juuri nyt. Ystäväni halusi tutustua tuoksuun kaikessa rauhassa kotonaan, joten annoin hänellä pari milliä omasta pullostani. Kun taas toinen ystäväni toivoo tuoksua joulupukilta. Viimeisin Boss ei todellakaan ole jäänyt ilman huomiota.
BOSS The Scent for Her EdP on luonteeltaan naisellinen ja hienostunut tuoksu, jonka intensiteetti on kevyt ja pehmeä. Tätä tuoksua voi käyttää vuorokauden ympäri, joten se ei jää pulloon väljähtymään. Tyylikäs lasipullo metallikorkilla toimii aina.

Tuoksun alku on ihana, siitä löytyy makeaa hedelmää ja freesiaa. Nenäni tuntuukin hakeutuvan toistuvasti lähelle viehättävää  tuoksujälkeä. Sydäntuoksun kerrottaan olevan viettelevä ja tyylikäs. Siitä löytyy osmanthuskukkaa, joka myös tummentaa vaikutelmaa. Tuoksun lopusta löytyy lämmin paahdettu kaakaopapu.

Upea, naisellinen tuoksu, joka myös kestää iholla hyvin <3 
Olen kuitekin ihastunut, jos mahdollista, vielä enemmän toiseen tuoksuun. Stella McCartney POP EdP on ennen kaikkea raikas, moderni kukkaistuoksu. Olen käyttänyt tätä päivätuoksuna. POP on ehkä enemmän suunnattu nuorille naisille, mutta itse löydän siitä rohkeaa elämänasennetta, joka ei ole sidottu tiettyyn ikään.

Kivan, aavistuksen kuplivan, kukkaisuuden takaa löytyy tuberoosan kukka, joka vastakohtana on pehmeä santelipuu. Vaikutelma on kaunis, raikas ja iloinen. Päälimmäisenä mieleeni jää ihastuttava, valkoisten kukkien tuoksu.

Pullo on hauskan erilainen, korkki on saanut inspiraationsa Stalle McCartney’n logomedaljongista. Pinkki väri sopiikin täydellisesti yhteen tuoksun luonteen kanssa. 

Stella McCartney -muotitalo on pitkään etsinyt vaihtoehtoisia kestäviä tapoja. POP-tuoksun kehittelyssä käytettiin ”bio-mimicry”-teknologiaa. Sen sijaan, että tuoksussa käytetty öljy olisi saatu prosessoiduista kukista, käytetäänkin juuri puhjenneita nuppuja, jolloin tuoksuun saadaan uutta raikkautta. 

Raikas ja moderni kukkaistuoksu <3

Oletteko tutustuneet näihin?Hintoja:

The Scent for Her
Eau de Parfum 30ml 61,90€
Eau de Parfum 50ml 87,90€

POP
Eau de Parfum 30ml 59,90€
Eau de Parfum 50ml 74,90€


Sokos ja Emotion –myymälöistä, Kicks-myymälöistä sekä yksityisistä
tavarataloista sekä kemikalioista. Ja netissä eleven.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. En yhtään ihmettele, että moni haluaa sen omakseen :)

   Poista
 2. Popia en ole tuoksutellut, mutta Boss on jännä, se on todella persikkainen, ehkä pesikkaisin tuoksu mitä olen koskaan käyttänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi Boss on hyvä, se tuntuu tuoksuvan kaikkialla :)

   Poista
 3. Mulla oli just tämän päivän tuoksuvalintana tuo POP ja sama tuoksu myös blogissa :) Bossin The Scent oli mulla heinäkuussa mukana reissussa. Valitsin sen silloin, kun ajattelin, että se ei ole vielä kaupoissa ja tuoksuisin eriltä kuin kaikki muut :D Mutta monen viikon reissulla ei vaan onnistu käyttää yhtä ja samaa tuoksua. Päädyin hakemaan Sephorasta tuoksunäytteitä, että pystyin edes vähän vaihtelemaan tuoksuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. POP on raikas, se on tämän hetken lempparini. Enkä halua, että tuoksun samalta kuin ystäväni :). Tykkään kyllä molemmista :)

   Poista
 4. Hei! Laitoin sinulle kesäisen haasteen, käypä kurkkaamassa blogissani ja vastaa, jos aikaa riittää ja tuntuu mukavalta!

  VastaaPoista