Sivut

perjantai 11. marraskuuta 2016

Valoa kasvoille + arvonnan voittajaTänä iltana koittaa vuoden ekat pikkujoulut. Oloni on kuitenkin vähän nuutunut ja flunssainen. Toivottavasti kuume ei lähde nousemaan. Haluaisin toki olla illalla iloisen pirteä, etten pilaa koko seurueen juhlatunnelmaa. Sinnittelen.

Olen suoraan sanottuna aika tylsä meikkaaja, joka luottaa saman, jo hyväksi havaitun turvameikin voimaan. Ajattelin kuitenkin heleyttää meikkiäni Isadoran uusilla Strobing -korostustuotteilla tänä iltana, joista etenkin kahteen kolmesta olen ehtinyt jo ihastua. Strobing-meikissä käytetään vain vaaleita sävyjä, joiden avulla hyödynnetään niitä kasvojen kohtia, joihin valo muutenkin osuu kuten mm. poskipäitä, kulmaluuta, nenän vartta, leuan ja otsan keskikohtaa. Näin kasvot saavat raikkautta ja luonnollista hehkua.
Isadora Face Sculptor Strobing -paletteja on olemassa kaksi - 20 Cool Glow ja 21 Warm Glow, joista minulla on jälkimmäinen eli lämminsävyinen vaihtoehto. Paletissa on kolme puuterimaista sävyä, joita voi käyttää yhdessä tai erikseen. Sävyissä on kiva, kevyt hohde ja ne levittyvät kasvoille kauniisti, joten kuvailisin näitä helppokäyttöisiksi. Minulla on tapana käyttää näiden kanssa sivellintä.
Isadora Strobing Highlighting Stick -korostuspuikko on näppärä ja nopea käyttää. Puikossa on hyvin levittyvä, aavistuksen kermainen koostumus, joka on helppo häivyttää kasvoille. 

Itse ajattelin luottaa tänä iltana juuri tähän puikkoon, jonka levittäminen sujuu hätäisesti vaikka yhdellä kädellä. Puikko sujahtaa hyvin myös pikkulaukkuun, joten sillä on helppo korjailla meikkiä illan aikana.
Kolmantena on Isadora Strobing Fluid Highlighter -korostusvoide, josta minulla on ollut kokeilussa lämminsävyinen 81 Warm Glow. Voidetta voi käyttää monella tavalla, kuten levittää koko kasvoille primerin tapaan eli meikkivoiteen alle tai sekoittaa meikkivoiteen joukkoon. Toinen, omasta mielestäni vaikeampi tapa, on taputella korostusvoide meikkivoiteen päälle. Pumpputuubi on aivan loistava pakkaus, siitä saa voidetta ulos vaikka pisaran kerrallaan. Warm Glow on kultainen, mutta ei liiaksi, iholle jää kiva, lämmin hohde.
Isadora on yksi lempisarjoistani, sen hinta-laatusuhde on erittäinen hyvä. Näidenkään hinnat eivät ole päätähuimaavia.

Face Sculptor Strobing, 18 g / 26,90 eur
Strobing Fluid Highlighter -korostusvoide, 35 ml / 21,50 eur
Strobing Highlighting Stick -korostuspuikko, 5,8 g / 16,65 eur

 -----

Ja lopuksi vielä Bernard Cassieren SOS -voiteen voittaja, joka kuvaili ihonsa olevan kuiva ja herkkä. Luulen voiteen sopivan Johannalle täydellisesti. Suoritin arvonnan random.org arvontakoneella.

Paljon onnea <3


Sponsored

4 kommenttia:

 1. Kiitos paljon! Ja mukavia pikkujouluja sekä paranemista! <3 Itsekin taistelen flunssaa vastaan, ihana yllätys oli tuo arpajaisvoitto! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajalle! Toivottavasti olosi kohentuu eikä flunssa tule 'päälle'. Tuo Isadoran puikko taitaa mennä hankintalistalle, näytti niin näpsältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isadoran puikko on todellinen valon tuoja ja helppo käyttää, pelasti koko pikkujoulut :)

   Poista