Sivut

maanantai 28. marraskuuta 2016

No nothing Very Sensitive - hiuksilleYstäväni on allergisoitunut hajusteelle, jota käytetään hyvin yleisesti mm. kodin puhdistusaineissa ja kosmetiikassa. Reaktio ei ole vähäinen, vaan raju ihoreaktio, joka saa kasvojen ihon turpoamaan ja punoittamaan. Olen silkasta myötätunnosta yrittänyt löytää hänelle tuoksuttomia vaihtoehtoja. Kovin pähkinä on ollut hiuskosmetiikka. 

Onneksi silmiini osui No nothing Very Sensitive. Tuotteet eivät käsittääkseni sisällä lainkaan herkistäviä ainesosia, kuten tuoksu- ja väriaineita tai parabeeneja. Sarjalle on myönnetty Allergiatunnus, joka kertoo tuotteiden olevan turvallisia, koko perheelle sopivia. Nämä ovatkin oiva valinta kaikille herkkäihoisille ja tuoksuyliherkille, kuten myös niille, jotka haluavat vähentää kehonsa kemikaalikuormaa.
Sarjalla on puhdistus- ja hoitotuotteita neljään eri tarkoitukseen - moisture, color, volume ja repair. Minulle sopii näistä parhaiten color eli vaaleanpunainen, värjätyille hiuksille suunnattu linja.

Shampoo ja hoitoaine ovat täysin tuoksuttomia, muuten rakenne vaikuttaa hyvin perinteiseltä. Shampoo vaahtoaa ja puhdistaa hiukset hyvin. Hoitoaine ei latistanut, vaan lopputulos oli mukavan runsas. Molemmat toimivat hiuksissani hyvin, enkä jäänyt kaipaamaan tuoksua. Korkeasta laadusta tai käyttömukavuudesta ei ole tarvinnut tinkiä. Hieno juttu.
No nothing Very Sensitive sisältää myös muotoilutuotteita, kuten hiuslakkaa, muotovaahtoa ja -suihketta. 

No nothing Very Sensitive Super Strong Hairspray on elämäni ensimmäinen täysin tuoksuton hiuslakka. Lakka on tarkoitettu kampauksen viimeistelyyn, se antaa kiiltoa ja suojaa mm. kosteutta vastaan. Lakka vaikutti hyvin perinteiseltä, kiinnitti kampaukseni ja lähti pois harjaamalla. Tuoksuttomuus lisäsi käyttömukavuutta.

Käytän paljon muotoilusuihkeita, ne antavat ryhtiä luonnonkiharalleni ja helpottavat muotoilua. Suihke tuntuu levittyvän hiuksiini vaahtoa paremmin. No nothing Very Sensitive Multispray suojaa myös ilmankosteudelta, joka on kiharan pahin vihollinen. Ja toki myös lämpökäsittelyn negatiiviselta vaikutukselta. Strong Mousse -muotovaahto lupaus on antaa hiuksille vahvaa tukea ja runsautta. Kaikki kolme toimivat hiuksissani erittäin hyvin, vain tuoksu puuttui. 
Ystäväni ilahtuu varmasti :)


Lisätietoa voit lukea täältä.
Tuotteiden hinnat liikkuvat 10 euron molemmin puolin.

 


10 kommenttia:

 1. On muuten hyvä sarja. Parit pullot olen jo käyttänyt shampoota ja hoitoainetta ja varmasti ostan joskus jatkossakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Tälle on varmasti tilaus, aika moni tuntuu etsivän tuoksuttomia tuotteita :)

   Poista
 2. Tän sarjan tuotteet ovat vielä tosi hyviä tuoksuttomuuden lisäksi. :)

  VastaaPoista
 3. Nuo sopisivat meillekin varmasti tosi hyvin, kiitos vinkistä! Tuoksuttomuus korkean laadun ja käyttömukavuuden kanssa ovat tosi tärkeitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä hintakaan ole paha. Esim. shampoo 300ml alle 10 eur.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. ja hyvä teksti.. no problems.. no sorrows.. no fears..

   Poista
 5. Tuo on kyllä tosi hyvä sarja. Ainakin itse olen allergisena tykännyt kovasti. Myös pullojen ulkoasu on kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon, että moni löytää sarjan. Ihastuin, vaikka en olekaan allerginen tai tuoksuyliherkkä :)

   Poista