Sivut

lauantai 31. joulukuuta 2016

2016 parhaat ihonhoito
Luonnonkosmetiikan parhaat sivusi samaa aihetta, mutta koska hoidan ihoani myös muunlaisella kosmetiikalla (lähinnä ammatti- ja selektiivisellä), on syytä nostaa esiin muutama vuoden aikana löydetty uutuus tai muu ihastus myös tällä saralla.

Ensimmäisenä mieleeni nousee pitkäaikainen lempisarjani Clarins, jonka tuotteet ovat mielestäni kohtuuhintaisia ja erittäin laadukkaita. Pidän myös sarjan tavasta uusiutua. Vuoden 2016 erikoisuus oli Clarins Booster tehotiivisteet, joiden avulla omaa hoitovoidettaan voi miksata vielä paremmaksi kolmella eri tavalla. Repair huutaa nimeäni etenkin talviaikaan.
Clarins onnistui loistavasti myös toisella rintamalla. Vuoden paras kasvonaamio jättää muut reilusti taakseen, varsinkin jos toiveena on saada lisää kiinteyttä. Extra-Firming Mask sopii myös vaativaan makuun.
Kun mennään ajassa pari kuukautta taakse päin, päästään yllättävän ihanaan lilaan purkkiin, johon olen rakastunut syvästi. Pintakuiva ja herkkä sekaihoni on kivan pehmeä tämän tehopuhdistuksen jälkeen. CLINIQUE take the day off cleansing balm on käyttömukava ja erittäin riittoisa tuote, jonka saa reilusti halvemmalla laivalta. Sopii kaikille ihotyypeille.
Hurahdin kuluneen vuoden aikana myös eteläkorealaisiin Missha kangasnaamioihin sekä etanavoiteeseen ja yönaamioon. Tämän testin jälkeen minun oli helppo uskoa, että monet kauneustrendit tulevat kaukaa idän suunnasta. Haluan ehdottomasti jatkaa tällä tiellä myös jatkossa. Näihin sisältyy myös aimo annos innovatiivisuutta, laatua ja leikkisyyttä josta pidän tosi paljon. 
Jos etsit täydellisyyttä hipovaa aikuisen ihon silmänympärysvoidetta, niin yksi erittäin hyvä vaihtoehto on Shiseido Bio-performance Glow Revival Eye Treatment. Voide saa ihon tuntumaan heti paljon napakammalta ja hyvin kosteutetulta. Vaikutus on pitkäkestoinen. Voide tuntuu ostohetkellä kalliilta, mutta tuubi riittää pitkään, omani riitti kunnioitettavat puoli vuotta. 


 

Sensai Cellular Performance Day Cream sisältää suojakertoimen 25. Voide on koostumukseltaan kuin parasta silkkiä, se levittyy ja imeytyy iholle nopeasti. Jälkitunne on pehmeän raikas ja heleä. Pirteä, mutta kevyt tuoksu viipyy iholla sopivan pitkään.
Ammattikosmetiikan puolelta mieleeni jäi erityisesti Ella Baché Sérum Magistral Hydra Cellular, joka taikoo pintakuivuuden pois hetkessä. Seerumia voi käyttää kuureina aina, kun iho tuntuu kaipaavan jotain enemmän - kosteutta, sileyttä, ryhtiä..
 Vuoden 2016 päätti upea Acadèmie joulupakkaus, jonka kanssa suuntaan kohti tammikuun pakkasia.


 Kaunista uutta vuotta 2017 <3

 

2 kommenttia:

  1. Sensain voide on vaan niin jotain parasta, heittämällä paras suojakertoimen sisältävä voide. <3

    VastaaPoista