Sivut

sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Stenders - Gardeners of Feelings



Latvialainen Stenders aloitti myymällä kotitekoisia saippuapaloja vuonna 2001. Moni sarja myös jää pieneksi, mutta Stenders oli toista maata. Tällä hetkellä merkillä on noin 230 myymälää 23 maassa, joten kasvu on ollut huimaa. Ja mikä parasta, sarjaa voi ostaa nyt myös Suomesta. Tästä voisi tehdä sen nopean johtopäätöksen, että tuotteiden laatu ja hinta ovat kohdallaan. Raaka-aineina käytetään pääasiassa luonnon ainesosia, kuten kasviuutteita, eteerisiä öljyjä ja kuivattuja yrttejä. Stenders ei kuitenkaan ole luonnonkosmetiikkaa, sanan varsinaisessa merkityksessä.

Jos matkustaa Latviaan, niin Stenders on nähtävyys, johon kannattaa käydä tutustumassa. Liikkeet ovat todella kauniita ja asiakaspalvelu ensiluokkaista.




Stenders on minulle uusi tuttavuus, olen vasta kuljettanut sormiani rouheisen saippuapalan päällä ja pessyt pois päivän pölyt ihanalla suihkuvoiteella, joka sopii loistavasti kuivalle iholle. Olen myös palannut aina uudelleen tuoksuttelemaan hurmaavia tuoksuja. Alkuvaikutelma on ihana.

Oletteko muuten koskaan kuulleet voidemaisesta suihkuvaahdosta, joka on pakattu purkkiin. Tuotekuvaus on paitsi erikoinen, se on myös tutustumisen arvoinen, joten ajattelin ostaa itselleni yhden Suihku-soufflén. Valikoimassa on ruusu, laventeli, greippi ja karpalo. Yksi soufflé maksaa n. 17 eur.

Kaikki alkoi saippuapaloista, mutta rehellisesti sanottuna olen enemmän nestesaippuoiden ystävä niiden käyttömukavuuden vuoksi. Innostun kuitenkin aina välillä käyttämään myös palasaippuoita. Stenders pala on kauniisti pakattu ja käsintehty sekä laadultaan glyseriinipohjainen. Valikoima on laaja - karpalo, laventeli-kerma, lehmuksenkukka, meloni, greippi-kvitteni-kerma, damaskoksen ruusu, syreeni, boss. Hintaa 100g saippualla on n. 8 eur.
 



Saatavilla..

Stockmann Helsingin tavaratalosta ja Ego by Ya:sta. Joulun alla kultainen linja ja greippi –lahjapakkaukset kaikista Stockamann-tavarataloista. Vuoden 2017 alusta Stenders saatavilla myös: Stockmann Itäkeskus, Tampere ja stockmann.com -verkkokauppa


edit..

nyt alehintaan Ego by Ya verkkokauppa




Stenders näytteitä.

6 kommenttia:

  1. Äärimmäisen kiinnostava sarja, mä Stockalla hipelsinkin näitä mutta toistaiseksi mitään ei lähtenyt matkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tietää, että näitä löytyy jo Stockalta. Pelkäsin hehkuttavani liian aikaisin. Valikoima kuulemma laajenee tammikuun aikana :)

      Poista
  2. Pitääkin laittaa nuo palasaippua korvan taa, meillähän mies käyttää oikeastaan pelkästään niitä ja philosophyn suihkugeelejä, on todella ronkeli, millä pesee itseään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, että miehesi osaa olla tarkka. Aika moni mies pesee sillä, mikä käteen sattuu osumaan :)

      Poista
  3. Mä sain kolme vuotta sitten ystävältä Tallinnan tuliaisina Stendersin vanilja-palasaippuan ja tykkäsin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi näitä ei enää tarvitse hakea kaukaa. Vanilja palasaippua kuulostaa ihanalta :)

      Poista