Sivut

torstai 8. joulukuuta 2016

Take the day off - löytö Ajattelin vinkata teille löydöstäni, jonka tein pari viikkoa sitten pikkujouluristeilyllä. CLINIQUE take the day off cleansing balm pelasti hädän hetkellä, kun olin unohtanut puhdistusvoiteeni kotiin. Unohdus ei ollut kovin paha, sillä laivan kosmetiikkamyymälä on tunnetusti täynnä kaikkea kivaa. 
Laiva oli Siljan Baltic Queen.
Puhdistusvoide on pakattu suureen purkkiin, joka jostain syystä näyttää pieneltä kuvissa, mutta uskokaa pois, purkissa on tuhtia voidetta 125 ml. Yhdellä kerralla ainetta kuluu niin vähän, että kuvittelen ostavani uuden purkin vasta vuoden kuluttua

Koostumus vaikuttaa vaseliinilta, mutta ulkonäkö hämää, voide muuttuu iholla juoksevammaksi ja hauskalla tavalla silkkiseksi, joten se on helppo pyöritellä kasvoille. Balmi on oikea tehoputsari, sillä lähtee kaikki, jopa vedenkestävä meikki. Aine on tuoksuton, eikä ärsytä edes herkkää silmänympärysihoa. Huuhtelen lopuksi lämpimällä vedellä, näin ihosta tulee paitsi puhdas myös ihanan pehmeä. 

Puhdistusvoiteen voi laittaa suoraan kuivalle iholle. Toinen vaihtoehto on kostuttaa kasvot kevyesti ennen puhdistusta. Jos putsattavaa on paljon, niin käsittely kannattaa toistaa. Minulle on yleensä riittänyt yksi kierros. Jokainen voi toimia oman makunsa mukaan. Sopii kaikille ihotyypeille.

Hinnasta vielä sen verran, että maksoin laivalla n. 23 euroa, 
kun Sokoksen hinta on n. 39 eur. 

Sopii täydellisesti talveen <3
Tuote ei kuitenkaan ole uutuus, 
joten olisi kiva kuulla kokemuksia :)


 

10 kommenttia:

 1. Onpa mielenkiintoinen tuote. En ole koskaan käyttänyt purkkiputsaria. Pitääpä tutkia laivamyymälän antia, kun lähiviikkoina olen semmoiseen suuntaamassa. Eipä kyllä maissakaan hinta ole yhtään paha;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laivan hinta on tosi halpa, kun ottaa laadun ja koon huomioon. Purkit tosin ostettiin nopeasti loppuun, eikä niitä riittänyt kaikille. Loistava tuote etenkin pintakuivalle talvi-iholle :)

   Poista
 2. Tää on ihan yksi lemppari putsareista yhdessä Guerlainin puhdistusvoiteen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin, että tykkäät tästä :). Ja kiitti Guerlain-vinkistä.

   Poista
 3. Mä aikoinaan rakastin tätä tulisesti! Voisinkin pitkästä aikaa ostaa uuden purkin, sillä tämä on vaan niin ihana ja toimiva tuote <3 Mutta samalla on pakko kysyä, siis oikeasti tämä myytiin siellä laivalla loppuun?! :D Wow! Mietin jo nimittäin, että pyytäisin paljon reissaavaa anoppiani diilaamaan tätä mulle, mutta jos tämä onkin jokin myydään salamana loppuun-hittituote, en tiedä haluanko aiheuttaa hänelle ostopaineita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myytiin hyllystä loppuun, mutta en tiedä, kuinka pitkäksi aikaa. Ystäväni jäi kokonaan ilman. Laivan henkilökunta ei osannut auttaa. Ymmärsin, että on tosi suosittu :)

   Poista
 4. Vaikuttaa mielenkiintoiselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua on aika vaikea yllättää, mutta tämä on kyllä tosi ihana. Miten en ole tiennyt tästä?

   Poista
 5. Baltic Queen ei ole Siljan laiva, vaan Tallinkin. ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tarkkoja ollaan niin taitaa olla nykyään Tallink-Siljaline https://www.tallinksilja.fi/baltic-queen

   Siljan bonuskortti ainakin toimi hyvin ja pisteitä kertyi :)

   Poista