Sivut

perjantai 9. joulukuuta 2016

Jolie box joulukuu



Joulukuun Jolie box on elämäni neljäs Jolie-kauneuslaatikko. Lähetys tuntui jo heti kotiin kannettaessa pahaenteisen kevyeltä, mutta en antanut sen haitata tunnelmaa, sillä parhaat paketit ovat yleensä pieniä ja kevyitä. Teemana on tällä kertaa Sparkle & Glow.




Laatikon sisältä paljastui kaksi täysikoista tuotetta, joista toinen olikin minulle jo tuttu. Lisäksi mukana oli kolme runsasta näytettä, pieni näytepussi sekä pieni purkki, joka puuttuu kuvasta.

FLOW kosmetiikan Mansikkamaito kasvonaamio on vanha tuttu reilun vuoden takaa. Naamio toimii minulla parhaiten, kun sekoitan sen vaikkapa ihoöljyyn. Veteen sekoitettu jauhe kovettuu kasvoilla kovaksi panssariksi, josta on hemmottelu kaukana, joten yritän aina keksiä miellyttävämpiä tapoja käyttää jauhetta. Muuten varsin mainio kotimainen tuote. Hintaa tällä on yksinään noin 15 euroa.

Kure Bazaar paljettikynsilakka oli kuulemma viime vuoden jouluhitti Joliessa, koostumuksesta 85 % on peräisin luonnosta. Upea kultahile sopii jouluun. En ole testannut ko merkin lakkoja aiemmin, joten kiitän ja kumarran. Hinta on n. 20 eur Jolien nettikaupassa.

Absolution La Crème du Teint Light 15 ml -meikkivoide on onneksi vaalea, sopii kalkkilaivalle. Ainesosat vaikuttavat laadukkailta, joten testaan tämän oikein mielelläni. Täysi tuote maksaa 42 eur / 30 ml, joten tälle jää hintaa 21 eur.

John Masters Organics Lavender Rosemary -shampoo 30 ml ja Citrus & Neroli Detangler -hoitoaine 30 mläsee jonon jatkoksi. Minulla on paljon näytekokoisia hiustuotteita.

Pieni näytepussi on Absolution Le Soin Regard silmänympärysvoide, joka lupaa laskea turvotusta ja vaalentaa tummia silmänalusia. 

  Kuvasta puuttuu yksi, Alima Pure Hinglighter -korostuspuuteri, jota oli pienen pieni näytepurkki. Puuterilla voi taikoa iholle hehkua - poskipäille, luomille, nenänvarteen..


Mitä pidätte joulukuusta?





Ostettu omalla rahalla.

4 kommenttia:

  1. Itse jätin tämän tällä kertaa tilaamatta ja oikeastaan ihan hyväkin, koska tuo mansikkamaitonaamio minulta jo entuudestaan löytyy - hyvä vinkki tuo kasvoöljyyn naamion tekeminen, en tajua miten en itse tuota ole hoksannut! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilaukseni on nyt puolivälissä, saa nähdä mitä teen jatkossa. Voit laittaa jauheen sekaan vettä sekä muutaman öljytipan, naamio ei kuivu ihan niin paljon kuin pelkällä vedellä.

      Poista
  2. Naamiota voisi olla miellyttävämpi käyttää, jos vaikka välillä suihkuttaisi vettä kasvoille, jottei naamio kuivu kiristäväksi maskiksi. Toki on siinäkin vaivansa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet aivan oikeassa suihkuttelun suhteen. Pidän enemmän ihanista voidenaamioista, jotka ovat helppoa hemmottelua, eivät kuivu tai kiristä iholla :)

      Poista